- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Seninle son adet tarihlerimiz aynı canım. Ve aynı yerdeyiz ankara. Bu arada hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. :)İyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
Kızlar kendimi tutamadım 1 paket cips ve dondurma yedim
Birşey olur mu acaba ? Bayadır tutuyordum kendimi dayanamadım artık.
Yanı yemesen iyi ama meret çok güzel kokuyo bazen ben çok dayanamayinca biraz yiyorum :) dondurma da hasta eder :) çok kötü beslenenler var ama sen onlardan olma bence senin ve bebeğin için :)Kızlar kendimi tutamadım 1 paket cips ve dondurma yedim
Kızlar kendimi tutamadım 1 paket cips ve dondurma yedim
Sadece decavit kullanıyorum
Ben hsmile olmadan önce gnc nin kadınlar için multibitaminini kullanıyordum Dr söyledim onda ki a vitamini hamileliğe uygun olmayabilir multivitamin kullanmak istiyorsan decavit kullan dedi
Aslında folik yetermiş 4. Aya kadar ,evet çok acıkıyorum bundan mı gerçekten ben tedavi sürecinde kilo aldım zaten hem iğneler vitaminler
Allah yardımcın olsun ben uyuyamıyodum gece 3e kadar şurubu içiyodum en son çare sonra mışıl mışıl uyuyodum :) normalde tadını hiç sevmiyorum ama gerçekten işe yarıyor.Sağ ol kuzum :) gaviscon yok evde almam lazım.
Muz ve sütle idare ediyorum şimdilik.
Ben 10 gündür salonda ki koltukta uyuyordum , bu gece kendi odamda uyuyacağım en çok ona seviniyorumAllah yardımcın olsun ben uyuyamıyodum gece 3e kadar şurubu içiyodum en son çare sonra mışıl mışıl uyuyodum :) normalde tadını hiç sevmiyorum ama gerçekten işe yarıyor.
Ben de geldimm daha çok yeni ama olsun buraya bunu yazabilmek için ne kadar bekledim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Sağol canımcım. Valla çok iyi geldiYok kuzum ne olacak. Yarın dikkat edersin yediklerine. Afiyet olsun
Ayy benim bayadır çekiyordu ama. Bugün 2 kere kahvaltı yaptım. Akşam yemeği yedim. Baya meyve de yedim. Ama hep açlık hissi vardı. Bunları yiyince doydum resmenYanı yemesen iyi ama meret çok güzel kokuyo bazen ben çok dayanamayinca biraz yiyorum :) dondurma da hasta eder :) çok kötü beslenenler var ama sen onlardan olma bence senin ve bebeğin için :)
Ohh Afiyet olsun:)) inşallah birşey olmaz canım valla yemesem olamazdı bayadır aşeriyorum çünkü:)O günah keçilerinden biriside benim Doritos görünce nutkum tutuldu yedim bir güzel
Ama hiç bir şey olmaz endiselenme :)
o minnacık sey benı o kadar duygusallaştırdı ki
Sabnahtan beri ot görsem ağlıcam
Allahım hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlasın inşallah
Ben ilk kaydımı Gata’da Yaptım Ulaş Hoca’ya ,ben de tavsiye üzerine gittim Ulaş Hoca’ya ama Hacettepe,GATA,Keçiören Hastanesi arasında çok kararsız kaldım,bana da 12.haftaya kadar hangi hastanede Doğum yapacaksan,kaydını açtır dediler,şu anda 8.haftamdayımBiz pek öyle konuşmayız ama bugün ziyarette duyduğum kadarıyla sakin ve sıcak kanlı davranmışlar tabi oda çok abartıp panik yapmadığı için olmuş diye biliyorum :) gatayi öneriyorlar ya oda öneri üstüne gitti zaten ama 20 hafta dolmadan kayıt açtırmak gerekiyor haberin olsun :) gebelik kaydı ayrı oluyor :)
Aşeriyorsan başka tabiSağol canımcım. Valla çok iyi geldi
Ayy benim bayadır çekiyordu ama. Bugün 2 kere kahvaltı yaptım. Akşam yemeği yedim. Baya meyve de yedim. Ama hep açlık hissi vardı. Bunları yiyince doydum resmen
Ohh Afiyet olsun:)) inşallah birşey olmaz canım valla yemesem olamazdı bayadır aşeriyorum çünkü:)
Dün ben daha kötüsünü yaptım kola ve cips yedimKızlar kendimi tutamadım 1 paket cips ve dondurma yedim
Gatada 20. Hafta genel olarak öyle diye biliyorum sonra sadecr doğum hastaneleri aliyo oda acil bi durum olursa diye tabiki hacettepede çok iyi doktorlar var diyorlar hatta bi ablam öleceksek de orda ölelim der hep :) hepsine actirabiliyosun sonuçta git içine sinende devam et derim :)Ben ilk kaydımı Gata’da Yaptım Ulaş Hoca’ya ,ben de tavsiye üzerine gittim Ulaş Hoca’ya ama Hacettepe,GATA,Keçiören Hastanesi arasında çok kararsız kaldım,bana da 12.haftaya kadar hangi hastanede Doğum yapacaksan,kaydını açtır dediler,şu anda 8.haftamdayım
Ayy ben de bir iki hafta önce kola ve gazoz içmiştim hem de 2 şer bardakDün ben daha kötüsünü yaptım kola ve cips yedim
Hoşbulduk kızlar teşekkürler. İnşallah duyarız kızlar hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Bir hafta sonra da devlete gideceğim 2 hafta uzun süre bu stresle devam edemem. Birde kızlar bugun 6+0 ım göğüs ağrım karın ağrım vardı,geçti belirtilerim kayboluyor gibi elimde değil kafama takıyorum. Bulantım yok denecek kadar az koku hassasiyetim vs yok bu tarz şeyler hisseden varmı?
Ya kızlar bişey yazdım idrarımda kan saptanmış varmı böyle bişey yaşayan korkuyorum acaba düşük mü yapıyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?