2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün o kadar mi zor olur oğlum delirmis gibi ağlıyor uyuduğu yerden kalkıp sadece bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl başa cikacagimi bilmiyorum artık

Günaydın herkese bugün yavaştan evi toparlamam lazım temizliği çok aksattım ben sizde durumlar ne nasıl yetiştiriyosunuz şuan ? Ben erkenden uyuduğm için hiç bir şey yetişmiyor evde

Günaydın herkese bugün yavaştan evi toparlamam lazım temizliği çok aksattım ben sizde durumlar ne nasıl yetiştiriyosunuz şuan ? Ben erkenden uyuduğm için hiç bir şey yetişmiyor evde
Benim eşim izin kullanıyor dün akşam perdeleri yıkayıp astı mutfak dolaplarını sildi tabi bi işi yaparken 50 defa soru sorması çıldırtıyor ama olsun. Yapıyor en azındanKendini çok yorma bence eğilip kalkmak zorluyor insanı

Benim eşimde süpürgeyi hallediyor ama hftada bir gün izni var çok yüklenmek istemiyorm bugün biraz biraz halledeym bişeyleri dedim ben de :)
Bit kadar bişeyle aşk yaşamak gerçekten annelik iç güdüsü tam bir delilik
Kesinlikle öyle canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) doktora ne zaman gideceksin

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 5 haftalık hamileyim . Öyle heyecanlıyım ki . Bu hafta içi doktora gittim kesem gözükmedi doktor normal olduğunu söyledi ama insan ister istemez kaygılanıyor inş pazartesi gittiğimde görebilirim . Sizlerin paylaşımlarını okumak biraz rahatlattı beni

Merhaba canım hoş geldin daha erken olabilir acele etme hiç bu seferde kese gözüküyor içinde bebek gözükmüyor bebek gözüküyor kalp atışı derken aslında en iyisi 7. Haftaya kadar beklemek

E="tasarimcibayan, post: 57716941, member: 630013"]Merhaba canım hoş geldin daha erken olabilir acele etme hiç bu seferde kese gözüküyor içinde bebek gözükmüyor bebek gözüküyor kalp atışı derken aslında en iyisi 7. Haftaya kadar beklemek[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım :) evet katılıyorum sana insan sabırsız oluyor galiba:)

Çok zor yetişiyor çalıştığım için eşim yardım ediyor biraz ama o da doğru düzgün yaşamıyor

Kızlar günaydın gataya gidenlere birşey sorucam hastanedeki doktorlar askeri döneminden kalan doktorlar mı yoksa normal devlet hastanesi doktorları mı?

Ben de 3 yıl kadar bekledim sonunda tüp bebekle oldu:) dün akşam çok küçük bir kahverengi leke geldi çok korktum ama yerleşme lekesi dediler sizde de oldu mu
Benimde tüp bebekle oldu test gununden 2 gun once kahverengi leke geldi. Cok sukur 1 defa oldu. Bana da bebis yerlesiyor dediler

Ah nasıl doğuma kadar sürdü ya çok korkuyorum bulantı feci devam ediyor mideme az yemek girse boğulcak gibi oluyorum kusuyorum bazen kendimi kusturuyorum kötü oluyorum 12. Haftadan sonra geçmesi tek temennim çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…