2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de hep çıkarıyorum mecbur yiyorum artık bezdim önce ağlayıp sonra çıkarıyorum kan geldi birkaç kez. Allah bebeğimize sağlık versin

Ah nasıl doğuma kadar sürdü ya çok korkuyorum bulantı feci devam ediyor mideme az yemek girse boğulcak gibi oluyorum kusuyorum bazen kendimi kusturuyorum kötü oluyorum 12. Haftadan sonra geçmesi tek temennim çok zor
ins, bir an evvel atlatirsin benimde yavastan basladi suyun bile tadi degisti icemiyorum.allah yardimcimiz olsun

gozunuz aydin ins.

kan tahlilini görmem lazım öyle idrar tek başına anlam ifade etmez demişti sonra kan tahlilim çıkınca aradı kafana takma o öyle çıkmış olabilir kanların gayet yerinde dedi. her gün bişey resmen şimdi de kalktım karnım ağrıyo ishal olmuşum

vallahi bilmiyorum canim dun aradim sonucu mail attim bakmadiniz sanirim diye baktim ayni dozda devam et dedi. bilmiyorum. doktorumada guveniyorum. neyse bakalim persembe kontrol var belki o gun tahlili tekrarlayalim der. hayirlisi.

Bende ne kese ne de kalp atışı duyamadigim için tedirginim normal diyorlar ama insan düşünmeden yapamiyor

On küsur sayfayı okuya okuya geldim bugün doktora gittim beta güzel katlanmış haftaya cuma kese için gel dedi. Mutlu oldum elimden gelse her iki günde bi kan veririm başka tahlil istemedi ama. Tiroid enfeksiyon vs. Herkeste istenmiş burda sanki. Bide gittiğim hastanenin doğumhanesi yok başka hastaneyle anlaşmalıymış. Normal doğumu başaramam ben zaten sıkıntı çıkmaz heralde

Gecmis olsun arkadasim
Igne yaptirdi mi hemen igne cok ise yariyor.
Tesekkur ederim Gercekten mi ?icim biraz olsun rahatladi. 1 tane yaptirdik 1 tane daha var igne. progestan vebaska bir fitil daha verdi

Tesekkur ederim Gercekten mi ?icim biraz olsun rahatladi. 1 tane yaptirdik 1 tane daha var igne. progestan vebaska bir fitil daha verdi
Bende 2 tane igne oldum ve progestan kullandim.benimde dusuk riskim vardi kanamamda mini mini olmustu arkasindan kahve gibi bir lekelenmeler.bitti.
Bol su ic bu arada.ins seninde gecer gider riskin : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…