2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende 2 tane igne oldum ve progestan kullandim.benimde dusuk riskim vardi kanamamda mini mini olmustu arkasindan kahve gibi bir lekelenmeler.bitti.
Bol su ic bu arada.ins seninde gecer gider riskin : ))
Aynen canim cok az az sadece wc de geliyor amin insAllah evet dr da bol sivi tüket dedi

Basim agriyor dibimde insaat beynimi yiyor gergin gergin esime catiyorum hayatim gebelikten bolesin ama biraz sakin olmalisin diyor bide dedim.ne gebeligi jupiter yer degistiriyor ondan bu.herseyi tum hiziyla batmaya devam ediyor adamin

haftaya git kalp atışlarını duyarsın :)
Aramızda az gün var .
Bende şuan kese artı + bebiş görüldü. Kalp atışı için haftaya gel dedi ..
Gozun aydin canim kalp atisini da gorursun insAllah

Reactions: H E
Canım korkma geçer allahın izniyle. Benimde sarı akıntım var enfeksiyon var sanırım :/ hamilelikte olabiliyor böyle şeyler. Bebiş nasıl belirti veriyomu :)
Canim dr a soracaktın akintiyi gittin mi ben bugün gittim ama aklima gelmedi yine

Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik versin

Kızlar ya bişi sorcam kafam çok karıştı ben ilk kan testimde 5563 değer çıkmıştı 3 hafta sonra rutin testleri istedi netten baktım hepsi ayrı ayrı beta 318 3 hafta gebe yazı bu ne demek değerim i düşmüş strese girdim

Tesekkur ederim Gercekten mi ?icim biraz olsun rahatladi. 1 tane yaptirdik 1 tane daha var igne. progestan vebaska bir fitil daha verdi

canim ben de ayni sekilde carsamba gunu gitmiştim dr a igne yapmisti. gunde 3 kere fitil yapıyorum ve hep yatiyorum benim lekelenmeler bir gunde kesildi normale döndüm. dinlen kesinlikle. carsamba kontrolum var insalla sagliklidir büyümüştür

Kizlar dunden beri az az kanamam vardi dr a gittim düşük riski varmış kalp atisimizi duyduk çok şükür 6+5 dedi kalbi öyle guzel atiyodu ki icim gitti
Canim ne guzel duymussun bebisinin kalp atislarini gozun aydin. Insallah düsük riskinde bir an once gecer. Moralin yüksek olsun. Bebisin seninle.

Ben de hep çıkarıyorum mecbur yiyorum artık bezdim önce ağlayıp sonra çıkarıyorum kan geldi birkaç kez. Allah bebeğimize sağlık versin
bugün bulantım yok şoktayım. dün akşam iki tas yoğurt çorbası içtim onla ilgili olduğuna emin değilim ama bir deneyin isterseniz. nane koymayın içine.

Haftaya cumartesi çağırdı :) aminnnn inşallah

Fitil progestan mi . Agir bi is yapmiyodum yemek bulasik o kadardi artik onu da yapmam yatarim hep İnsAllah canim sagliklica.kucagimiza aliriz miniklerimizi

Merhaba hanımlar, gavisgon dan bahsetmişsiniz.oğluma hamileyken çok fazla bulantım ve su içsem mide ağrısı yanması yaşıyordum. 4 ay boyunca her gün içtim. Doktorum içebilirsin demişti. Kabızlık sorunu için lifli yiyecekler, incir kayısı zeytinyağı tüketerek yaşamadım. Ama Doğum sonrası bir süre hemoroid sorunu yaşadım. Şu an iyiyim sorun yok yani kullanabilirsiniz. Doğal şeylerle baskılayabiliyorsanız mide probleminizi daha iyi tabi.
Bugün o kadar mi zor olur oğlum delirmis gibi ağlıyor uyuduğu yerden kalkıp sadece bağırıyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl başa cikacagimi bilmiyorum artık
Bu gece benim oğlumda öyleydi. Hayır olsun nedir bir yahu. Gezegenlerin dizilişiylemi alakalı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…