2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benimde 5 dün doldu,bugün 6 nın ilk günü ya öğreneli 1 hafta oldu benim daha,sanki asır geçti,zaman geçmiyor hiç,bebişleri bi görsek
Aynen ya zaman geçmiyor 10 gün var kalp atışı için gitmeye günler geçmiyor gibi stres sıkıntı yapıyor buda böyle olmama da üzülüyorum iyi olmalıyız ki bebeğimiz de kendini iyi hissetsin tabi basarabilirsek

Ben de 3 yıl kadar bekledim sonunda tüp bebekle oldu:) dün akşam çok küçük bir kahverengi leke geldi çok korktum ama yerleşme lekesi dediler sizde de oldu mu

Benim de aşılamayla oldu çok şükür kanama yok ama kullandığım jel bazen çok açık pembe geliyo bol bol dinlenin bizim biraz daha fazla kollamamız gerekiyor ilk zamanlar

Olumlu düşünmek bu süreci gerçekten güzel etkiliyor aklına kötü birşey getirme hep güzel düşün
Evet canım doktorumda kızdı bugün bana boş gebelik olabilirmi dedim nerden ogreniyosunuz böyle şeyleri dedi ikinizde sağlıklısiniz bebekte sağlıklı olur dedi napayım insan korkuyor hevesi kursaginda kalacak diye senin kaç haftalik canım

Günaydın herkese bugün yavaştan evi toparlamam lazım temizliği çok aksattım ben sizde durumlar ne nasıl yetiştiriyosunuz şuan ? Ben erkenden uyuduğm için hiç bir şey yetişmiyor evde
Ya sürekli uyuyorum ya sürekli çalışıyorum basit üstten temizliklerle idare ediyoruz olmadı birini çağıracağım haftada bir yada 2 haftada bir yoksa dip köşede yeni oluşumlar baslayacak

Kizlar dunden beri az az kanamam vardi dr a gittim düşük riski varmış kalp atisimizi duyduk çok şükür 6+5 dedi kalbi öyle guzel atiyodu ki icim gitti
Canım benim inşallah kötü bişey olmaz bebişin kalır seninle. Gönlünü ferah tut stres etkilemesin bebişi. Birdenmi başladı kanama nasıl oldu önceden de olmuş muydu bu şekilde

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı kesemiz büyümüş 1 hafta sonra kalp atışlarini dinlemek için cagardi 6+2 yiz Sata göre herkese hayırlı gebelikteler
Ne güzel canım resim de öyle güzel net çıkmış ki . Ben daha kese görmedim ama beklemek çok zor ya. Günler hiç geçmiyo

Merhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimi buzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of

Nasıl kendi ailen mi evini teftiş ediyo yoksa eşinin ailesi mi. Niye evi kontrol ediyolarmış

Ne güzel canım resim de öyle güzel net çıkmış ki . Ben daha kese görmedim ama beklemek çok zor ya. Günler hiç geçmiyo
Evet canım bende günleri tek tek saydim ama bu sıkıntılı süreç hiç bitmiycek kese bebek kalp atışı derken testler filan rahat olmak gerekiyo bebeği etkiliyoruz yoksa senin ne zaman kontrol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…