- 30 Mart 2017
- 12.774
- 19.857
- 298
Tesekkur ederim amin insAllah canimCanim ne guzel duymussun bebisinin kalp atislarini gozun aydin. Insallah düsük riskinde bir an once gecer. Moralin yüksek olsun. Bebisin seninle.
Aynen ya zaman geçmiyor 10 gün var kalp atışı için gitmeye günler geçmiyor gibi stres sıkıntı yapıyor buda böyle olmama da üzülüyorum iyi olmalıyız ki bebeğimiz de kendini iyi hissetsin tabi basarabilirsekbenimde 5 dün doldu,bugün 6 nın ilk günü ya öğreneli 1 hafta oldu benim daha,sanki asır geçti,zaman geçmiyor hiç,bebişleri bi görsek
Evet canım ben şuan 5+4 üm.6 ya yeni başladık 5 doldu canım 2 gün var galiba aramizda
Ben de 3 yıl kadar bekledim sonunda tüp bebekle oldu:) dün akşam çok küçük bir kahverengi leke geldi çok korktum ama yerleşme lekesi dediler sizde de oldu mu
Maşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız haftaya gerçekten çok heyecanlı bir süreçMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı kesemiz büyümüş 1 hafta sonra kalp atışlarini dinlemek için cagardi 6+2 yiz Sata göre herkese hayırlı gebelikteler
Evet canım hem çok heyecanlı hemde çok endişeli umarım sorunsuz sağlıklı bi gebelik yaşarızMaşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız haftaya gerçekten çok heyecanlı bir süreç
Bit kadar bişeyle aşk yaşamak gerçekten annelik iç güdüsü tam bir delilik
Evet canım hem çok heyecanlı hemde çok endişeli umarım sorunsuz sağlıklı bi gebelik yaşarız
Evet canım doktorumda kızdı bugün bana boş gebelik olabilirmi dedim nerden ogreniyosunuz böyle şeyleri dedi ikinizde sağlıklısiniz bebekte sağlıklı olur dedi napayım insan korkuyor hevesi kursaginda kalacak diye senin kaç haftalik canımOlumlu düşünmek bu süreci gerçekten güzel etkiliyor aklına kötü birşey getirme hep güzel düşün
Gittim kuzumm yazdım ama görmedin sanırım herşey normal dedi akıntı için ilaç veriyim istersen dedi ama unuttu vermeyi 2 kasımda tekrar gidicem kendi doktoruma :)Canim dr a soracaktın akintiyi gittin mi ben bugün gittim ama aklima gelmedi yine
Ya sürekli uyuyorum ya sürekli çalışıyorum basit üstten temizliklerle idare ediyoruz olmadı birini çağıracağım haftada bir yada 2 haftada bir yoksa dip köşede yeni oluşumlar baslayacakGünaydın herkesebugün yavaştan evi toparlamam lazım temizliği çok aksattım ben sizde durumlar ne nasıl yetiştiriyosunuz şuan ? Ben erkenden uyuduğm için hiç bir şey yetişmiyor evde
Canım benim inşallah kötü bişey olmaz bebişin kalır seninle. Gönlünü ferah tut stres etkilemesin bebişi. Birdenmi başladı kanama nasıl oldu önceden de olmuş muydu bu şekildeKizlar dunden beri az az kanamam vardi dr a gittim düşük riski varmışkalp atisimizi duyduk çok şükür 6+5 dedi kalbi öyle guzel atiyodu ki icim gitti
Ne güzel canım resim de öyle güzel net çıkmış kiMerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı kesemiz büyümüş 1 hafta sonra kalp atışlarini dinlemek için cagardi 6+2 yiz Sata göre herkese hayırlı gebelikteler
Fitil progestan mi . Agir bi is yapmiyodum yemek bulasik o kadardi artik onu da yapmam yatarim hep İnsAllah canim sagliklica.kucagimiza aliriz miniklerimizi
Benimki de 5+1 galiba daha ultrason da kaç çıkarız belli değil bakalım hayırlısıEvet canım ben şuan 5+4 üm.
Nasıl kendi ailen mi evini teftiş ediyo yoksa eşinin ailesi mi. Niye evi kontrol ediyolarmışMerhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimibuzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of
Evet canım bende günleri tek tek saydim ama bu sıkıntılı süreç hiç bitmiycek kese bebek kalp atışı derken testler filan rahat olmak gerekiyo bebeği etkiliyoruz yoksa senin ne zaman kontrol canımNe güzel canım resim de öyle güzel net çıkmış ki. Ben daha kese görmedim ama beklemek çok zor ya. Günler hiç geçmiyo
KENDi ailem canım toplu olsun istiyorlar ki zaten herzaman toplu tutuyorum ama bazen yapmak istemiyorum yoruluyorumNasıl kendi ailen mi evini teftiş ediyo yoksa eşinin ailesi mi. Niye evi kontrol ediyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?