2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gittim kuzumm yazdım ama görmedin sanırım herşey normal dedi akıntı için ilaç veriyim istersen dedi ama unuttu vermeyi 2 kasımda tekrar gidicem kendi doktoruma :)
Gormedim canim cok hizli ilerliyor sayfalar yetisemiyorum:) demek ki çok önemli degil
Bol su içmek lazim benim azaldi zaten sari akıntı beyaza dondu ama lekelenme basladi

Canım benim inşallah kötü bişey olmaz bebişin kalır seninle. Gönlünü ferah tut stres etkilemesin bebişi. Birdenmi başladı kanama nasıl oldu önceden de olmuş muydu bu şekilde
Amin insAllah canim Aelimizden geleni yapiyoruz takdir Allah in haklisin stres zarardan baska bisey getirmez rahat olmaya calisiyorum ilk defa dun oldu ara sira wc dw minik minik oluyor

merhaba kızlar bende temmuz 4 gorunuyor dogum tarıhı ama sezaryanı planlıyorum bu yuzden hazıran sonuna denk gelcek dogum muhtemelen..

bu 6. gebeliğim diğerlerini kaybettım hep rabbım tamamına erdırsın hepımızınkını

dun hastanede beta 392 çıktı haftaya ultrasonda bakmak için çağırdı umarım hersey yolunda gıder ıns

Hayırlı olsun canım gözün aydın:))

Hamile olduğunu söylesen, belki biraz rahat edersin

Evet canım bende günleri tek tek saydim ama bu sıkıntılı süreç hiç bitmiycek kese bebek kalp atışı derken testler filan rahat olmak gerekiyo bebeği etkiliyoruz yoksa senin ne zaman kontrol canım
Benim sıradaki kontrol cuma günü canım. Gerçekten de uzun süreç. Bu kadar hemen geçsin zaman istediğimi hatırlamıyorum :)

Ben yüksek riskli gebeyim hem devlete gata ya hemde özel doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum daha çok yeniyiz bakalım zaman ne gösterecek

Siz hangi hastaneye gidiyordunuz

Allah kolaylık versin bu süreçler zor oluyor gerçekten inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi :) Ben aslında ümitköyde bir semt polikliniğine gidiyorum. Büyük Doğuma bağlı çok sakin oluyor orası ama doğum olursa Büyük Doğumda pek doğum yapmak istemiyorum çok tecrübeli Doktorlar var ama çok kalabalık birde doğum anında hangi doktor denk gelirse doğuma o doktor gireceği için tedirginim biraz o yüzden farklı hastanede devam edeyim diye düşündüm

Amin insAllah canim Aelimizden geleni yapiyoruz takdir Allah in haklisin stres zarardan baska bisey getirmez rahat olmaya calisiyorum ilk defa dun oldu ara sira wc dw minik minik oluyor
Bol bol su iç uzan canım sadece wc için kalk. Yardım eden yoksa yemekleri dışardan sipariş edin. Rabbimin izniyle seninle kalır inşallah. Ara sıra minik minik oluyosa doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum istersen. Belki ek ilaç ya da hastane yatış yönlendirir

Çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli şekilde tekrar nasip eder inşallah

Geçen sene benim de kaybım olmuştu canım. Kimyasala dönmüştü. Ben mesela biraz korkuyorum. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…