- 30 Mart 2017
- 12.774
- 19.857
- 298
Gormedim canim cok hizli ilerliyor sayfalar yetisemiyorum:) demek ki çok önemli degilGittim kuzumm yazdım ama görmedin sanırım herşey normal dedi akıntı için ilaç veriyim istersen dedi ama unuttu vermeyi 2 kasımda tekrar gidicem kendi doktoruma :)
Amin insAllah canim Aelimizden geleni yapiyoruz takdir Allah in haklisin stres zarardan baska bisey getirmez rahat olmaya calisiyorum ilk defa dun oldu ara sira wc dw minik minik oluyorCanım benim inşallah kötü bişey olmaz bebişin kalır seninle. Gönlünü ferah tut stres etkilemesin bebişi. Birdenmi başladı kanama nasıl oldu önceden de olmuş muydu bu şekilde
Kesinlikle :)En güzel delilik :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah riskin tamamen kalkarGormedim canim cok hizli ilerliyor sayfalar yetisemiyorum:) demek ki çok önemli degil
Bol su içmek lazim benim azaldi zaten sari akıntı beyaza dondu ama lekelenme basladi
Sagol canim amin insAllahCanım çok geçmiş olsun inşallah riskin tamamen kalkar
Hayırlı olsun canım gözün aydın:))merhaba kızlar bende temmuz 4 gorunuyor dogum tarıhı ama sezaryanı planlıyorum bu yuzden hazıran sonuna denk gelcek dogum muhtemelen..
bu 6. gebeliğim diğerlerini kaybettım hep rabbım tamamına erdırsın hepımızınkını
dun hastanede beta 392 çıktı haftaya ultrasonda bakmak için çağırdı umarım hersey yolunda gıder ıns
Hamile olduğunu söylesen, belki biraz rahat edersinMerhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimibuzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of
Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bolSagol canim amin insAllah
Biliyorlar canım bende öyle düşünüp söyledim en başında ama maalesefHamile olduğunu söylesen, belki biraz rahat edersin
Benimde biraz azaldı canım ama lekelenmen neden başladı acaba.Gormedim canim cok hizli ilerliyor sayfalar yetisemiyorum:) demek ki çok önemli degil
Bol su içmek lazim benim azaldi zaten sari akıntı beyaza dondu ama lekelenme basladi
Benim sıradaki kontrol cuma günü canım. Gerçekten de uzun süreç. Bu kadar hemen geçsin zaman istediğimi hatırlamıyorum :)Evet canım bende günleri tek tek saydim ama bu sıkıntılı süreç hiç bitmiycek kese bebek kalp atışı derken testler filan rahat olmak gerekiyo bebeği etkiliyoruz yoksa senin ne zaman kontrol canım
Anladım canım. Kendini yorma ama hiç çok tehlikeli. Dağınık olsun boşver orası kendi evin sonuçtaKENDi ailem canım toplu olsun istiyorlar ki zaten herzaman toplu tutuyorum ama bazen yapmak istemiyorum yoruluyorum
Ben yüksek riskli gebeyim hem devlete gata ya hemde özel doktorumun muayenehanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum daha çok yeniyiz bakalım zaman ne gösterecek
Siz hangi hastaneye gidiyordunuz
Bol bol su iç uzan canım sadece wc için kalk. Yardım eden yoksa yemekleri dışardan sipariş edin. Rabbimin izniyle seninle kalır inşallah. Ara sıra minik minik oluyosa doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum istersen. Belki ek ilaç ya da hastane yatış yönlendirirAmin insAllah canim Aelimizden geleni yapiyoruz takdir Allah in haklisin stres zarardan baska bisey getirmez rahat olmaya calisiyorum ilk defa dun oldu ara sira wc dw minik minik oluyor
Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Geçen sene benim de kaybım olmuştu canım. Kimyasala dönmüştü. Ben mesela biraz korkuyorum. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alıcazmerhaba kızlar bende temmuz 4 gorunuyor dogum tarıhı ama sezaryanı planlıyorum bu yuzden hazıran sonuna denk gelcek dogum muhtemelen..
bu 6. gebeliğim diğerlerini kaybettım hep rabbım tamamına erdırsın hepımızınkını
dun hastanede beta 392 çıktı haftaya ultrasonda bakmak için çağırdı umarım hersey yolunda gıder ıns
Haklısın canım daha dikkat edicem bundan sonraAnladım canım. Kendini yorma ama hiç çok tehlikeli. Dağınık olsun boşver orası kendi evin sonuçta
Haklısın canım daha dikkat edicem bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?