- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Üzgünüm.. pes etmek yok denemeye devam..Iyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
Hayırlı olsun canım gözün aydın:))
Geçen sene benim de kaybım olmuştu canım. Kimyasala dönmüştü. Ben mesela biraz korkuyorum. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alıcaz
Biraz öyle evet inşallah sağ salim gelirler :)Benim de aşılamayla oldu çok şükür kanama yok ama kullandığım jel bazen çok açık pembe geliyo bol bol dinlenin bizim biraz daha fazla kollamamız gerekiyor ilk zamanlar
Seninle son adet tarihlerimiz aynı canım. Ve aynı yerdeyiz ankara. Bu arada hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. :)
Benim arkadaşımda medical parka gidiyor 4. Ayında şuan . Sigorta yaptırmış 4800₺ gibi bir fiyat söyledi canm aynı şeyler dahil
Ben lina kadın doğum merkezine gidiyorum medicana veya koru ile anlaşmalılr ama dah doğum fiyatı almadm kalp atışını bekliyorum
Aa öyle mi canım hiç farketmemiştim :)
Canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebeğin olur
Söylüyorum canım bende yaşadım hemde kaynanam yanımdaydı sende kimse yok falan diyor artık kustuğumu dahi söylemiyorum çok normal kafaya takma diyorlar. Anlayış meselesi tamamen..bence de özellikle bu haftalar yormaman lazim kendini. anlamiyorlarsa gebeligim riskliymis doktor oyle soyledi de yatmam gerekiyormus de ufak pembe yalanlardan bisi olmaz
Tobb etü doğum 11 bin. Güven 8 bin bu ucretler sadece tek gece için. Muayene ücretleri, kan ücretler i ayrı fiyatlar. Paket almak e n mantıklısı gerçekten. Bir arkadaşım anlattı doğum hastanesinde daha ben üzerimi g i ymeden başkası yanımda soyunmaya başladı diyor. Birde çok kötü davranmışlar. Doğum zamanı gelen giden tuse atıyor deneyim,olanak devlette cok fazla gerçekten ama hasta çokluğundan kalitesi düşük. Bir hafta sonra devlete gitse m mi diyorum kalp atımı için tedirginim acıkcası gidemem sanırım.Ama deneyimleri üstüne yok cünkü 15-20 ddk doğum oluyor bazem aynı anda birkaç tane doğum. İlk doğumum güzel ve özenli hatırlamak istiyorum inşallah
Gittim çok canımP Prensescann canım naptın bugün doktora gidecektin?
Bu haziran annelerinde ne cok gec dollenme oldu:))))Bugün karından keseyi gördük hatta doktor dedi adam büyüyo ya aaa adam dedim inanki bilmiyorum adam mı kız mı allah söyletti heralde dedi aramızda kahkaha koptu ya5+4 olmam lazım ama geç döllenme 4+4 10 gün sonraya gel kalp atışına dedi
Gebeliğin tadını çıkar canım sonra çok arıycaz bu zamanlariBenim sıradaki kontrol cuma günü canım. Gerçekten de uzun süreç. Bu kadar hemen geçsin zaman istediğimi hatırlamıyorum :)
Çok ilginç canım ya ama ne olursa olsun sen kendini bebeğini düşüneceksin bi şekilde , yormayacaksın kendin allah kolaylık versin canımBiliyorlar canım bende öyle düşünüp söyledim en başında ama maalesefgeçen gün onlara gittim hemen süpürgeyi çıkardı ananemi aradı işte geldiğimi temizlik yaptığımı söyledi.
Çok üzüldüm .. inş tez vakitte sağlıkla yeniden hamile kalırsınGittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
Canim ailende titizlik hastaligi var galiba. Şahsen şu zamanda onlarin sana yardimci olmalari lazim.Merhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimibuzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of
Canim hayirli olsun. Cok sevindim. Diger topikten hatirliyorum seni. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.merhaba kızlar bende temmuz 4 gorunuyor dogum tarıhı ama sezaryanı planlıyorum bu yuzden hazıran sonuna denk gelcek dogum muhtemelen..
bu 6. gebeliğim diğerlerini kaybettım hep rabbım tamamına erdırsın hepımızınkını
dun hastanede beta 392 çıktı haftaya ultrasonda bakmak için çağırdı umarım hersey yolunda gıder ıns
Canim cok uzuldum gercekten. Rabbim bir daha yaşatmasin.Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
AMIN CANIM İNSALLAH SAGOL BENDE HATIRLIYORUM SENI :)Canim hayirli olsun. Cok sevindim. Diger topikten hatirliyorum seni. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.
Benim de aşılamayla oldu çok şükür kanama yok ama kullandığım jel bazen çok açık pembe geliyo bol bol dinlenin bizim biraz daha fazla kollamamız gerekiyor ilk zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?