2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Üzgünüm.. pes etmek yok denemeye devam..

Seninle son adet tarihlerimiz aynı canım. Ve aynı yerdeyiz ankara. Bu arada hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. :)

Yaaa ne güzel denk gelmiş :) Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :) Dokturunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz belki oda aynıdır :)

Lina doğum merkezi nerede acaba? Koru'dan pek memnun kalan yok galiba ama medicana'yı bilmiyorum tabi. Hayırlısıyla doğumu da atlatırız inşallah :)

bence de özellikle bu haftalar yormaman lazim kendini. anlamiyorlarsa gebeligim riskliymis doktor oyle soyledi de yatmam gerekiyormus de ufak pembe yalanlardan bisi olmaz
Söylüyorum canım bende yaşadım hemde kaynanam yanımdaydı sende kimse yok falan diyor artık kustuğumu dahi söylemiyorum çok normal kafaya takma diyorlar. Anlayış meselesi tamamen..

Ben onlarında paketleri var zannediyordum demek ki hepsi ayrı. Geçen sene komşumuzun kızı hamileydi muayenelere Tobbda başlamıştı ama sanırım doktorla sıkıntı yaşadılar doğumu orada yapmadı. O kadar para alıyorsun bari hasta memnuniyetini önemse ne kadar kötü hissettirir insana o durum. Doğru diyorsun devlet hastanesinde gerçekten çok iyi doktorlar var dediğiniz gibi insan ilk doğumda özel ve özenli olsun istiyor :) Bende önce liv hastansine gidip fiyat aldım 10 muayene tahlil tetkikler doğum dahil 7500 civarı bir fiyat çıkardılar daha sonra bir arkadaşımda bahsettiğim sigorta şirketini önerdi birde oradan fiyat aldık daha uygun geldi yine 10 muayene hakkı tahlil tetkikler ve doğum dahil. Sağolsunlar güzelde ilgilendiler :)

Bugün karından keseyi gördük hatta doktor dedi adam büyüyo ya aaa adam dedim inanki bilmiyorum adam mı kız mı allah söyletti heralde dedi aramızda kahkaha koptu ya 5+4 olmam lazım ama geç döllenme 4+4 10 gün sonraya gel kalp atışına dedi

Bu haziran annelerinde ne cok gec dollenme oldu:))))
Sebebi ne ola ki .
MaasAllah bebegine .benim de normalde 22 si tahmini dogum .29 una cekildi. Sali gunu bebise baktığında sati degistirip değiştirmeecegi belli olacak doktorun

Biliyorlar canım bende öyle düşünüp söyledim en başında ama maalesef geçen gün onlara gittim hemen süpürgeyi çıkardı ananemi aradı işte geldiğimi temizlik yaptığımı söyledi.
Çok ilginç canım ya ama ne olursa olsun sen kendini bebeğini düşüneceksin bi şekilde , yormayacaksın kendin allah kolaylık versin canım

Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
Çok üzüldüm .. inş tez vakitte sağlıkla yeniden hamile kalırsın
Bunlar hep bu hayattaki sınavlarımız herkesin başka başka dertleri var allah kaldıramayacağımız dert vermesin

Canim ailende titizlik hastaligi var galiba. Şahsen şu zamanda onlarin sana yardimci olmalari lazim.
Doktorunun her işi yasakladigini soyle hic olmazsa. Canına yazık valla. Evin işi hiç bitmiyor zaten.
Bebegin daha önemli. Birak ne derlerse desinler.

Canim hayirli olsun. Cok sevindim. Diger topikten hatirliyorum seni. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…