2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
19 Temmuz'da 10 haftalıkken kürtaj oldum ben de bebek gelişmedi çok şükür üçüncü ayında tekrar hamile kaldım moralinizi yüksek tutmaya çalışın en Önemlisi o
Rabbim her şeyin hayırlısını versin :/

Ayy bilmiyorum ama o gezegen bizi perişan etti o kesin

Lina doğum merkezi nerede acaba? Koru'dan pek memnun kalan yok galiba ama medicana'yı bilmiyorum tabi. Hayırlısıyla doğumu da atlatırız inşallah :)
Canım yenimahllede. Benim iş yerime yakın diye tercih ettim ben
Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
Canım ne denir bilemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğin olur...
Gözün aydın canım burda cidden çok oldu geç döllenme bende de 18 gün farketmişti sağlıklı olsunlarda geç olsun napalım

2019şubat Annesi iken bebeğimi kaybetmiştim şuan 2019 Haziran annesi olmak nasip oldu dilerim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirir herkes
Hayırlı olsun canım bende ocak 2019 annesi olacaktım kaybettim maalesef İnşâAllah 2019 Haziran annesi olmak sağlıkla nasip olur

6

6+5 Benim de ben doktora pek birşey sormuyorum böyle konularda sonuçta önemli birşey olduğunda onlar söyler onların işi bu ve biz güvenmek zorundayız ama 2 ayrı doktora gitmekte fayda var diye düşünüyorum hep olumlu düşünmenin şöyle bir faydası var beynimize sinyaller gönderiyormuşuz ve vücudumuz ona gore tepki veriyormuş beynimiz hükmediyor yani olacaklara

Nasıl ya kendi ailen mi neden öyle birşey yapıyorlar birlikte mi yaşıyorsunuz hamile olduğunu bilmiyorlar mi bence hiç süpürge yapma ben yapmıyorum

Hayırlı olsun inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün

İleriki zamanlarda senelerde bende önceden yaptıracağım kapsamli bir sigorta. Bu kez ilk olunca kestieemedik Evet genelde ebeler yaptırıyor asistan da falann da giriyor siz iyi yapmıssınz gerçekten.

Kızlar dünki saçma sapan araştırmalarım ve herkesteki düşük ,kimyasal.ölü doğum vs gibi durumları kendime yormam sonucu uyumuştum. Sabah kalktım az Lekelenmem olmış kahverengi. Hemen doktorda aldım soluğu psikolojim bozulmuştu birde belirti hissedemeyince tamamen kopmuştum. Doktor baktı gösterdi, kalbi nasıl atıyor pıt pıt eşimle gördük çok mutlu olduk. Lütfen sesini duyayım çok güzel atıyor dedim dinletmemmm dedi. 8. haftadan önce uygun bulmuyorum dedi. Ses için gönderdiğimiz dalga uygun olmaz dedi. Biraz sinir oldum açıkcası ama o görüntüyü görmek yetti. Bütün korkularım bitti. Ölebilir, düşebilir bu her zaman var doğunca da var şu stresi bırak artık ddedi. Kafanıza takmayın yani kızlar belirtim yok vs diye sizlerede yardımcı olmak için yazdım. Doktorlar rahat oluyor ölür, düşer diyor rahatlıkla,günde defalarca karşılaşıyorlar düşük,kimyasal gebelikler pek umurlarında olmuyor.Annelik psikopatlık yahu şimdiden böyle ise sonrasını bilemiyorum kendim için söylüyorum +..

Haklısın canım olabilir hep olumlu düşünmek lazım bugünden itibaren saldim kendimi hamileliğin tadını cikaricam canım kismetse

Herkesin dr yengeç döllenme demiş
Benim göründüğüm iki dr da böylembişeysen bahsetmiyor
Sağlıksız diyorlar kalp Yok diyorlar
Neye göre bu ayrımımyapıuorlar anlamıyorum

İleriki zamanlarda senelerde bende önceden yaptıracağım kapsamli bir sigorta. Bu kez ilk olunca kestieemedik Evet genelde ebeler yaptırıyor asistan da falann da giriyor siz iyi yapmıssınz gerçekten.
Ocakta bitiyor ama oyle bir sıkıntı var bendede bizim her sene eşimin iş yeri yaptırıyor umarım hamileligi kapsar kapsamıyor diye biliyorum çünkü hayırlısı olsun :)

Benim de bu yıl 3. Gebeliğim , toplamda 4,
Dr artık pgt ile tüp öneriyor bana
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmuştum en son
Bu Defa ilerler sandım ama bu da olmadı
Rabbim sizinkileri korusun sağlıkmverisn inşallah

Herkesin dr yengeç döllenme demiş
Benim göründüğüm iki dr da böylembişeysen bahsetmiyor
Sağlıksız diyorlar kalp Yok diyorlar
Neye göre bu ayrımımyapıuorlar anlamıyorum
Canım senin bebeğin göründü de kalp atışı mi hala görünmedi tam olarak kaç haftalık ultrason makinası hesaplıyor mu?

Ocakta bitiyor ama oyle bir sıkıntı var bendede bizim her sene eşimin iş yeri yaptırıyor umarım hamileligi kapsar kapsamıyor diye biliyorum çünkü hayırlısı olsun :)
Anladım canım inşallah kapsıyordur, kapsamazsada 5 ay idare edersin bir şekilde nasip.

Canım merhaba lütfen kendine dikkat et. Temizliği boşver ayrıca senın yatak odan babanı ilgilendirmez kusura bakma ama ne alaka yani. Hamilesin dikkatli olman lazım.
Bende de pek belirti yok arada hafif kaşık ağrısı dışında göğüs hassasiyeti de azalmaya başladı herkeste farklı oluyor
Aynen ben gittim doktora sıkıntı yok çok şükür..kafaya takmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…