- 15 Eylül 2012
- 8.471
- 6.914
- 398
Canım çok üzüldüm bende Haziran'da kaybettim 11 haftalık kürtaj oldum benimkilerde tüp bebek biz pgt yaptırmadık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kürtaj parçasını genetiğe gönderdik sende kan pıhtılaşması olmuş olabilir mi bende hergün iğne yapıyorum bir de kromozom analizi yaptırdınız mı eşinizle beraber eğer yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın.Benim de bu yıl 3. Gebeliğim , toplamda 4,
Dr artık pgt ile tüp öneriyor bana
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmuştum en son
Bu Defa ilerler sandım ama bu da olmadı
Rabbim sizinkileri korusun sağlıkmverisn inşallah
Şaka mı bu anne babayı ben ilgilendirir ki sizin durumunuzu biliyorlarsa kendileri toplasın pes artık kendi anne babamız da böyle yapacaksa el olandan bişey beklemek lazımMerhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimibuzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ilk gebeligim boş gebelik oldu kese oluştu yolk sac oluştu bebek oluşmadı 1 yıl sonra oğlumu hamile kaldım ki pco var bende herkes çocuğun olmaz dedi kafanda olumsuz dusunursen o kadar geç oluyor kafamda bitirdim dusunmemeye basladim hamile kaldım psikolojini ne kadar düzgün tutar san o kadar iyi olur vardır Rabbimin bildiği bir zamanHerkesin dr yengeç döllenme demiş
Benim göründüğüm iki dr da böylembişeysen bahsetmiyor
Sağlıksız diyorlar kalp Yok diyorlar
Neye göre bu ayrımımyapıuorlar anlamıyorum
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsunHerkese Merabalar :)
Rabbim bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin :)
Bende bir 2019 Haziran annesi olarak aranıza katılayım istedim :)
Yaşım 25 ilk çocuğumuz son adet tarihim 15.09.2018
Doğum Tarihi: 23.06.2019 Yaşadığım il Ankara başlangıç kilom 58
Hoşbulduk canım :)Hoşgeldin tatlım:) )
Merhaba canım benim hoşgeldinİyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...
Herkesin dr yengeç döllenme demiş
Haklısın canım olabilir hep olumlu düşünmek lazım bugünden itibaren saldim kendimi hamileliğin tadını cikaricam canım kismetse
İkimizde aynıyız canım bende buğün itibariyle 7+4 günlüğümBurda 8.hafta olarak gösteriyor ama doktor Pazartesi günü 6 hafta 6 günlük dedi yani bugün 7 hafta 3 günlük oluyor sanırım
Sağol canım Allah razı olsunÇok ilginç canım ya ama ne olursa olsun sen kendini bebeğini düşüneceksin bi şekilde , yormayacaksın kendin allah kolaylık versin canım
Çok haklısın canım ama stres oluyorum haliyle daha rahat olmaya çalışacağım bundan sonraCanim ailende titizlik hastaligi var galiba. Şahsen şu zamanda onlarin sana yardimci olmalari lazim.
Doktorunun her işi yasakladigini soyle hic olmazsa. Canına yazık valla. Evin işi hiç bitmiyor zaten.
Bebegin daha önemli. Birak ne derlerse desinler.
Evet kendi ailem bende anlamış değişimi canım hatta yatak odam üst katta babam hemen yukarı çıkar yarım saat gelmez aşağı o kadar stres oluyorumki dolabı açtığınız bile düşünüyorumNasıl ya kendi ailen mi neden öyle birşey yapıyorlar birlikte mi yaşıyorsunuz hamile olduğunu bilmiyorlar mi bence hiç süpürge yapma ben yapmıyorum
Bende ona üzülüyorum canım geçen hafta eşim akşamları işteydi birgün demediler nasılsın yemeğin var mı diyeŞaka mı bu anne babayı ben ilgilendirir ki sizin durumunuzu biliyorlarsa kendileri toplasın pes artık kendi anne babamız da böyle yapacaksa el olandan bişey beklemek lazım
Çok haklısın canım bebeğim her şeyden önemli zaten inşallah ona bir şey olmazCanım merhaba lütfen kendine dikkat et. Temizliği boşver ayrıca senın yatak odan babanı ilgilendirmez kusura bakma ama ne alaka yani. Hamilesin dikkatli olman lazım.
Aynen ben gittim doktora sıkıntı yok çok şükür..kafaya takmamak lazım
Allah allah ya neye göre acaba bende daha bebek bile görünmedi sadece keseyi gördük haftaya randevum benmde keseye göre 5 haftalık dedi sata göre de geç döllenme olmuş dedi . Peki senin kanaman fln var mı ya da bi belirtin mesela bulantı vsHerkesin dr yengeç döllenme demiş
Yukarıda yatak odan var yarım saat inmiyor mu aşağı babanEvet kendi ailem bende anlamış değişimi canım hatta yatak odam üst katta babam hemen yukarı çıkar yarım saat gelmez aşağı o kadar stres oluyorumki dolabı açtığınız bile düşünüyorumberaber yaşamıyoruz çaya geliyorlar öyle biryere giderken uğruyorlar. Geçen çok rahatsızdım eşim işteydi bişey hazırlayıp yiyemedim bile gelir gelmez bir şeyi görüp hemen laf söylediler ki o gün süpürge açamamıştım
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİkimizde aynıyız canım bende buğün itibariyle 7+4 günlüğüm
Annemde yanımdaydı canım ben gerçekten artık yoruldum bir şey demek bile gelmiyor içimdenYukarıda yatak odan var yarım saat inmiyor mu aşağı baban
Canım sen annene söylesene , uyar yani babanın yatak odanız da ne işi var.
Kusura bakma ben bile sinirlendim, benim görümcem de böyleydi tersledim bir daha ayak basmadı ki.
Yatak odası sizin özeliniz annen,baban her kim olursa olsun adım attırma.
Bende bulantı gelip gidiyoAllah allah ya neye göre acaba bende daha bebek bile görünmedi sadece keseyi gördük haftaya randevum benmde keseye göre 5 haftalık dedi sata göre de geç döllenme olmuş dedi . Peki senin kanaman fln var mı ya da bi belirtin mesela bulantı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?