2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şuan gebe kalayım dediğim bi ay değildi kaldım , mayıstaki de aynısı oldu, ondan önceki de tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalmıştım
Bende kaldıktan sonra panik başlıyor sanırım ....

Ben günde iki adet iğne yapıyordum hem de
Kromozom analizimde sorun yok benim ama eşimin o tahlilini yaptırdık mı bilmiyorum
Bir dahaki pgt ile tüp bebek tedavisi olacak inş
Bir daha doğal gebelik denemeyi düşünmüyorum şuan

Şuan gebe kalayım dediğim bi ay değildi kaldım , mayıstaki de aynısı oldu, ondan önceki de tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalmıştım
Bende kaldıktan sonra panik başlıyor sanırım ....
Allah büyük canım benim Rabbim aratmasin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alıp sağlıcakla kucaklarsin yavrunu bu bir sınav senin için isyan etme hiç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Çokk tuhaf canım ama sen kendini yorma herşey gelip geçiyor bebeğini riske atma
O hap kanamayı başlatıyor bende kürtaj öncesi içmiştim çok suyla içme anestezi alacaksın alttanda vermişlerdi bana çok zor gerçekten
Canım Rabbim yardımcın olsun hangi merkezde tedavi düşünüyorsun

O ilaç mı zor ?
Bana bir adet verdi dil altında erit dedi
Kanaman ben ne zaman başladı ? Ağrın çok oldu mu ?
Ben de şimdi o ilacı araştırıyordum

Bilmiyorum kafamda netleşmedi henüz
Ankara’dayım ben
Öner’in varsa alabilirim

O ilaç mı zor ?
Canım zor diye bişey yok ben yaşadığımız üzüntü zor demek istedim sakın korkma normal düşük yapmışsın zaten daha önce o yüzden dedim.
Bu arada doktor benim kesenin etrafı düzenli değil dedi bende çok korkuyorum haftaya kontrolüm var pgtli değil İnşâAllah gelişir kuzum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Bilmiyorum kafamda netleşmedi henüz
Ankara’dayım ben
Öner’in varsa alabilirim
Ben istanbuldayım canım Ankara'yı hiç bilmiyorum buraya gelme imkanın varsa şişli memoriali önerebilirim benim bu 4. Tüp bebek denemem 3. Ve 4. Pozitifi orada aldım ilk defa İnşâAllah sonuna kadar gideriz sağlıkla alırız kucağımıza

Sizde üzmeyin kendinizi olur mu

Çok geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine

O ilaç mı zor ?
CAnım korkma Allah yardımcın olsun. Ben de geçen Sene kürtaj oldum. Benim ağızdan değil de, hazneye fitil koymuşlardı kürtaj öncesi. O kanama başlatmıştı. Sonra kürtajla rahmi temizlemişlerdi. 20.30 dk anca sürüyor. Uyanınca ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı olmuyor bu yüzden. Tez zamanda toparlanırsın inş. Geçmiş olsun şimdiden

Öyle yapiyorum canim İhtiyac dişinda kalkmiyorum sağolsun eşim bütün isleri devraldi Dr a gittik bugün ilaç iğne fitil hepsini verdi yatis gerektirecek bir durum yok dedi. çok şükür simdilik lekelenmem kesildi Amin canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim saglikli bebeklerimiz olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…