- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
Araştırma hastanesine gittim ama ordaki dr da aynısını söylediBiraz daha bekle başka doktora da git üniversite varsa oraya git
Şuan gebe kalayım dediğim bi ay değildi kaldım , mayıstaki de aynısı oldu, ondan önceki de tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalmıştımHakkında hayırlısı olsun canım benim ilk gebeligim boş gebelik oldu kese oluştu yolk sac oluştu bebek oluşmadı 1 yıl sonra oğlumu hamile kaldım ki pco var bende herkes çocuğun olmaz dedi kafanda olumsuz dusunursen o kadar geç oluyor kafamda bitirdim dusunmemeye basladim hamile kaldım psikolojini ne kadar düzgün tutar san o kadar iyi olur vardır Rabbimin bildiği bir zaman
Ben günde iki adet iğne yapıyordum hem deCanım çok üzüldüm bende Haziran'da kaybettim 11 haftalık kürtaj oldum benimkilerde tüp bebek biz pgt yaptırmadık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kürtaj parçasını genetiğe gönderdik sende kan pıhtılaşması olmuş olabilir mi bende hergün iğne yapıyorum bir de kromozom analizi yaptırdınız mı eşinizle beraber eğer yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın.
Allah büyük canım benim Rabbim aratmasin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alıp sağlıcakla kucaklarsin yavrunu bu bir sınav senin için isyan etme hiç Rabbim hayırlısıyla nasip etsinŞuan gebe kalayım dediğim bi ay değildi kaldım , mayıstaki de aynısı oldu, ondan önceki de tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalmıştım
Bende kaldıktan sonra panik başlıyor sanırım ....
Dr kaç haftalık vs bişey demedi ...Canım senin bebeğin göründü de kalp atışı mi hala görünmedi tam olarak kaç haftalık ultrason makinası hesaplıyor mu?
Aslında ultrason da çıkan önemli sat a kaldın mi benimde 8 hafta o olacak ama geç döllenme olmuş su an 6+6 gorunuyo acaba beklesen mi biraz dahaDr kaç haftalık vs bişey demedi ...
Canlılık Yok dedi
Sat a göre şuan 8+1
Kese m büyüyor
Çokk tuhaf canım ama sen kendini yorma herşey gelip geçiyor bebeğini riske atmaBende ona üzülüyorum canım geçen hafta eşim akşamları işteydi birgün demediler nasılsın yemeğin var mı diyeakşamları çay içmeye geldiler midem bulanıyor dediğimde çok normal kafaya takma kaynana yok yanında enazından falan dediler bende birdaha sustum artık.
O hap kanamayı başlatıyor bende kürtaj öncesi içmiştim çok suyla içme anestezi alacaksın alttanda vermişlerdi bana çok zor gerçektenBende bulantı gelip gidiyo
Meme ağrısı baya var
Bel karın ağrosı
Ğrogesteron kullanıyordum bıraktım
Biliyorum canlılık Yok dedi iki dr da , anlamıyorum ben bi işlerden ya.
Dr um kendin düşür diyo , bana kürtaj daha kolay geliyor ,
Dr um dil altı hapı verdi sabah altıda iç dedi
Kürtaj da 9.30 olacakmış ama ben korkuyorum o haptan , bir de fiziksel acı çekmek istemiyorum
Senin son adetin ne
Kesen ne zaman göründü
Canım Rabbim yardımcın olsun hangi merkezde tedavi düşünüyorsunBen günde iki adet iğne yapıyordum hem de
Kromozom analizimde sorun yok benim ama eşimin o tahlilini yaptırdık mı bilmiyorum
Bir dahaki pgt ile tüp bebek tedavisi olacak inş
Bir daha doğal gebelik denemeyi düşünmüyorum şuan
O ilaç mı zor ?Çokk tuhaf canım ama sen kendini yorma herşey gelip geçiyor bebeğini riske atma
O hap kanamayı başlatıyor bende kürtaj öncesi içmiştim çok suyla içme anestezi alacaksın alttanda vermişlerdi bana çok zor gerçekten
Canım Rabbim yardımcın olsun hangi merkezde tedavi düşünüyorsun
Bilmiyorum kafamda netleşmedi henüzÇokk tuhaf canım ama sen kendini yorma herşey gelip geçiyor bebeğini riske atma
O hap kanamayı başlatıyor bende kürtaj öncesi içmiştim çok suyla içme anestezi alacaksın alttanda vermişlerdi bana çok zor gerçekten
Canım Rabbim yardımcın olsun hangi merkezde tedavi düşünüyorsun
Of ya kafam nasıl karışıkAslında ultrason da çıkan önemli sat a kaldın mi benimde 8 hafta o olacak ama geç döllenme olmuş su an 6+6 gorunuyo acaba beklesen mi biraz daha
Salı günü gittiğinde tekrar baktirt belki gelişme vardırOf ya kafam nasıl karışık
Kese şekli bozulmuş dediler bir de
Canım zor diye bişey yok ben yaşadığımız üzüntü zor demek istedim sakın korkma normal düşük yapmışsın zaten daha önce o yüzden dedim.O ilaç mı zor ?
Bana bir adet verdi dil altında erit dedi
Kanaman ben ne zaman başladı ? Ağrın çok oldu mu ?
Ben de şimdi o ilacı araştırıyordum
Ben istanbuldayım canım Ankara'yı hiç bilmiyorum buraya gelme imkanın varsa şişli memoriali önerebilirim benim bu 4. Tüp bebek denemem 3. Ve 4. Pozitifi orada aldım ilk defa İnşâAllah sonuna kadar gideriz sağlıkla alırız kucağımızaBilmiyorum kafamda netleşmedi henüz
Ankara’dayım ben
Öner’in varsa alabilirim
Çok geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğineIyi aksamlar herkese. Benim icin 2019 hazıran annesi olma hayali bugün sonlandi. Bebek görünmemisti on gun daha bekledik yine gorunmeyince bugün kürtaj oldum. Gruptan ayrilan son kisi ben olurum da hepiniz hayırlı ve sağlıklı olarak bebeklerinize kavusursunuz insallah. Feeling07 canim beni ilk listeden silersen sevinirim.
CAnım korkma Allah yardımcın olsun. Ben de geçen Sene kürtaj oldum. Benim ağızdan değil de, hazneye fitil koymuşlardı kürtaj öncesi. O kanama başlatmıştı. Sonra kürtajla rahmi temizlemişlerdi. 20.30 dk anca sürüyor. Uyanınca ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı olmuyor bu yüzden. Tez zamanda toparlanırsın inş. Geçmiş olsun şimdidenO ilaç mı zor ?
Bana bir adet verdi dil altında erit dedi
Kanaman ben ne zaman başladı ? Ağrın çok oldu mu ?
Ben de şimdi o ilacı araştırıyordum
Öyle yapiyorum canim İhtiyac dişinda kalkmiyorum sağolsun eşim bütün isleri devraldi Dr a gittik bugün ilaç iğne fitil hepsini verdi yatis gerektirecek bir durum yok dedi. çok şükür simdilik lekelenmem kesildi Amin canım hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim saglikli bebeklerimiz olsun insAllahBol bol su iç uzan canım sadece wc için kalk. Yardım eden yoksa yemekleri dışardan sipariş edin. Rabbimin izniyle seninle kalır inşallah. Ara sıra minik minik oluyosa doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum istersen. Belki ek ilaç ya da hastane yatış yönlendirir
Bilmiyorum ki canim Dr ilaç iğne verdi yatiyorum en son sabah minicik olmuştu kesildi çok sukurBenimde biraz azaldı canım ama lekelenmen neden başladı acaba.
Amin inşallah canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canim aynen öyle yapi yorum:)Canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol
Çok üzüldüm canım rabbim yardımcın olsun ne diycem bilemedim hakkında hayırlısıDr kaç haftalık vs bişey demedi ...
Canlılık Yok dedi
Sat a göre şuan 8+1
Kese m büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?