Ben oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim ama en garanti 15 demişti doktor değişmedi de cinsiyetiEğer ultrasyon cihazı iyiyse 12.haftada öğrenilebiliyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim ama en garanti 15 demişti doktor değişmedi de cinsiyetiEğer ultrasyon cihazı iyiyse 12.haftada öğrenilebiliyor diye biliyorum
Bir hormon vardi adini unuttugum o sebep oluyormus bu sert siskinlige.Kızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum
Hayırlı haberlerle insallah bebeği göremesen bile kese görünür 5+5 de kese göründü benimde 6+1 de kalp atışını ve minigi gördümSelam Kızlar yarın sabah kontrolüm var,5+3 olacak.Keseyi ve mercimeğimi görürüz inşallah,lütfen dualarınız esirgemeyin![]()
Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardıKızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum
Guzel haberlerini bekliyoruzSelam Kızlar yarın sabah kontrolüm var,5+3 olacak.Keseyi ve mercimeğimi görürüz inşallah,lütfen dualarınız esirgemeyin![]()
Stres zaten en büyük düşmanım
Dr kendi düşşün dedi, ağrıdan bahsedince de 10 üzerinden beş dedi
Ne bileyim ben de paniğim sanırım
Kimse Yok başımda destek olacak eşim de korkuyor o da bilmiyor ne yapacağını ben ne dersem o oluyor ,
Bu yüzden de gerginim sanırım
Bekliyorum şimdilik inşallah rahat atlatırım
Bir tane acilde kadın Doğumda dr u olan hastane biliyorum onda da mayıstaki kürtajımı yaptımıştım , aynı böyle Pazar kahve akıntı az ağrı başlayınca panik olmuştum
Oraya gittik , 2000 tl ye patladı ayrıca kürtaj sonrası inanılmaz ağrı ve titreme ile bi kaç saatim geçti , iğne kar etmedi
Çekeceğim varsa çekiyorum demek ki![]()
ins canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruz ..saglicaklaSelam Kızlar yarın sabah kontrolüm var,5+3 olacak.Keseyi ve mercimeğimi görürüz inşallah,lütfen dualarınız esirgemeyin![]()
kizlar bende tchibo da gordum organik ustelik 70 tl . kontrole gittigimde bakicam. peki canim boyle 1.5 aylikken giyebiliyo muyuz? ben nette ilerki donem fotosunu gordum mankenin ustunde o yuzden emin olamadim. :)Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardı
Bende ayni senin gibiyim canım çok erken ama çok kilo alacağım ben galibaKızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum
Ben deneyerek aldım canım zaten benim göbeğim var daha şimdiden. Ama göbek yoksa o penye kısım tam sarmayacaktır bedeni bolda pek iyi durmaz. Deneyerek Almanı tavsiye ederimkizlar bende tchibo da gordum organik ustelik 70 tl . kontrole gittigimde bakicam. peki canim boyle 1.5 aylikken giyebiliyo muyuz? ben nette ilerki donem fotosunu gordum mankenin ustunde o yuzden emin olamadim. :)
Bende ayni senin gibiyim canım çok erken ama çok kilo alacağım ben galibaKızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum
Hayırlı haberlerle insallah bebeği göremesen bile kese görünür 5+5 de kese göründü benimde 6+1 de kalp atışını ve minigi gördüm
Rabbim korusun hepsini
Gecmis olsun anim
Saol canım inşallah bütün bebişleri
Doktora daha erken gitmeni tavsiye canim
Oy maasAllah subhanAllah ona:))
Neden ki acaba ? Lekelenme falan varsa acile gitKızlar çok rahatsızım çok sancım var bügün giç iyi değilim
hem çalışıyorum hemde evde 4 kedi olunca söylemesi ayıp rezildi her yer. Normalde her perşembe geliyordu grip olmuş diye gelmeyince iyice kötü oldu.Eşimde geçen gün video çekmiş atıyor bana sen böyle pis bir anneden çocuk yaparmısın diyor
Nedir biz kadınların bu çektiği yahu hamişiz biz bize herşey serbest dedim çok ayıp bir daha duymayım dedim
Çalışma otur evinde diyor. Bende çocukta yaparım kariyerde dedim