Bende şu zorlu 3 aydan sonra devam etmeyi düşünüyorum, ağda bende alerji yapmakla birlikte leke de bırakıyor . Lazer epilasyon hem acısız , hem uzun süre gidiyor . Ben devam edeceğim açıkçası .Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
Kuzum ekleyemedim ben tabloya fazladan bölüm. Zaten 3-4 hafta sonra gerçek cinsiyetleri öğrenicez onları yazarız çoğumuz hissetmiyoruz zaten :)Günaydıın kızlarmutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah
hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde
Feeling07 kararsız
freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
Jazzquell kararsız
@ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız
@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@Coygirlisme erkek
@Mah-i nev erkek
@kralice86 erkek
@duckling kız
@havvaku kız
H E kız
@tugbagnn kız
@Tryingtobeminimalist kız
@Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız
Gerçi şurda sanki iki çıkıntı var ama ayak mıdır bilemedim :)
He tamam Sağlıkla kucaklarimiza aliriz insAllahSizede masallah canimSaglikla buyusunler insallah.
Benim tup bebek tedavisiyle olduğu için kontroller daha sık oldu. Sonra başka doktora gececegim zaten. O zaman kontrollerde normale doner insallah.
çok önceden danışmıştık bir arkadaşım için. gebelere bir zararı yok ancak içleri rahat etsin, bişi olursa lazere suç bulmasınlar diye ben yapmıyorum demişti lazeri yapan kişi.Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
beta hcg nize baktırarak emin olabilirsiniz. umarım bebeğiniz sizle kalırCok az kanamam oluyor oda tuvalete ciknca gelyr
2 seans denk gelecek gebelik.boyunca sonrasi ameliyat iyilesme vs rahat ederim gidemezsemde diye bende devam edecegimBende şu zorlu 3 aydan sonra devam etmeyi düşünüyorum, ağda bende alerji yapmakla birlikte leke de bırakıyor . Lazer epilasyon hem acısız , hem uzun süre gidiyor . Ben devam edeceğim açıkçası .
Bizim neyimiz eksikGünaydıın kızlarmutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah
hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde
Feeling07 kararsız
freyahel kararsız
@tasarimcibayan kararsız
@womanarchy kararsız
@Efe2014 kararsiz
Jazzquell kararsız
@ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız
@mimarice erkek
@sepsefil erkek
aslii91 erkek
@elaine benes erkek
@meryem0061 erkek
@DenizZkabugu erkek
@sassygirll erkek
@Anti Depresan erkek
@Coygirlisme erkek
@Mah-i nev erkek
@kralice86 erkek
@duckling kız
@havvaku kız
H E kız
@tugbagnn kız
@Tryingtobeminimalist kız
@Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız
Hayirli sabahlar canim gayet normal 5+5 te keseyi 6+3 te kalp atisini duydum 6. Haftaya girdikten sonra gidersen duyarsin yuksek ihtimalHayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
gozunaydinAdet döngüsü ve ovulasyon dönemi olduğu zamanlarda normal korkma benimde bugün belim sancılandı kontrolüm vardı Dr a söyledim normal hamilesin dedi bide kilo da artış olduğu için oluyormuş korkacak bir durum yok Allah'ın izni ile biz bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk elhamdülillah darısı duymayan arkadaşlara
Cokk tesekkur ederim:) insaAllahHayirli sabahlar canim gayet normal 5+5 te keseyi 6+3 te kalp atisini duydum 6. Haftaya girdikten sonra gidersen duyarsin yuksek ihtimal
Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicekHayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek
Normal ben 4.haftada keseyi gordum.6Hayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki
Allhım senide hep güldürsünBenimde ilk bebeğim o yüzden ben hangisi kese hangisi bebek onu bile anlamadım bi süreKese yuvarlak olabiliyor yada seninki gibi elips olabiliyor. Bana keseye göre tahmin daha mantıklı geldi çünkü bebek kesede sabit durmuyor ki konumuna göre tahmin yapılsın İnşallah hakkımızda hayırlısı olur tabii, hayırlı evlat olsunlarda
Çin takvimini nasıl yaptınız yada nerden girip baktınız acabaÇin takvimi oğlumda tutuyordu bunda da kız diyor
Rus takvimi nasıl oluyorRus takvimi de bende oğlumda tutuyor bunda kız gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?