2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beni de eklermisin feeling 07 yaş 35 kilo 72 sat 2 eylül tahmini doğum 9 haziran 2. Çocuk olacak Allah'ın izni ile yurtdışı Feeling07

Saol canım zaten başka doktora görüncektim ağrılarıda sorayım ne olur ne olmaz içim rahat etsin kalp atışlarını inş bugün duyarım bende

Keske bunu yazmasaydin suan dahada kotu oldum allah razi olsun canim cok sagol bana dua et olurmu. Zor bir surec insallah skintisiz atlatirim. Rabbim korktugumuz yerlere uğratmasın buna şükür ne deyim.
Insaallah arkadasim korkularindan emin kılsin allah.icini ferah tut.

Gece hic uyuyamadim bir ayagim tuvalette bir ayagim mutfakta bide bir ara sivri sinek avina ciktim.yamuk yatmışım sol boslugumda da 1 agri.sonra asabisin sinirlisin oluyorum

Günaydın arkadaşlar ..

İki gündür sadece akşamları yıyebıldıgım patates le durabılıyorum .

O kadar halsizim ki . Sürekli uykum var . Ve sürekli kusma isteği ..

Allahım nolur hemencık atlatalım şu süreci .
Günde en az 3 -4 kere kusuyorum ..

Şuan folik asit içtim diye kusmayayım dıye cebelleşiyorum resmen
Ne kadar sürede erir acaba bu folik asit

Canim cok gecmis olsun. Umarim bir seyin yoktur. Saglikla bebegini görürsün insallah.

Günaydıın kızlar mutlu bir gününüz olsun hastaneye gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah

hissettiğimiz cinsiyetlerde son durumumuz şu şekilde

Feeling07 kararsız
freyahel kararsız
tasarimcibayan kararsız
womanarchy kararsız
Simayinannesi kararsiz
Jazzquell kararsız
F ftmshn38 kararsiz
T Temmuz07 kararsız

mimarice erkek
sepsefil erkek
aslii91 erkek
elaine benes erkek
meryem0061 erkek
D DenizZkabugu erkek
sassygirll erkek
Anti Depresan erkek
C Coygirlisme erkek
Mah-i nev erkek
kralice86 erkek

duckling kız
havvaku kız
H E kız
@tugbagnn kız
@Tryingtobeminimalist kız
Elanur4206 kız
@RuveydaCihad kız

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?

Lazer epilasyonun zararı olmasa bile sonuçta yapılırken acı veriyo ve ister istemez kendini sıkıyorsun bence devam etme,
benim lazere gittiğim hastanede doktorum komple biticek diyen hiçbiyere güvenme demişti ki çok doğru... ayrıca doğumdan sonra vucüd kendini komple yenilediği için belki hiç çıkmaz belkide eskisi gbi yeniden çıkar bunun garantisini kimse veremez demişti aklında olsun cnm seanslarını doğumdan sonraya sakla bence :)

Canım evet maalesef ben çok etkilendim.
Mide bulantim var ama şükürler olsun o eski hali kadar degil..
Şu anda kokular felan bulandırıyor midemi..
Sağolsun kuzenim ve kardeşim geldi yardımıma.
2 hafta sonra tamamen geçer canım az daha dayan inşallah doğumun kolay ve rahat olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…