Cok yemek yiyyen tek benim sanıyordm iştahım bazen özellikle akşamları cok acık oluyr. Sen benden 1 hafta öndesn canm sağlıklıngunler olsn kilo verılır bulantın oluncada yiyemeyeceksn zaten
Adet döngüsü ve ovulasyon dönemi olduğu zamanlarda normal korkma benimde bugün belim sancılandı kontrolüm vardı Dr a söyledim normal hamilesin dedi bide kilo da artış olduğu için oluyormuş korkacak bir durum yok Allah'ın izni ile biz bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk elhamdülillah darısı duymayan arkadaşlara
Keske bunu yazmasaydin suan dahada kotu oldum allah razi olsun canim cok sagol bana dua et olurmu. Zor bir surec insallah skintisiz atlatirim. Rabbim korktugumuz yerlere uğratmasın buna şükür ne deyim.
Gece hic uyuyamadim bir ayagim tuvalette bir ayagim mutfakta bide bir ara sivri sinek avina ciktim.yamuk yatmışım sol boslugumda da 1 agri.sonra asabisin sinirlisin oluyorum
Uyukudan uyandım wc ye gittim geldim yattıktan sonra frlaket bi sancı gitdi adet sancısının 2 katı belime karnıma kasıklarıma bi yandan mide bulantısı titreme çok tedirgin oldum yarına randevu aldım 9 buçuğa inş bişi yoktur hala sancım var
Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?
Lazer epilasyonun zararı olmasa bile sonuçta yapılırken acı veriyo ve ister istemez kendini sıkıyorsun bence devam etme,
benim lazere gittiğim hastanede doktorum komple biticek diyen hiçbiyere güvenme demişti ki çok doğru... ayrıca doğumdan sonra vucüd kendini komple yenilediği için belki hiç çıkmaz belkide eskisi gbi yeniden çıkar bunun garantisini kimse veremez demişti aklında olsun cnm seanslarını doğumdan sonraya sakla bence :)
Canım evet maalesef ben çok etkilendim.
Mide bulantim var ama şükürler olsun o eski hali kadar degil..
Şu anda kokular felan bulandırıyor midemi..
Sağolsun kuzenim ve kardeşim geldi yardımıma.