benim de aynı oldu canım 5+3 te alttan ancak keseyi görebildik şimdi bekliyorum 2 hafta sonra hem bebek hem de kalp atışı için.Allah güzel haberler almak nasip etsin
Kızlar ben hava kararmasından korkmaya başladım. Gebelikten beridir gece uykuya dalamıyorum. Kalp çarpıntım hızlı eve gelince dinlenirken daha net farkediyorum kendimi otururken inanılmaz kötü hissediyorum. Uyumaya çalışırken kasık ağrısı da vuruyo bi yandan. Sabah iş güç derken anlamıyorum ama gece baya fenalaşıyorum. Gece olunca çok mutsuzum
Hamilelikte ister ister çok gereksiz şeylerden korkarmişiz bende hamileliğin başinda kapı gıcırtısı ani kedinin önümden geçmesi gibş ufak şeylerden bile korkuyodum bu durumda boll boll dua et canım
bulantılarım benmde devam ediyor malesef. sabah tartıldım zayıflamışm hatta 3. aydan sonra bitecek diye kendimi avutuyorum genellikle tost yiyebiliyorum ben de yağsız ve kaşarlı. sbah yataktan çıkmadan kraker yiyin diyor uygulamada bulantı için denemedim ama belki işe yarar aklınızda bulunsun sizinde kızlar
Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek
Aynısı işte geceleri etkiliyo beni baya huzursuzlanıyorum. İnternete yazdığına göre normal sabahları da insan farketmiyo da gece baya kötü hissediyorum bu yüzden
Kızlar bence doktorlarınıza durumu söyleyin. Zaten gebeliğin verdiği bir yorgunluk var bir çarpıntı daha yorgun olmanıza neden olur. Birde kalp bu en önemli şey o sağlam olacakli bebeişlerimize kan oksijen gitsin.
Hamilelikte ister ister çok gereksiz şeylerden korkarmişiz bende hamileliğin başinda kapı gıcırtısı ani kedinin önümden geçmesi gibş ufak şeylerden bile korkuyodum bu durumda boll boll dua et canım