2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayrlı sabahlar güzel anneler.. 5+3 de sadece keseyi gördük dun, normal dimi? Bebeği ve kalp atisini ne zaman görürüz peki

benim de aynı oldu canım 5+3 te alttan ancak keseyi görebildik şimdi bekliyorum 2 hafta sonra hem bebek hem de kalp atışı için.Allah güzel haberler almak nasip etsin

Hamilelikte ister ister çok gereksiz şeylerden korkarmişiz bende hamileliğin başinda kapı gıcırtısı ani kedinin önümden geçmesi gibş ufak şeylerden bile korkuyodum bu durumda boll boll dua et canım

günaydın herkese

bulantılarım benmde devam ediyor malesef. sabah tartıldım zayıflamışm hatta 3. aydan sonra bitecek diye kendimi avutuyorum genellikle tost yiyebiliyorum ben de yağsız ve kaşarlı. sbah yataktan çıkmadan kraker yiyin diyor uygulamada bulantı için denemedim ama belki işe yarar aklınızda bulunsun sizinde kızlar

Ben de cumartesi gidiyorum kısmetse inşallah sen duyarsın ben de umutlanırım

İşte canım cuma günü bunu da sorcam. Geceleri baya strese giriyorum bundan

Allhım senide hep güldürsün hangisi kese hangisi bebek yorumu koptum gülmekten gözlerimden yaş geldi resmen rabbim biz acemi annelere yardım etsin

İnan ki anlamadım İşte bildiğinin alimi bilmediğinin cahilisin derler ya tam olarak o durumdayım, öğrenicez bizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…