2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selamlaaar. Kızlar daha önce hamilelik bilgilerimi verirken kilom hakkında ileri geri konuşmuştum. :) evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra hiç tartılmadığım için yani 1,5 yıldır... Ama dün sağlık ocağında gebelik kartı için ölçüldüm veee tam 63,5 kilo olmuşum. Ömrümde gördüğüm en yüksek kilo! 55 i bile bir kez filan görmüştüm hep 48-50 arasıydım. ahhaha dünden beri kendime gülüyorum. nasıl da özgüvenle max. 55'imdir yazmışım bana biraz kilo almayı dene hamile kalmak için demişlerdi. ben de ekmeğe abanmıştım bir ara. sanırım ipin ucu kaçmış işin garibi hala aynı duruyorum yani karnım dümdüz fakat popişim arkaya doğru bir uzantı haline geldi yani bir kadının hamileliğinde alacağı kilodan belki de fazlasını 1,5 yılda almışım kızlar.

Velhasıl Siz siz olun ekmeği dozunda yiyin...

-bir dost

ahahha olsun canım şimdi sağlıklı kilo almaya bak sen. bebeğini sağlıkla kucağına al

Kalp atışı için çağırdı cumartesi gününe keseyi 20 Ekimde görmüştük. Bulantı korkunç öğürmeli ama çıkarmıyorum
Ay bende çok fenayım 3 gundur tek lokma gırmedı ağzıma ..
Meyveylerle yaşamaya çalışıyorum . Ama onlarda çıkıyo zaten ..
Sürekli bir bulantı var . Gece bile bulantıya uyanıyorum

Ah ah :) bende 47 kiloydum evlendiğimde bi ara bende 64 ler filan gördüm tartıda ki dediğin gibi 55 olunca alarm veriyordu vücudum eskiden :) şimdi allahtan 58 59 arası takılıyorum benimde kilo vermemi beklemiş resmen vucudum:) şimdide allahım 500 kilo olucam ben kesin diye tribe giriyorum ambalajlı gıdalardan ve ekmekten uzak duruyurum şuan eşimde önümden tabak alıyor tamam yeme artık diye boyle boyle normal almam gereken kiloda kalicam inşallah

5+3 te hafıf başladı.
6+0 da felaket oldu .
Hiçbirşey yıyemıyorum . sürekli kusuyorum

İnşallah sizler kolay atlatırsınız
Tüh canım baya ağır geçiriyormuşsun. benim daha erken kuzum o günlere gelmedim. Geç döllenme çünkü. İnşallah canım bide işe gidiyorum o şekilde çalışmak zor olur

Reactions: H E
Ay bende çok fenayım 3 gundur tek lokma gırmedı ağzıma ..
Meyveylerle yaşamaya çalışıyorum . Ama onlarda çıkıyo zaten ..
Sürekli bir bulantı var . Gece bile bulantıya uyanıyorum

ben kaşarlı yağsız tost yiyorm iyi geliyo canım o ..

Benimde nedense ikindiden sonra bulantılarım baş dönmem başlıyor gece kötü olanlardanım akşam miğde bulantısı için yarım limon yedim geçti ve uyuyabildim

ahahha olsun canım şimdi sağlıklı kilo almaya bak sen. bebeğini sağlıkla kucağına al

Allah c.c razı olsun. Bende öyle düşünüyorum kalkıp da diyet tarzı bir şey hayatımda yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. Zaten çok aşırı kilo almaya meyilli biri değilim kasıtlı almak için uğraşmıştım ama biraz abartmışım İnşaAllah sağlıkla gelsin de bebeğime harcarım depolanan enerjimi

Siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz? İyisinizdir inşaAllah.

insaAllah :)

Amin inşaAllah geçen gün eski bir konuda mesajları okuyordum bir tanesi hamileliğinde 46 kilo aldığını söylemiş. O an odada eşim vardı ddönüp ona baktım bakakaldım "adamcağız daha neler görecek" diye daldım derinlere. İnşaAllah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz. Allah c.c. a emanetiz korusun hepimizi yavrucaklarımızı

Ben de hamileliğimden önce full 1 yıl diyet ve sporla zayıfladım çok çektim zayıflayabilmek için ve kilolu haldeyden neler çektim duymadığım laf işitmedğim hakaret kalmamiştı resmen şimdi oo kötü ve sürekli hakkımda konuşanlar çok zayıfladın kilo al diyolar. Bebeğim sağlıklı olsun ama gerçekten kilo çok fazla almak istemiyorum çünkü çok zor verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…