- 25 Ağustos 2018
- 84
- 159
- 8
ahahha olsun canım şimdi sağlıklı kilo almaya bak sen. bebeğini sağlıkla kucağına alSelamlaaar. Kızlar daha önce hamilelik bilgilerimi verirken kilom hakkında ileri geri konuşmuştum. :) evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra hiç tartılmadığım için yani 1,5 yıldır... Ama dün sağlık ocağında gebelik kartı için ölçüldüm veeetam 63,5 kilo olmuşum. Ömrümde gördüğüm en yüksek kilo! 55 i bile bir kez filan görmüştüm hep 48-50 arasıydım. ahhaha dünden beri kendime gülüyorum. nasıl da özgüvenle max. 55'imdir yazmışım bana biraz kilo almayı dene hamile kalmak için demişlerdi. ben de ekmeğe abanmıştım bir ara. sanırım ipin ucu kaçmış işin garibi hala aynı duruyorum yani karnım dümdüz fakat popişim arkaya doğru bir uzantı haline geldi yani bir kadının hamileliğinde alacağı kilodan belkide fazlasını 1,5 yılda almışım kızlar.
Velhasıl Siz siz olun ekmeği dozunda yiyin...
-bir dost
Teşekkür ederim canımgoogle'a Çin/Rus Takvimine göre cinsiyet hesaplama yazarsan direkt çıkıyor canım siteler :)
İnşallah canım hep beraber inşallh öğrencezİnan ki anlamadımİşte bildiğinin alimi bilmediğinin cahilisin derler ya tam olarak o durumdayım, öğrenicez bizde inşallah
Canım otomatik hesaplıyor google a yaz:)Çin takvimini nasıl yaptınız yada nerden girip baktınız acaba
Ay bende çok fenayım 3 gundur tek lokma gırmedı ağzıma ..Kalp atışı için çağırdı cumartesi gününe keseyi 20 Ekimde görmüştük. Bulantı korkunç öğürmeli ama çıkarmıyorum
5+3 te hafıf başladı.Canım bulantıların ne zaman başladı
Tamam canım teşekkür ederim bende bir deneyeyimCanım otomatik hesaplıyor google a yaz:)
Ah ah :) bende 47 kiloydum evlendiğimde bi ara bende 64 ler filan gördüm tartıda ki dediğin gibi 55 olunca alarm veriyordu vücudum eskiden :) şimdi allahtan 58 59 arası takılıyorum benimde kilo vermemi beklemiş resmen vucudum:) şimdide allahım 500 kilo olucam ben kesin diye tribe giriyorumSelamlaaar. Kızlar daha önce hamilelik bilgilerimi verirken kilom hakkında ileri geri konuşmuştum. :) evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra hiç tartılmadığım için yani 1,5 yıldır... Ama dün sağlık ocağında gebelik kartı için ölçüldüm veeetam 63,5 kilo olmuşum. Ömrümde gördüğüm en yüksek kilo! 55 i bile bir kez filan görmüştüm hep 48-50 arasıydım. ahhaha dünden beri kendime gülüyorum. nasıl da özgüvenle max. 55'imdir yazmışım bana biraz kilo almayı dene hamile kalmak için demişlerdi. ben de ekmeğe abanmıştım bir ara. sanırım ipin ucu kaçmış işin garibi hala aynı duruyorum yani karnım dümdüz fakat popişim arkaya doğru bir uzantı haline geldi yani bir kadının hamileliğinde alacağı kilodan belki de fazlasını 1,5 yılda almışım kızlar.
Velhasıl Siz siz olun ekmeği dozunda yiyin...
-bir dost
Tüh canım baya ağır geçiriyormuşsun. benim daha erken kuzum o günlere gelmedim. Geç döllenme çünkü. İnşallah canım bide işe gidiyorum o şekilde çalışmak zor olur5+3 te hafıf başladı.
6+0 da felaket oldu .
Hiçbirşey yıyemıyorum . sürekli kusuyorum
İnşallah sizler kolay atlatırsınız
Ay bende çok fenayım 3 gundur tek lokma gırmedı ağzıma ..
Meyveylerle yaşamaya çalışıyorum . Ama onlarda çıkıyo zaten ..
Sürekli bir bulantı var . Gece bile bulantıya uyanıyorum
ahahha olsun canım şimdi sağlıklı kilo almaya bak sen. bebeğini sağlıkla kucağına al
insaAllah :)Ben 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek
Ah ah :) bende 47 kiloydum evlendiğimde bi ara bende 64 ler filan gördüm tartıda ki dediğin gibi 55 olunca alarm veriyordu vücudum eskiden :) şimdi allahtan 58 59 arası takılıyorum benimde kilo vermemi beklemiş resmen vucudum:) şimdide allahım 500 kilo olucam ben kesin diye tribe giriyorumambalajlı gıdalardan ve ekmekten uzak duruyurum şuan eşimde önümden tabak alıyor tamam yeme artık diye boyle boyle normal almam gereken kiloda kalicam inşallah
Benimde bu hafta cok bulantim oldu. Ayva yedim bulandikca rahatladim. Birde ayran icmek cok iyi geldi kucuk bir tavsiyeBenim bulantılar bugun tavan yaptı 24 saat bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?