kahverengi eski kan pembe aktif kanama demekmiş kürtajdan sonra öğrenmiştim yinede git inşallah bişey yoktur banada kalp atışı duyana kadar yasak dedi ama o yasağı ben uzattım kaldırmıyorumAmin ya benım kahverengı lekelenmem olduÇok tedırgınım . Randevum yarın dıye gidemedım bugunde yokmus doluymus
cinsel ilişkiye yasaklamamıştı. Bizde dun bır kaçamak yapalım dedik elimizde patladı. Dünden beri ağlıyorum . İnternetten baktım kahverengınden bişey olmaz dıyolar ama yarın olsa gitsem şu doktora
Ah banada yasaklasaydı . Hiçbir yasak koymadı kahve ,içki, sigara hariç ..kahverengi eski kan pembe aktif kanama demekmiş kürtajdan sonra öğrenmiştim yinede git inşallah bişey yoktur banada kalp atışı duyana kadar yasak dedi ama o yasağı ben uzattım kaldırmıyorum
Benı 6+2 de çağırdı kalp atışı için ama ben daha igtmedim .Kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulabiliyor arkadaşlar ? Ben suan 7+5 teyim. Geçen hafta kanamam olduğu için gittim doktora sordugumda geçen hafta 3 hafta sonra gelebilirsin demisti yani 2 hafta daha var bana biraz geç gibi geldi ama ?
Canim endiselenme hemen benimde olmuştu yarım gün sürdü sonra kesildi bi daha gelmedi doktorda düşük tehliken bi sorun yok dedi uzun süre devam ederse ve kırmızıya dönerse sakıncalı canım yarın doktora gidicen az daha sabırAmin ya benım kahverengı lekelenmem olduÇok tedırgınım . Randevum yarın dıye gidemedım bugunde yokmus doluymus
cinsel ilişkiye yasaklamamıştı. Bizde dun bır kaçamak yapalım dedik elimizde patladı. Dünden beri ağlıyorum . İnternetten baktım kahverengınden bişey olmaz dıyolar ama yarın olsa gitsem şu doktora
Çok sağolun insallah hayırlısı ile duyarsınız:) şaka gibi geç iste haklıyım demekkiBenı 6+2 de çağırdı kalp atışı için ama ben daha igtmedim .
6+5 te gidicem yarın bakalım duyarsam söylerım sizlerede
Bazen cihazlar yüzündende geç duyulabılıyor bılgıun olsun .Çok sağolun insallah hayırlısı ile duyarsınız:) şaka gibi geç iste haklıyım demekki
Ayy keşke yesem yesemde doymasamKızlar bir de genelde bulantılar nedeniyle hiçbirşey yiyemediğinizden bahsetmişsiniz çok şükür benim bulantılarım henüz başlamadı ama ben de yemek yerken doymuyorum birtürlü, doymayınca aşırı yiyorum ve birden şişiyorum midem hafif bulanıyor gibi oluyor sonra saatlerce midemin hazmetmesini bekliyorum benim gibi olan var mı aranızda? Folik asiti öğlen içiyorum bu aralar o mu yapıyor acaba?
Ben 6 da duydumKalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulabiliyor arkadaşlar ? Ben suan 7+5 teyim. Geçen hafta kanamam olduğu için gittim doktora sordugumda geçen hafta 3 hafta sonra gelebilirsin demisti yani 2 hafta daha var bana biraz geç gibi geldi ama ?
Bazen cihazlar yüzündende geç duyulabılıyor bılgıun olsun .
Geç olsun güç olmaısn boşver .
Benımkı her hafta çağırıyor :) Paralar gidiyor şu kalp atışımıda duyamda süreyi uzatcam
Tam ekmege yakin tostla bi kutu cola goturdum.sabah 2 porsiyon bosnak boregi getirtip yedigim halde.simdi de ekmek arasi tursu yiyip sonra magnolia getirticem esine.Ayy keşke yesem yesemde doymasam
2 kilo almıştım . Şuan 3 kiloyu geri verdım ..
benim biraz bulantılarım ve halsizlik sorunum var haricinde çok iyiym canım çok şükür .. sen nasılsın?Allah c.c razı olsun. Bende öyle düşünüyorum kalkıp da diyet tarzı bir şey hayatımda yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. Zaten çok aşırı kilo almaya meyilli biri değilim kasıtlı almak için uğraşmıştım ama biraz abartmışımİnşaAllah sağlıkla gelsin de bebeğime harcarım depolanan enerjimi
Siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz? İyisinizdir inşaAllah.
ayy ben de çikolata ve süt içemiyorum sütü dolapta görünce midem bulanıyoAyy yok yok hayatta yıyemem düşününce bile içim kalktı
Şuan çikolata ve süt içiyorum
Kalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulabiliyor arkadaşlar ? Ben suan 7+5 teyim. Geçen hafta kanamam olduğu için gittim doktora sordugumda geçen hafta 3 hafta sonra gelebilirsin demisti yani 2 hafta daha var bana biraz geç gibi geldi ama ?
canım canının çektiğini tabi ki ye ama asitli içecekler çok zararlı aklında bulunsunTam ekmege yakin tostla bi kutu cola goturdum.sabah 2 porsiyon bosnak boregi getirtip yedigim halde.simdi de ekmek arasi tursu yiyip sonra magnolia getirticem esine.
Iste bole iykk dedirtecek sekilde yiyorum.
Keşke bulansa midem ama kizimda da zerre bir seyden tiksinmemiştim.
Keske yesem bende deme sakın : )))
Yok kuzum ya İstanbul’un en iyi kliniklerinden biri eski bir klinikte değil anlamadım kafası karıştı herhalde :)Ben 6 da duydum
7 5 te duyulurdu cihazi eski olabilir
Ben arada iciyorum.zaten cok tuketmem.haftada 1 2. Ancak.canım canının çektiğini tabi ki ye ama asitli içecekler çok zararlı aklında bulunsun
Ben arada iciyorum.zaten cok tuketmem.haftada 1 2. Ancak.canım canının çektiğini tabi ki ye ama asitli içecekler çok zararlı aklında bulunsun
Ben arada iciyorum.zaten cok tuketmem.haftada 1 2. Ancak.
Bu hamileligimde sigarayida birakmak istedim ama birakamayincada kasmadim .
Kizima hamileyken 1 paket iciyordum geciyordu bile o donem bide bosanma olaylarim vardi falan.simdide ole bole 1 paket 2 gunde bitiyor yine.Ne kadar içiyorsunuz günde ?
Kizima hamileyken 1 paket iciyordum geciyordu bile o donem bide bosanma olaylarim vardi falan.simdide ole bole 1 paket 2 gunde bitiyor yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?