Amin inşaAllahgeçen gün eski bir konuda mesajları okuyordum bir tanesi hamileliğinde 46 kilo aldığını söylemiş. O an odada eşim vardı ddönüp ona baktım bakakaldım "adamcağız daha neler görecek" diye daldım derinlere. İnşaAllah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz. Allah c.c. a emanetiz korusun hepimizi yavrucaklarımızı
Benim bulantılar bugun tavan yaptı 24 saat bulanıyor
Amin canım benim ya tabiki kilo alınıyor çoğu doğumda gidiyor filan diyolar ben sonrası için logusa lik depresyonu gecirmeyeyim diye biraz daha dikkat edicem çünkü bak eltim 18 kilo aldı bebek 2.5 kilo bile doğmadı çocuğa bi yararı yok fazlasının :) bakalım sonumuz ne olacak :)Amin inşaAllahgeçen gün eski bir konuda mesajları okuyordum bir tanesi hamileliğinde 46 kilo aldığını söylemiş. O an odada eşim vardı ddönüp ona baktım bakakaldım "adamcağız daha neler görecek" diye daldım derinlere. İnşaAllah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz. Allah c.c. a emanetiz korusun hepimizi yavrucaklarımızı
ben bugün pıtpıtları gördüm kuzumunBen 5+5 te kese ve içinde bebeği gördük. 6+2 de kalp atışı için çağırdı . Ama ben tekrar tekrar gitmemek için 6+5 e randevu aldım . Yarın yanı İnşallah duyarım mınıgımın pıtpıtlarını şu kötü halıme çok iyi gelicek
Ayy yok yok hayatta yıyemem düşününce bile içim kalktıben kaşarlı yağsız tost yiyorm iyi geliyo canım o ..
ayy kuzumm yaa darısı bana inşallaahhben bugün pıtpıtları gördüm kuzumun
Ohh maşallahDoktordan çıktım gayet iyi kalp atışı war dedi ama dinletmedi. Ağrılar normal dedi şükürrr 1.17 cm olmuş
dengeleriz biz diye umut etsemde bende hep açım
Tam haftami bilmiyorum daha canım ama oğlumda bebek canlaninca başlamıştı inşallah bunda da öyle olmustur oğlumda daha hafif ve sadece akşam oluyordu bunda sürekli oluyorBenim de 6. Hafta kopuşa geçti, 9. Hafta sonuna kadar devam etti, sanırım en yoğun dönem bu. Şimdi 10’a girdim azalma başladı :) yani biraz sabır gerekecek. Tabi herkes böyle olmayabilir.
Selam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .
Selam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .
inşallah kuzum çok güzel bi duyguydu ya elimde olsa hergün gidicem de artık doktor bıktıayy kuzumm yaa darısı bana inşallaahh
Ay ben kesın ağlarıminşallah kuzum çok güzel bi duyguydu ya elimde olsa hergün gidicem de artık doktor bıktı
Canım moralini bozma benim de geçen hafta sadece kesem gözüktü doktor kalp atışı için haftaya çarşamba çağırdı daha erken gelsem olmaz mı dedim göremeyebiliriz dedi bence günümüze göre normal hem bebeği görebilmişsin en azından ben daha onu da göremedimSelam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .
yaa ben yine unuttum gerçi çok az duyuluyodu küçük olduğu için 7veya 8 haftada çok net duyulur rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin inşallahAy ben kesın ağlarım
Keseyı gorunce bile tuhaf oldum doktorun yanında ağlamadım ama dışarı çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım
Eşime diyemde video çeksın o anda evde dinlerım hep
Amin ya benım kahverengı lekelenmem olduyaa ben yine unuttum gerçi çok az duyuluyodu küçük olduğu için 7veya 8 haftada çok net duyulur rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin inşallah
Sağol cnm denicemBenimde bu hafta cok bulantim oldu. Ayva yedim bulandikca rahatladim. Birde ayran icmek cok iyi geldi kucuk bir tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?