2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
1 arkadas bana gittigim hastanede ki dogum ucretlerini sormuştu benim yarin kontrolum var ogrenirim de kim sormustu bulamadim : ((

Bende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Keske.
Bem hic 1 seyden tiksinmiyorum ki.
Ama sigaradan tiksinenlere heves ettim hep.

Kız hissediyorum ama ilk çocuğum kız onda hiç bulantım olmamıştı çok rahat geçirmiştim bunda çok farklı bakalım hayırlısı sağlıklı olsun farketmez

Bende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Aksam yemeklerinde 1 kadeh sarap icerdim arada tekila film geceleride yapardik.mesela 1 defa bile alkol istemedi canim.sirinceden siparis saraplarin gebeligimi ogrendigim gun geldi olece arkadasima gonderdim.sigarada takılıyorum iste.en fazla sigaramin 1 tik hafifini icmeye basladim

Daha çok küçük normaldir haftaya duyarsın ınsallah kalp atışını

Çok sağ olun kızlar
Niyetlenmiştim bu hafta için ama haftaya kısmet inşallah.
Moral bozmak yok tabi

canım canının çektiğini tabi ki ye ama asitli içecekler çok zararlı aklında bulunsun
Ben yurt dışındayım doktor arkadaşıma özellikle tavsiye etmişti onun hamileyken içtiği asitli içecekleri ben hayatım boyunca içmemişimdir doktorlar kafalarına göre söylüyorlar bence

Amin gözün aydın canım

Bunada şükür canım inşallah haftaya daha güzel haberler alırsın benimde 5 kasımda günler nasıl geçcek die bekliyorum

Oyy ne karışık menü bizde de benim eşim aşeriyo. Şimdi bi adana dürüm olsa keşke diyo ben de yemek düşünmek dahi istemiyorum

Ben şöyle yapıyorum;bir tane sigarayı ,bir nefes çekip,söndürüyorum.Öyle öyle günde 2-3 tane içiyorum

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün akşama kadar her aklıma geldiği vakitte ağladım eşim artık yeter tamam mutluluk göz yaşi ama bu kadar da yapma demeye başladı yoksa be de ağlycam dedi

Reactions: H E
Cola zararlı canım neden içtin ki asit yani bildiğin

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün akşama kadar her aklıma geldiği vakitte ağladım eşim artık yeter tamam mutluluk göz yaşi ama bu kadar da yapma demeye başladı yoksa be de ağlycam dedi
Bende öğrendıgımde ağladım .
Eşim dedi sankı bilmiyomus gibi ne ağlıyosun dedı
Duygusuz kocam

Bende öğrendıgımde ağladım .
Eşim dedi sankı bilmiyomus gibi ne ağlıyosun dedı
Duygusuz kocam
ben hiç ağlayamadım ya. hep hayal kurardım öğrenince ağlarım sevinç çığlıkları atarım falan diye ama kaskatı kesildim sanki duygusuz oldum ağlamak istedim ama olmadı o günden sonra da saçma sapan şeylere ağlıyorum

İnşaAllah hepimiz sağlıklı kilolarda kalırız. bu kilo benim için gerçekten şok oldu ama daha dikkatli sağlıklı şeyler yemeye çalışacağız artık...

İnşaallah güzelce bu süreci atlatırsınız

Ben bazen dayanamayıp çok faydali olmayan şeyler tadabiliyorum maalesef.
Abartmamak suretiyle.
Mesela geçen gece McDonald's dan Big Mac aldırdım
Bence arada kaçamaklardan bişey olmaz. Benımde bulantılar geçse bende yicem de şuan görmeye dahi tahammülüm yok .
Ama yanında kola falan içmem buyuk ıhtımalle . Ice tea falan içerim heralde

Ayyy yorumuna kahkahayla güldüm canım şu saçma sapan her aplama meselesi bemdede var malesef yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…