2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tesekkur ederim ya 1 tane opsiyonum var ama icmicem
Bebeğini görünce zaten hiç canın istemiycek bence :) ben çok dua etmiştim tam aşılama öncesindeki son ayimdi rabbim ugrastirmadi bende hediyeme kötü davranmak istemedim ama hala sadece ultrasonda görünce geliyo anne olacağım gerçeği aklıma :)

Maşallah ya
Ben de haftaya 10 hafta olucam,cinsiyet ile ilgili sordun mu soru ?
Yok canım ben cinsiyet özellikle 4 ay olmadan tahmin bile istemiyorum doktorda bahsetmiyo o konuda hiç. Sadece kalp atım hızını sordum oda neden sordun cinsiyet tahmin mi ediceksin bundan dedi güldü bende yok yok valla merak ettim cinsiyeti öğrenmek istemiyorum zaten daha dedm :)

Çevremde herkes dinledi.En ufak bir sıkıntı yaşanmadı.Bana kalırsa bu bir söylentiden ibaret.Kanitlanmis bir şey ortada yok..
Doktorumada çok güveniyorum.Tehlikeli olsa sanmıyorum ki dinletsin.
banada öyle geldi ama çok duyar oldum bir kaç kişiye doktoru dinletmemiş zararlı demiş ama bana direkt eğer karından duymazsak vajinal bakalm hiç bir zararı yok vajinal bakmakla kanama olmadığı sürece dedi aklımda olsaydı sorardım dinlemenin bir zararı var mı yok mu diye

Benim arkadasim siirtte erken dogum yapti hayat hastanesinde ve bebek kuvozde kaldi 1 ay hic sorun yasamadi. Kader kismet bu isler simdiden dusunmemek gerek

CAnım maşallah bebeğin çok tatlı olmuş :)) o kadar kıza benziyorki ya da ben kız istediğim için öyle görüyorum sağlıkla büyüsün inşallah hepimizin bebekleri
Yaa valla bugün bende çok kız hissettim nedense. Bide hiç hareket etmiyor erkekler çok hareket eder derler arkadaşım 11. Haftasında balık gibi kayıp duruyo demişti onun oğlu oldu benmkine doktor vurduda tepki bile vermedi doktorda aaa şuna bak vurdum insan bi tepki verir tembel teneke diyo

Hiç bilmiyorum,doktorunla bir görüş istersen.O sana tam detaylı bilgiyi verecektir.Ben Ankara’dayım,burda 12.haftadan sonra devlet hastanesi kabul etmiyor.

Ben doktorun yanindan cikarken bidaha asla icmicem diye cikiyorum ama sonra ozluyorum sigarayi ama evet benim aliskanligimdan daha onemli bebisim ona zarar veremem icenler de var ama ben onlardan olmak istemiyorum

Feeling07 tam olarak kaçıncı haftandasin..
Ya çok güzel bir şey uzuvları bile belli.
Canım 10+1im tam. Doktor günü gününe uyumlu gidiyor dedi. Herşeyini gösterdi kordonunun şeklide çok güzel bu önemli dedi hiç bilmiyodum kordon şeklinin önemli olduğunu :) Şuan tek garip olan şey tembel olması kalbi maşallah çok hızlı atıyor ama hiç hareket etmiyor :)

Çok doğru demiş canım,benim doktorum da aynısını dedi.Açması ile kapatması bir oldu,video kaydım bile 10 saniye

Ay kıyamam ben ona :)) bende gittiğimde dikkat edicem hareket edip etmemesine bakalım

Dinleniyordur annesi belli ki keyifci bir bebiş olacak..Sefam olsun diyordur o şimdi

Ay inşallah canımm bakalım :)) ben uslu olsun diye çok dua ediyorum bakalım :)
Ya benim çevremdekilerin bazıları diyor ki klasik müzik dinler bazıları diyorki kuran dinlet anne karnında hatim yapınca çok sakin çok ahlaklı çocuklar oluyormuş aklında bulunsun :) ister oku ister dinle sen bilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…