2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhaba arkadaşlar, bulanti ve kusma dışında ateş basması yaşayan var mi? onceki gebeligimde olmamıştı, akşamları çok üşüyorum
Ya ben üşüyorum valla özellikle ayaklarım üşüdüğünde hayatta ısınamıyorum
Valla maşallah benim eşimin hayaliydi . Nerdeyse 10 haftaya geldik belki vardır diyor :))

Sanırım bu aralar misafir ziyaretleri artacak
Geçen hafta hep disardayim :) bu hafta artık biraz evde bakalim :)

Canim hosgeldin Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah. Güzel düşün güzel olsun inşallah . Böl bol dinlenmeye çalış

Hayirli olsun canim ya maşallah bildiğin bebis bu :)) çok heveslendim zaman geçmiyor sanki.

Midesi cok bulanan arkadaşlar bir dilim ayvanin üzerine birazcik tuz eker gibi turk kahvesi ekin ve yiyin. Cok ferahlatıyor. Yalniz ayvaniz agiz buran keskin bir ayva olmasin. O da mideyi kotu yapabilir.
Ben faydasini gördüm. Inşallah size de iyi gelir

Dinleniyordur annesi belli ki keyifci bir bebiş olacak..Sefam olsun diyordur o şimdi
Ay valla bilmiyorumki yeterki uslu olsun uyusun ben bebekliğimde 7/24 uyurmuşum annem sadece emmek için uyanırdın emer emmez tekrar uyurdun ben seni büyüttüm dersem yalan olur sen kendi kendine büyüdün der hep bana çeker inşallah:)

Okumayı bilmiyorum ama dinlerim bide annemlerin haftada bir kere yasin günleri oluyo oraya gidicem bende onların okuduklarını dinler onunda faydası olur allahın izniyle :)

Evet canım herkesin bebeği kendine tatlı gelir ama ben daha önce böyle tatlı gözüken bi ultrason fotosu görmemiştim
Evet canım çok tatlı görünüyor benimkide aynı haftada en son geçen hafta görmüştüm :) kalbi kaç atıyor canım ,ikili test için ne zaman gideceksin bide ,daha önce yazdım ama yanlış oldu galiba :) beni doktor ayda bir çağırıyor çok meraklanıyorum böyle aynı haftalarımda bebekleri görünce

Senin ne zamandı kuzum randevunn?

Kuzum ben videoya çektim bi arkadaşım akıl etti doğuma kadar her gidişinde çekmiş izliyomuş hep arada doktorun konuştuklarınıda unutmuyosun hem :)
Bu görevi eşime vereyim canım kalp atışınıda çekecekti ama biz heyecandan panikten unuttuk birde 3 saniye duyunca açamadı tabi :)) benim daha 20 gün var bebeğimi görmeme inşallah o zamana kadar baya büyür :))

Benide 3 haftada bir çağırıyor. Aslında 3 haftada bir bile erken ama meraklanmayın diye çağırıyoruz dedi doktor. 3 hafta sonra gidişimde yapılıcak ikili test. 106 tlydi ücreti bana çok uygun geldi. 158 atıyormuş canım kalbi nasıl sence? Geçen hafta devlete gitmiştim ben 2buçukcmdi bu hafta 3buçuk olmuş :)

Oo baya varmış benimde 3 hafta var canım ikili test yapılcak 3lü teste gerek yok dedi doktor yaşın genç ikili testin sonucu iyi gelirse yapmayalım dedi.

Benimde üç hafta sonra ikili test için gidicem canım, uygunmuş sizinki ben sormadım fiyatını ,çok stresliyim ikili test için inşallah iyi geçer hepimizin. İdeal canım seninki benimki 172 atmıştı geçen hafta doktor bişey demedi ama çok geldi bana ,en küçük şeyi bile kafama takıyorum bişey olacak diye

İkili test için hangi hastaneden fiyat aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…