Ya ben üşüyorum valla özellikle ayaklarım üşüdüğünde hayatta ısınamıyorummerhaba arkadaşlar, bulanti ve kusma dışında ateş basması yaşayan var mi? onceki gebeligimde olmamıştı, akşamları çok üşüyorum
Valla maşallah benim eşimin hayaliydi . Nerdeyse 10 haftaya geldik belki vardır diyor :))Kızlar kontrol de doktor 2 kese gördüama daha 6 haftaligiz çok küçük kalp atışları görmedik alttan da bakmak istemiyorum dedi şuan hiçbir şey tam net değil kalp atışı görene kadar ama kesenin 2 sini görünce şok oldum
Geçen hafta hep disardayim :) bu hafta artık biraz evde bakalim :)Sanırım bu aralar misafir ziyaretleri artacak
Canim hosgeldin Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah. Güzel düşün güzel olsun inşallah . Böl bol dinlenmeye çalışMerhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum. 7+3 günlük hamileyim. 23 yasındayım tüp bebek tedavisiyle sahip oludugum 5 yasında 1 kızım var. Yaklasık 2 sene önce bi gebelik daha gecirdim normal yolla 8 haftalıkken kalbi durdu. Bunda da aynı kaderi yasamaktan korkuyoruz. 2 gün önce kahverengimgi bi akıntım oldu usg de bebekte bi sorun olmadıgını kesenin cevresinde pıhtılar oldugunu söyledi doktorum ve kan uyusmazlıgımız oldugu icin rogham ignesi yapıldı ve ara ara lekelenme devam edince dün progestan kullanmamı söyledi yine ara ara oluyor lekelenme bazen kurumus kan renginde. Korkuyorum ama ins Allah korktugumuza ugratmaz. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız ins bebeklerimizi
Kızlaaaaaarrrr
Kuzum ben videoya çektim bi arkadaşım akıl etti doğuma kadar her gidişinde çekmiş izliyomuş hep arada doktorun konuştuklarınıda unutmuyosun hem :)Ay kıyamam ben ona :)) bende gittiğimde dikkat edicem hareket edip etmemesine bakalım
Ay valla bilmiyorumki yeterki uslu olsun uyusun ben bebekliğimde 7/24 uyurmuşum annem sadece emmek için uyanırdın emer emmez tekrar uyurdun ben seni büyüttüm dersem yalan olur sen kendi kendine büyüdün der hep bana çeker inşallah:)Dinleniyordur annesi belli ki keyifci bir bebiş olacak..Sefam olsun diyordur o şimdi
Okumayı bilmiyorum ama dinlerim bide annemlerin haftada bir kere yasin günleri oluyo oraya gidicem bende onların okuduklarını dinler onunda faydası olur allahın izniyle :)Ya benim çevremdekilerin bazıları diyor ki klasik müzik dinler bazıları diyorki kuran dinlet anne karnında hatim yapınca çok sakin çok ahlaklı çocuklar oluyormuş aklında bulunsun :) ister oku ister dinle sen bilirsin :)
Bebeğin dollenmesi ve gelişimine göre değişiyor diye biliyorum genelde 7-8haftada kalp atışı duyulur diyorlarKalp atisinin normalde hangi haftada gorulmesi gerek ben dun gittigimde 2 hafta sonra gel duyabiliriz demisti oda herkese gore degisen bir durummu ki
Evet canım çok tatlı görünüyor benimkide aynı haftada en son geçen hafta görmüştüm :) kalbi kaç atıyor canım ,ikili test için ne zaman gideceksin bide ,daha önce yazdım ama yanlış oldu galiba :) beni doktor ayda bir çağırıyor çok meraklanıyorum böyle aynı haftalarımda bebekleri görünceEvet canım herkesin bebeği kendine tatlı gelir ama ben daha önce böyle tatlı gözüken bi ultrason fotosu görmemiştim
Senin ne zamandı kuzum randevunn?Ya ben üşüyorum valla özellikle ayaklarım üşüdüğünde hayatta ısınamıyorum
Valla maşallah benim eşimin hayaliydi . Nerdeyse 10 haftaya geldik belki vardır diyor :))
Geçen hafta hep disardayim :) bu hafta artık biraz evde bakalim :)
Canim hosgeldin Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah. Güzel düşün güzel olsun inşallah . Böl bol dinlenmeye çalış
Hayirli olsun canim ya maşallah bildiğin bebis bu :)) çok heveslendim zaman geçmiyor sanki.
Sen duydun mu 7.haftadasin benide 2 hafta sonra cagirdi 7 hafta olacagiz duyarmiyiz diye sorayim dedimBebeğin dollenmesi ve gelişimine göre değişiyor diye biliyorum genelde 7-8haftada kalp atışı duyulur diyorlar
Bu görevi eşime vereyim canım kalp atışınıda çekecekti ama biz heyecandan panikten unuttuk birde 3 saniye duyunca açamadı tabi :)) benim daha 20 gün var bebeğimi görmeme inşallah o zamana kadar baya büyür :))Kuzum ben videoya çektim bi arkadaşım akıl etti doğuma kadar her gidişinde çekmiş izliyomuş hep arada doktorun konuştuklarınıda unutmuyosun hem :)
Ben 6+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördümSen duydun mu 7.haftadasin benide 2 hafta sonra cagirdi 7 hafta olacagiz duyarmiyiz diye sorayim dedim
Benide 3 haftada bir çağırıyor. Aslında 3 haftada bir bile erken ama meraklanmayın diye çağırıyoruz dedi doktor. 3 hafta sonra gidişimde yapılıcak ikili test. 106 tlydi ücreti bana çok uygun geldi. 158 atıyormuş canım kalbi nasıl sence? Geçen hafta devlete gitmiştim ben 2buçukcmdi bu hafta 3buçuk olmuş :)Evet canım çok tatlı görünüyor benimkide aynı haftada en son geçen hafta görmüştüm :) kalbi kaç atıyor canım ,ikili test için ne zaman gideceksin bide ,daha önce yazdım ama yanlış oldu galiba :) beni doktor ayda bir çağırıyor çok meraklanıyorum böyle aynı haftalarımda bebekleri görünce
Ben 7+1 de duydum. Benide ilk gittiğimde 2 hafta sonra çağırmıştı canım inşallah sende duyarsın :)Sen duydun mu 7.haftadasin benide 2 hafta sonra cagirdi 7 hafta olacagiz duyarmiyiz diye sorayim dedim
Oo baya varmış benimde 3 hafta var canım ikili test yapılcak 3lü teste gerek yok dedi doktor yaşın genç ikili testin sonucu iyi gelirse yapmayalım dedi.Bu görevi eşime vereyim canım kalp atışınıda çekecekti ama biz heyecandan panikten unuttuk birde 3 saniye duyunca açamadı tabi :)) benim daha 20 gün var bebeğimi görmeme inşallah o zamana kadar baya büyür :))
InsallahBen 7+1 de duydum. Benide ilk gittiğimde 2 hafta sonra çağırmıştı canım inşallah sende duyarsın :)
Oooo senin supermis ya senin bucuruk nazli degil demekki bizim ki cok nazli umarim bunda sasirtir biziBen 6+3 de hem bebeği hem kalp atışını gördüm
Benimde üç hafta sonra ikili test için gidicem canım, uygunmuş sizinki ben sormadım fiyatını ,çok stresliyim ikili test için inşallah iyi geçer hepimizin. İdeal canım seninki benimki 172 atmıştı geçen hafta doktor bişey demedi ama çok geldi bana ,en küçük şeyi bile kafama takıyorum bişey olacak diyeBenide 3 haftada bir çağırıyor. Aslında 3 haftada bir bile erken ama meraklanmayın diye çağırıyoruz dedi doktor. 3 hafta sonra gidişimde yapılıcak ikili test. 106 tlydi ücreti bana çok uygun geldi. 158 atıyormuş canım kalbi nasıl sence? Geçen hafta devlete gitmiştim ben 2buçukcmdi bu hafta 3buçuk olmuş :)
Ayy masallah. Gorunce cok duygulandim. Kendini belli etmis iyice. Saglikla buyusun minnoşun❤Kızlaaaaaarrrr
Benide 3 haftada bir çağırıyor. Aslında 3 haftada bir bile erken ama meraklanmayın diye çağırıyoruz dedi doktor. 3 hafta sonra gidişimde yapılıcak ikili test. 106 tlydi ücreti bana çok uygun geldi. 158 atıyormuş canım kalbi nasıl sence? Geçen hafta devlete gitmiştim ben 2buçukcmdi bu hafta 3buçuk olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?