2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

bende bununla ilgili bir yazı okudum ama yazıda 4 dakikadan fazla dinletilince cihaz ısı vermeye başlıyor o ısı da bebeğe zarar verebilir diyordu, hiçbir dr da 4 dk dinletmiceğine göre bence çok sıkıntı yok , toplam masaya oturup kalkmamız bile 4 dk dan kısa sürüyor genelde

Ben de bugün başladım hatime hatta şimdi bunu yazmak için girdim. Ben de okumuştum onu ve gerçekten buna inanıyorum

Yaaaa Rabbim inşallah size de nasip etsin ama bizim ki kalp atışı duymadan daha kesin değil ama bakalım hayırlısı

Olmaz canım benim ikili test için içim çok rahat valla. Ne biliyim zaten ters giden bişey olsa anlaşılmazmı hiç doktor her gidişimizde herşey normal diyor sende kafana takma normaldir :)

Kızlar burda kim ikiz gebeydi ya bana beta HCG lerini yazabilir mi bide ne zaman kalp atışlarını duydular

Oo baya varmış benimde 3 hafta var canım ikili test yapılcak 3lü teste gerek yok dedi doktor yaşın genç ikili testin sonucu iyi gelirse yapmayalım dedi.
Evet birde günler geçmek bilmiyor bu hamilelikte :) diyorlardı göz açıp kapayana kadar geçiyor diye ama yok :)) Benim doktorum daha o testlerden bahsetmedi birdahaki görüşmede bahseder diye düşünüyorum. Bundan sonra her gidişte baya büyük değişimler görücez gibi bakalım :)

Aynen canım ben geçen hafta gittim hiç böyle değildi bi haftada nasıl büyümüş maşallah herşeyi oluşmuş allaha bin şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…