2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar kimin bilgisi nerede karıştırdım.
Siz de Karas87 gibi yazıp yollayabilirseniz bakayım.
Siteden direkt girilemiyor. En baştan bütün bilgileri yeniden yazıp hesabımı değiştirip bakabiliyorum. O yüzden uzun sürüyor.
Doğum tarihi :
Doğum saati :
SAT ilk gün :
Hamilelik planlanan ay :
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma) :
Hamilelik süresi (**) gün :

ben yorumcuya üyeyim isterseniz cinsiyet tahmini için sizin bilgilerinize bakabilirim. Hatta emin olduğunuz birileri varsa isterseniz kontrolünü de yapabiliriz.
Banada bakarsan çok mutlu olurum 09.09.1995 doğum tarihim saat: 00:30
Sat: 11.09.2018 adet döngüm 26-27 gün
Hamilelik süresi: 52.gün

Benim arkadasim siirtte erken dogum yapti hayat hastanesinde ve bebek kuvozde kaldi 1 ay hic sorun yasamadi. Kader kismet bu isler simdiden dusunmemek gerek
Düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum ben canım çünkü Allah korusun her an ne olacağı belli değil başımıza gelebilicek durumları bilip ona göre adım atmalıyız ki sıkıntı yaşamayalım

Yaaaa Rabbim inşallah size de nasip etsin ama bizim ki kalp atışı duymadan daha kesin değil ama bakalım hayırlısı
Nasip bakalim hayırlısı olsun . Ben şimdilik tekten yanaydım gönlüme göre oldu . :) inşallah hafta Ya ikisinin de kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bende 7+1 de duymuştum bebek 6+5 le uyumlu demişti doktorum canını sıkma stres yapma inşallah gittiğinde duyacaksın doktor görmüş buda iyi bişey belki benimki gibi bi kaç gün küçükse ondan duyulmamış olabilir bikaç güne duyarsın inşallah

Reactions: H E
Benim hafta Ya çarşamba daha bar malesef
Varmış daha ama inan geç gittikçe daha netleşiyor herşey ben geçen hafta gittim devlete merakımdan hiç bişeyi belli değildi devletin ultrasonu olduğu içinmi ney anlamadım ama bu çok net ve büyüdüğü için herşeyini rahat görebiliyosun sen gidince çok net gözükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…