- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Çok tşk ederim baktığın için ama bana çok saçma geldi ;ovulasyon gününe bakıyorum 23:59 erkek,00:00 kız gözüküyor ya ben anlamadım,anlayan arkadaşlar bana da anlatırsa çok sevinirimNe düşünüyorsun? Beklediğin gibi mi?
SERVİSİMİZİ KULLANMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ NOTLARI VE YARDIM SAYFALARINI LÜTFEN OKUYUNÇok tşk ederim baktığın için ama bana çok saçma geldi ;ovulasyon gününe bakıyorum 23:59 erkek,00:00 kız gözüküyor ya ben anlamadım,anlayan arkadaşlar bana da anlatırsa çok sevinirim
Kızlar burda kim ikiz gebeydi ya bana beta HCG lerini yazabilir mi bide ne zaman kalp atışlarını duydular
Ben de sadece bebeği görmeyi bekliyordum kalp atisini gorunce hickiriklara boguldum resmenOooo senin supermis ya senin bucuruk nazli degil demekki bizim ki cok nazli umarim bunda sasirtir bizi
Doktorumu degistirdim ben bu doktorum 10 gun sonra goruruz kalp atisi dedi bide progestan verdi bana kullanan varmi baskaBen de sadece bebeği görmeyi bekliyordum kalp atisini gorunce hickiriklara boguldum resmen
Darısı bekleyen buradaki arkadaslarin basina olsun. Içinde atan minicik bir kalp
O kadar guzel bir duyguki....
Keseyi gördük cok sükürSenin daha çok yeni keseyi gördun mu
sevgili arkadaşım ihtiyacın olan ilaçlar nedir acaba? benim ilaç yazdırma hakkım 4 ekimde crinone jel yazdırıyorum istersen sana da yazdırırm.Selamunaleyküm herkese. Nasılsınız hanımlar.
Biz bugün kalp atışını görmek için doktora gittik. Karından görünmedi vajinal baktık. Elhamdülillah gördük. Fakat hanımlar bir hafta önceki ultrasonda 2.66 lık bir kist vardı bu ultrasonda 3.58 cm olmuş. 12. Haftadan önce birşey yapamıyoruz gebeliklerde kiste dokunamıyoruz dedi doktor. Ayrıca sat ım 18 eylül fakat bebeğin ve kesenin gelişimine bakarak bana 5+4'tesin dedi. Çok küçük olduğunu söyledi. Kanamam olup olmadigini sordu kanamam yok dedim. kese etrafinda bi kanama bölgen var dedi sonra da düşük olması yüksek diye progestan verdi yardimci olsun diye. Bir de antibiyotik ve folik asit verdi. Velhasıl eczaneye gittik. Prim borcumuz cikti. Devletten alamadik. Simdilik sadece proogestanı alabildim. Bilmiyorum anlatmış miydim ama yakın zamanda da eşim işten çıkarıldı. E devletten baktık 390 lira borcu varmış sigortayı yaptım demiş muhasebeci ama yapmamış. Devletler özeller hep borç biriktirmiş. Anlayacağınız özele verdiğimiz 150 tl den hariç 390 TL daha cıktı. Ilac fiyatlarını yazmiyorum bile. Bu ay sıfırı tüketiyoruz. Allah c.c yar ve yardımcımız olsun. Darda olanlara durumu olmayanlara, sağlığı kötü olanlara derdi olanlara hepimize Allah c.c dan kolaylık, bereket sağlık sıhhat diliyorum. Inşaallah bebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağınıza alabiliriz. Hepinize duacıyım sizlerden de dua bekliyorum.
Allah'a emanet kalın.
Ikiz bebis mi sizin kalp atislarini duydunuzmuherkese merhabalarrrr. benimde 1 temmuz görünüyor ama hem bebişelrin sadece yüzde 5 i zamanında doğduğu ve de ikiz gebeliklerin erken doğum olmak durumunda olduğunu göz önüne alır ve o günlere ulaşabilirsek şayet bende haziran annesi olacağım
İnşallah canımNasip bakalim hayırlısı olsun . Ben şimdilik tekten yanaydım gönlüme göre oldu . :) inşallah hafta Ya ikisinin de kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum
evet inşallah ikizzzz. bugün 5+4 görünüyor tüp bebek benimki. kese görünüyor ama dr kalp atışı için erken dedi 2 hafta sonraya gün verdi. tabii ben o zmanı bekleyemez haftaya başka dr a giderim. vajinal bakmak istemedi dr üstten devam edicez artık dedi. umarım duyarız bi an önce. benim daha önce 2 aylıkken kalbi durmuştu ve 1 tanede kimyasal gebelik olmuştu. o yüzden bu sefer çokk korkuyorum. sen duydun mu kalp atışını.Ikiz bebis mi sizin kalp atislarini duydunuzmu
Seninki tüp bebek le oldu herhalde canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinTransfer sonrası
12.Gün: 2736
14.Gün: 6975
16.Gün: 18890
6+1 kalp atışlarını duydum canım.
sevgili arkadaşım ihtiyacın olan ilaçlar nedir acaba? benim ilaç yazdırma hakkım 4 ekimde crinone jel yazdırıyorum istersen sana da yazdırırm.
Benim daha cok kucuk ama doktor 10 gun sonra isterseniz vajinal ultrasonla duyariz dedi sadece keseyi gordum yani hic stres yapma gecmisi dusunme gerekeni yap gerisi Allahtan bu arada cok cok saglikli beslenmen gerek ikiz bebek cunku son olarak kan testi yaptilarmi sana vitamin demir falan bakmak icin ?evet inşallah ikizzzz. bugün 5+4 görünüyor tüp bebek benimki. kese görünüyor ama dr kalp atışı için erken dedi 2 hafta sonraya gün verdi. tabii ben o zmanı bekleyemez haftaya başka dr a giderim. vajinal bakmak istemedi dr üstten devam edicez artık dedi. umarım duyarız bi an önce. benim daha önce 2 aylıkken kalbi durmuştu ve 1 tanede kimyasal gebelik olmuştu. o yüzden bu sefer çokk korkuyorum. sen duydun mu kalp atışını.
Kızlaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?