- 9 Haziran 2015
- 982
- 1.498
- 113
- 39
İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?Umarım görürüm. Benim biraz riskli durumum. Hipotiroidi hastasıyım ve gebeliğim plansız oldu. O yüzden biraz endişeleniyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?Umarım görürüm. Benim biraz riskli durumum. Hipotiroidi hastasıyım ve gebeliğim plansız oldu. O yüzden biraz endişeleniyorum![]()
hay maşallah gözünaydın canımmm6+5te bugün kalp atışını duydum dünyanın en güzel sesiydi aşık oldumAllah herkesin bebeğini korusun
![]()
Yok canım hiçbir şey?Ağrınız yada kanamanız var mı?
Ultrason fotoğrafın varsa senin içinde uygunsa yükleyebilir misin canım ?Karnım dan baktı ama karindan görüntüde rahim yoksa tüpler mi olduğu anlaşılmıyor galiba net olarak valla benim kafam karşıtı Çarşamba doktora gidince diyeceğim zaten bana net birşeyler soyleyin
İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?[/QUOi
İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?
Yıllardır kullanıyorum. Nodüllerim de var ve eylül ayında kontrolde tsh değeri çok düşük çıkınca doktorum 45 gün ilacı kullanma, vücuttan atılsın, tekrar doz ayarlaması yapalım demişti. O sırada hamile kaldım. Gebelik için ilk kontrole gittiğimde hemen doktora durumdan bahsettim, tekrar tsh bakıldı. Şimdilik hala ilaç kullanmıyorum ama değerler sapar diye korkuyorum. Hipotiroidi hastaları direk riskli gebelik grubuna giriyor zaten. Kadın doğum doktorumu da ona göre seçtim hatta, perinatoloğa gidiyorum
Yok canım çarşamba günü gidince isteyeceğim insallah bı aksilik olmazsa 2. Yı görünce biz şok dan herşeyi unuttukUltrason fotoğrafın varsa senin içinde uygunsa yükleyebilir misin canım ?
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza
Amin cok tesekkur ederim hepimiz saglikla alalim ins bebelerimiziMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza
Tatlım önce sakın ol benim kese vardı ve bebek yoktu içinde doktor dediki evet bir oluşum söz konusu :) yani nerelerden nerelere geliyoruz merak etme sen içini ferah tut ve bebeklerine güven zaten ikiz gebelikte biraz daha karmaşık durumlar daha geç netlesiyor diye biliyorum içini ferah tut :)Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak![]()
Gözün aydın :)
Yok canım hiçbir şey?
Maşallah ına yaaaaa
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlerin başına
Çok teşekkürler. Erken değil mi 7 haftada ancak duyuluyor diye biliyorum.Çok şükür inşallah sağlıkla ilerler ve görürüz kalp atışlarını ben 7 kasımda gidicem tekrar
Benim bi kaybım olduğu için doktor temkinli gidiyo ve alttan 5 5,5 haftada duyulabiliyomuş o yüzden canımÇok teşekkürler. Erken değil mi 7 haftada ancak duyuluyor diye biliyorum.
Aa ask olsun filingcim:))biz teyzelerine neden yazmiyosunKuzum ekranda kalp atımı varsa duyulmaması çok normalki. Ben 6+5te duydum kalbi ama yavaş ve düzensizdi doktor ekranda normal atıyo daha küçük olduğu için rahat duyulmuyor dedi. -ki seninki geç döllenme bariz buda çok normal sakın moralini bozma. Geçen hafta devlete gittim kalp atışını ekrandan gösterdi bana gayet attığını gördüm duymama gerek yok dedim görünüyosa ekrandan sakın sıkıntı etme kendine![]()
Yaaa hoşgeldin canım benimm :) sizede yazarım ayıp ettin hemen ultrason fotosunu atıyorum sizin topiğeAa ask olsun filingcim:))biz teyzelerine neden yazmiyosun![]()