2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Folik asit haricinde
D vitamini kullanıyorum.
Ve tiroid yüksekliği için hap..
benim d vitaminim cok dusuk oldugu halde doktorum d vitamini onermedi. aslinda icmek istiyorum bugun aile hekinmine gidip sorucam onun da esi ucuz dogurdu :) tavsiyesi kayda deger olur. :)
canim sen nasil ve hangi ilaci kullaniyorsun d vit. icin

cumadan bei 50 sayfa konuşulmuş okumaya üşendim :) bugün benim tam 6+0 kendi dr um 15 inde gel dedi ama ben akşam başka dr a gitmeyi düşünüyorum. 6+0 da ultrasonla duyulur mu acabaa?

cumadan bei 50 sayfa konuşulmuş okumaya üşendim :) bugün benim tam 6+0 kendi dr um 15 inde gel dedi ama ben akşam başka dr a gitmeyi düşünüyorum. 6+0 da ultrasonla duyulur mu acabaa?
Benim sata göre 6+0 iken cihaza göre 5+2 çıktı minik ölçüm farkları olabiliyor ben 8 hafta bitince gidicem kalp atışına

Benımkı normalde 6+5 ti ama ultrasonda 6+0 çıktı ve kalp atışını görduk sadece duyamadık .
Bence bekle 1 hafta daha

Günaydın hanımlar
Kasık ağrım sırt ağrısına bıraktı yerini. Her an biryerlerim ağrıyor. Oğlumda böyle miydim hiç hatırlamıyorum ama yaşam kalitemi çok düşürdü bu durum. Bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptıracağım. Şu ağrılarıda sorayım bi

10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba
Canım drun tamam dediyse sorun yok. Bişey olmaz iyi düşün

Benim sata göre 6+0 iken cihaza göre 5+2 çıktı minik ölçüm farkları olabiliyor ben 8 hafta bitince gidicem kalp atışına
beni de tam 7+4 ken görmek istedi dr aslında ama ben dayanamıyorum tabii. birde crinone jel yazdırmak için gidicem zaten gitmişken bi baktırıveriyim diyorum da sabırsızlıklaaa :)

cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum gitmişken baktırayım ama duyamazsamda üzülmeme gerek yok o halde derim zaten sonraki hafta kendi dr uma gideceğim heyecanlıyım bayaaa

beni de tam 7+4 ken görmek istedi dr aslında ama ben dayanamıyorum tabii. birde crinone jel yazdırmak için gidicem zaten gitmişken bi baktırıveriyim diyorum da sabırsızlıklaaa :)
Baktır tabi duyarsın belli mi olur Ama duyamazsan stres yapma erken çünkü daha

Eşim 3 gun yok
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım .
Bu nasılk bi psikoloji
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı
benim eşim de bir hafta yok
neden ağlayasın geldi anlamadım

benim eşim de bir hafta yok
neden ağlayasın geldi anlamadım
Bilmem bunaldım kalabalık dolmuşta pek alışkın değilim . Her sabah uyuyaya uyuya gittiğim için bunyem şaştı sanırım .
Birde kusarım dıye stres içindeydım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…