2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba
Benim arkadasim gidip gelmisti biraz rahatsizlik hissetmisti ama cok sukur hicbirsey olmadi benim bünye biraz hassas doktor ondan yasakladi diye tahmin ediyorum. Doktorunuzla birdaha konussaniz aslinda hani sorun yasarmiyim gibi en kotu cok mecburiyet yok ise gitmezsin yada doktorun belki icini rahatlatacak biseyler soler ne bilim kestirip atmis gibi geldi bana

10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba
Doktorun tamam demiş 1saat bana kısa geldi.. benım istanbul trafiğinde anneme gidişim bı saati buldugu için normal geldi galıba :) rıskım yoktu dogurana kadar gezmiştim... yani tehlıken yoksa ve doktorun ızın verdıyse gıdebılırsın dıye dusunuyorum.

Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Bence hamileliğinin tadını çıkar herkeste hatta her hamilelikte bile farklı oluyor benim ilk çocuğumda hiç olmadı bunda sürekli bulantı var

Bence hamileliğinin tadını çıkar herkeste hatta her hamilelikte bile farklı oluyor benim ilk çocuğumda hiç olmadı bunda sürekli bulantı var
Tadini cikaracagim da 1 haftadir sigarayi birakmis bulunuyorum bu sebepten hic evden ve yataktan cikmak istemiyorum

Canım Allaha emanetiz bu konu da aklına takilmasin bişey InşAllah ben 6 haftalıkken 3bucuk saat te havaalanına vardım ordan 2saat 15 dk uçuşla antalyaya indim. Ki bende kan sulandirici kullanıyorum. Bide sen batmandasın batmandan direk ankara uçuşu var Allahın izniyle ile sağ salim git gel InşAllah . Keseyi görmek için gittiğimde gördükten sonra doktorumun ilk dediği ilişkiye girip yolculuk yapmakta sıkıntın yok demek oldu. Hatta oda yolculukta sıkıntı yok diyince hemen ertesi gün çıkmıştım yola

Dikkat etmek lazım canım biraz daha az kimyasal kullanmak lazım dediğin gibi beni de fena yapıyor çalışınca zor gerçekten bende yarının yemeği temizlik ütü derken belim kopuyor
Çocuk olunca nasıl olcak bilmiyorum elbet alışırız tabi en zoru bırakmak

Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Benım 5+3 te başladı .
6+5 te azaldı .
Şuan da bulanıtm var ama ilk gunlerkı gıbı ağır değil . En azından bişeyler yıyebılıyorum .
Şuan tiksinmem çok fazla .
Et ürünlerınden çok tiksiniyorum . Şunu yazarken bıle mıdem kalktı .

Eşim 3 gun yok
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım .
Bu nasılk bi psikoloji
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı

Ben et urunlerini.normalde de yiyemiyorum. Simdide bisey degismedi. Bebek vitamin alsin.diye arada iskender yada kofte falan.filan yiyebiliyorum.

Reactions: H E
Bu aylar ilişki içindemi tehlikeli?

Bu aylar ilişki içindemi tehlikeli?
2 doktorum var .
1 i ilişkiyi yasaklamadı .
2. yasakladı

Bende yasakladım cunku ilişkiden sonra kahverengi lekelerim gelmeye başladı .
Eşimde bende korktuk açıkcası .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…