ayy inşallah duyarız, duyamasakta görürüzzBaktır tabi duyarsın belli mi olurAma duyamazsan stres yapma erken çünkü daha
bu kadar düşünme benceBilmem bunaldım kalabalık dolmuşta pek alışkın değilim . Her sabah uyuyaya uyuya gittiğim için bunyem şaştı sanırım .
Birde kusarım dıye stres içindeydım .
İşte elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum .bu kadar düşünme bence
benim eşim de şehir dısında bir hafta yok
ayrıca gunde 100 km yapıyorum işe gidip gelmek için
üstelik bebeğim tüp bebek .
kendine çok sıkıntı yaparsın bu şekilde düşünürsen.
bebek zaten korumalı bir alanda.
benim d vitaminim cok dusuk oldugu halde doktorum d vitamini onermedi. aslinda icmek istiyorum bugun aile hekinmine gidip sorucam onun da esi ucuz dogurdu :) tavsiyesi kayda deger olur. :)
canim sen nasil ve hangi ilaci kullaniyorsun d vit. icin
Ben tam 6 da duymustum ama degisiyor herkesdecumadan bei 50 sayfa konuşulmuş okumaya üşendim :) bugün benim tam 6+0 kendi dr um 15 inde gel dedi ama ben akşam başka dr a gitmeyi düşünüyorum. 6+0 da ultrasonla duyulur mu acabaa?
aminİşte elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum .
Rabbım hepimiizin yardımcısı olsun
Günaydın hanımlar
Kasık ağrım sırt ağrısına bıraktı yerini. Her an biryerlerim ağrıyor. Oğlumda böyle miydim hiç hatırlamıyorumama yaşam kalitemi çok düşürdü bu durum. Bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptıracağım. Şu ağrılarıda sorayım bi
Benimde 1 haftadır sırtım çok ağrıyor, gece uykumdan uyanıyorum inşallah geçer
ben de her gün dolmuşla geliyorum okula. Her tümsekten geçerken istemsizce karnımı tutuyorumEşim 3 gun yok
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım .
Bu nasılk bi psikoloji
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı
Bu kadar çok evham yapma,o kadar çok ince düşünürsek,9 ay geçmez.İşte elimden geldiğince engel olmaya çalışıyorum .
Rabbım hepimiizin yardımcısı olsun
Allaha emanet canım valla çok zor .ben de her gün dolmuşla geliyorum okula. Her tümsekten geçerken istemsizce karnımı tutuyorumhoplaya zıplaya geliyoruz
amiin canım. ben de akşamları serviste çok bulanıyorum çoğu zaman eve gidince direk çıkarıyorm malesef. bunlarda geçer inşallahHAdı guzel haberle gel inşallah
Ya kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya1 saat 10 dakka sürüyor
Eşim 3 gun yok
Hamile kaldıgımdna berı ilk defa dolmuşla geldim iş yerıme Allahım karnımı korumaktan yuruyemedım .
Bu nasılk bi psikoloji
Yolda 2 3 kere ağlıyasım falan geldı
hayırlısıyla duyarsın canım inşallah. günlerimiz yakın seninle. ben 1 Kasımdaki randevumda duydum kalbiniben de bugün gideceğim , bebişimin kalbini ilk kez duyacağım inşallah çok heyecanlıyımmm
Normalde bu kadar tegırdın olmuyorum ama dolmuşta biri karnıma yanlışlıkla vurur diye korkuyorum bunun en buyuk nedenı dün akşam eşimle dışardan geldik arabadan indim bir çocuk scooterle bana doğru kaptırmış gelıyordu tam onumde bir düştü o an panıkten hareket bile edemedim .Bu kadar çok evham yapma,o kadar çok ince düşünürsek,9 ay geçmez.
benim de bir hafta öncesine kadar aynı şekilde adam ne yapsa gözüme batıyordu. oturuşu konuşması hareketleri sözleri vs.Keske benimkide gitse.tek hamilelik belirtim esimin gozume batması. Hersey bitti gece bilmem kac defa tuvalete kalkmakla esime gicik olma durumum tam gaz devam ediyor
Yani bilemedim ki umarım olmaz ya. Önceki haftalarda benim de yoktu. Mahvoldum. Aşırı oldu şöyle rahat döneme gelsem de rahatlasam. Bide işe gidiyorum katlanarak zorlaşıyo. Fenalaşırsam rapor alcam artıkAhahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadar
Kusmaların nasıl oldu canım işyerinde sıkıntı yaşıyor musunBilmem bunaldım kalabalık dolmuşta pek alışkın değilim . Her sabah uyuyaya uyuya gittiğim için bunyem şaştı sanırım .
Birde kusarım dıye stres içindeydım .
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzben de bugün gideceğim , bebişimin kalbini ilk kez duyacağım inşallah çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?