2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kusmaların nasıl oldu canım işyerinde sıkıntı yaşıyor musun
3 gundur çok iyim .
3 gundur hiç çıkarmadım . Ama karnımı acıktırırsam acayip bulantım oluyor . Sürekli bişeyler atıştırırsam çok iyi oluyorum .
Sanırım senınkıler başladı . Allahım yardımcın olsun çok zor .

İşyerımde açıkcası sıkıntı yaşamadım . Lavabo yakın zaten odama koşturup gidiyordum en kötü poşete

hic gececek gibi degil. Kizim teselli ediyor esimi uzulme gecek annem suan biraz hassas hamile kardesimden dolayi yoksa seni seviyor diyemasada bakio bakip pofliyorum usulca birakip kasigini kalkiyor.itici bisi oldu adam gozumde

10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba
Tek tavsiyem gitmeyin. Olmaz ya hadi olursa Allah korusun kendini affetmezsin. Bu özel döneminde dikkat etmelisin . Örnek vermek gibi olmasın komşumuz 6. Aylık bebeğini kaybetti. Ve eşi onu affetmiyor hala

hic gececek gibi degil. Kizim teselli ediyor esimi uzulme gecek annem suan biraz hassas hamile kardesimden dolayi yoksa seni seviyor diyemasada bakio bakip pofliyorum usulca birakip kasigini kalkiyor.itici bisi oldu adam gozumde
zor bi durum gerçekten. inşallah kısa sürede geçer

oh gözün aydın canım ben de merakla bekliyorum acaba haftası değişecek mi diye de merak ediyorum . belki bu sefer biraz haftasnı yakalar
canım benim her gittiğimde biraz daha geriliyor.. haftasını yakalayacağını artık sanmıyorum geç döllenmeydi zaten. sat a göre 10+1 ultrasona göre 7+3 oldu şu an.. tahmini doğum tarihi 19 diye başlamıştı şimdi 20 21 22 falan diye gidiyor. doktor sıkıntı yok dedi ama yine de zaman geçmiyor gibi geliyor

Tek tavsiyem gitmeyin. Olmaz ya hadi olursa Allah korusun kendini affetmezsin. Bu özel döneminde dikkat etmelisin . Örnek vermek gibi olmasın komşumuz 6. Aylık bebeğini kaybetti. Ve eşi onu affetmiyor hala
Duyarsız eş diye buna denir;böyle bir durum da eşlerin birbirine destek vermesi gerekir.En nefret ettiğim erkek tipi

BU sekizinci haftanız sat göre mi yoksa doktorun ölçümüne göre mi . Benimki mesela gününü tam biliyorum yumurtlama günü onla bire bir aynı söyledi doktor.Sat a göre değil yani
Benim Sat ile uyumlu,geç döllenme değil,doktorum söyledi 8 haftalık olduğunu

Sevindim kuzum iyi olmana. Aynen canım benimkiler başladı. Yiyecek de götüreyim hiç midem boş kalmasın. Yanımda poşet götürsem iyi olcak

Reactions: H E
Sevindim kuzum iyi olmana. Aynen canım benimkiler başladı. Yiyecek de götüreyim hiç midem boş kalmasın. Yanımda poşet götürsem iyi olcak
İnşallah en kısa sürede geçer canım
Sürekli yanında taşı cunku ne olcagı bellı olmuyor :)
Birde koyu renklı olmasına dikkat et

Hiç korkmayın anne sütünde bir madde varmış o anneye uykusuzluağa dayanma gücü veriyormuş . Allah’ın anneyi bebeği Koruması olsa gerek .
İlk bebeğimde çok çok zorlandım ilk 6 ay 15 dk bir kalıp emdi hiç uyku uyuyamıodum her uyandığında ben ağlıyordun hiç te dayanamadım vala ben benim o maddeden az vardı heralde şaka bi yana gerçekten öyle böyle atlatıosaun normalde olsa insanın o kadar uykusuzluğuna rağmen tansiyonu düşer ne bilim hasta olur ama olmuosun ne kdar uykusuz kalsanda dayanıyorsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…