- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 303
- 35
Ooohooo nerde ilgilenecekler 2 side bakim istiyor vana bakacaklar esim sagolsun evde olunca yardim ediyor uyutuyor beni ama iste olunca cok fena ya oglum 4 yasinda kizim 2 yasinda mide bulantisi bulantisi tekrar geri geldi bugun yok mu caresi cubukda fayda etmiyor banaOff o bende de var iste biraksalar 24 saat uyurum. Ozellikle aksam 6 7 civari bir bastiriyorki 2 cocuk ufakmi anneyle kv ilgilenirler iste seninle
Aynen kuzum dışarda olana hele kat kat zor oluyo bide işyerinde çaktırmamaya da çalışıyorum nolur nolmaz diye daha da zor oldu. Dördüncü ayı görmek dileğiyleAynen ya şu 3 ay geçse rahatlasak .
Benımde işyerim anladılar sayılır kusmalarımdan birde sürekli hastane için izin istememdenAynen kuzum dışarda olana hele kat kat zor oluyo bide işyerinde çaktırmamaya da çalışıyorum nolur nolmaz diye daha da zor oldu. Dördüncü ayı görmek dileğiyle
Benim 1 hafta boyunca sürekli bulandı bu hafta azalarak kayboldu göğüs hassayetimde azalıyor ara ara kasık arısı zonklaması ve bel ağrısı hariç beliryim yok. Stres yapma ilkde kötü deneyim yaşamışsın üzüldüm ama sürekli bunda da öyle olursa düşüncesi bebeğinide strese sokar herşey olacağına varır pozitif düşün sürekliKizlar surekli mi migdeniz bulaniyor? Benim gogus hassasiyetim sanki azaldi ve ara ara migdem bulaniyor ama kusacak sekilde degil.. Gecen hamileligim 9. haftada dusukle sonuclandi ve bunu 11. haftada ogrendim. 9 haftada kalbi durmustu. Gunu yaklastikca beni korku sariyor....
Benim o kadar aşırı olmuyo sabahları oluyo genelde baharat ve yeşillik yeyince oluyo onlara dikkat etmek lazım ama insan bazen dikkat edemiyor tabi bulanti oluncada az cok farketmiyo yinede insan kotu oluyo doktor a soylemedim randevum 13 ünde öncesi fazla yoktu çünküAyy iyi ki olmuyor o zaman ya cok sukur doktorum bana bi liste vermisti bulanti olunca yenilecek icilecek diye size vermedimi onlari yapsaniz fayda etmezmi ki
Gerek görmüyorum ikili teste sonuç ne olursa olsun anne karnında bebeğime hiç bir faydası olmıycak aksine sters ve üzüntü yada korkudan başka bişey yapılmıyor ve korkuyorumda açıkçasıNeden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin s
demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .
Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum benim sat 5 Ekim'di. Hafif kahve lekelenmem vardı ve doktora gittim. 4+1 de Beta hcg 4238 çıktı. Yani cumartesi günü. Doktor keseyi gördü. Progestan verdi. Düşük dozdaymış. Yalnız tekrar beta hcg ölçtürmek için salı ya da çarşamba çağırdı. Sizce neden çağırdı bi sıkıntı mı var ? Konuyla ilgili yorum yapar mısınız. Bu tarz bişi başınıza geldi mi?
Canim bende bu hafta ankaraya geldim. Mecburen doktor icin surekli gidip gelicem doktor sorun olmaz dedi. Kanamasi olanlar icin riskliymis sadece. Bende kan sulandirici igne ve aspirin kullaniyorumYa kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya1 saat 10 dakka sürüyor
Ya kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya1 saat 10 dakka sürüyor
Benim 1 hafta boyunca sürekli bulandı bu hafta azalarak kayboldu göğüs hassayetimde azalıyor ara ara kasık arısı zonklaması ve bel ağrısı hariç beliryim yok. Stres yapma ilkde kötü deneyim yaşamışsın üzüldüm ama sürekli bunda da öyle olursa düşüncesi bebeğinide strese sokar herşey olacağına varır pozitif düşün sürekli
Gözün aydın canımm çok sevindimKızlar buğün dr a gittim bebeğim 9+6günlük olmuş kalp atışınıda duydum çok şükür şimdilik herşey yolunda rabbim kalp atışını henüz duymayanlarada nasip etsin ve anne olmak isteyen bütün kadınlara bu duyguyu nasip etsin inşallah aminn
Çok şükür gözünaydınKızlar buğün dr a gittim bebeğim 9+6günlük olmuş kalp atışınıda duydum çok şükür şimdilik herşey yolunda rabbim kalp atışını henüz duymayanlarada nasip etsin ve anne olmak isteyen bütün kadınlara bu duyguyu nasip etsin inşallah aminn
Aynen çok düşünmemek lazım bulantı olur mahvoluruz olmaz neden yok sorun mu war deriz akışına bırakmak en iyisi Allah a emanet çekirdeklerimizHaklisin canim.. Simdi hafif bulanti basladi yinegaliba cok dusunmemek lazim. Benimde arada kasikta batmalarim var. Ilk haftalar daha yogundu.
Ya bence bırazda doktorun ve cocugun durus acısıyla alakalı benım sansıma kızım 10 ya da 11 haftada tam yan durmus orta kısım gozukuyordu. Ama geçen arkadasım gosterdı hıc goxukmemıs bacak arası oyuzden bırazda sansmı desek :)Peki san kaç haftalık ultrason görüntüsü göndermeliyim?
Saol canım allah razı olsunGözün aydın canımm çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?