2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Off o bende de var iste biraksalar 24 saat uyurum. Ozellikle aksam 6 7 civari bir bastiriyorki 2 cocuk ufakmi anneyle kv ilgilenirler iste seninle
Ooohooo nerde ilgilenecekler 2 side bakim istiyor vana bakacaklar esim sagolsun evde olunca yardim ediyor uyutuyor beni ama iste olunca cok fena ya oglum 4 yasinda kizim 2 yasinda mide bulantisi bulantisi tekrar geri geldi bugun yok mu caresi cubukda fayda etmiyor bana

Kizlar surekli mi migdeniz bulaniyor? Benim gogus hassasiyetim sanki azaldi ve ara ara migdem bulaniyor ama kusacak sekilde degil.. Gecen hamileligim 9. haftada dusukle sonuclandi ve bunu 11. haftada ogrendim. 9 haftada kalbi durmustu. Gunu yaklastikca beni korku sariyor....

Aynen kuzum dışarda olana hele kat kat zor oluyo bide işyerinde çaktırmamaya da çalışıyorum nolur nolmaz diye daha da zor oldu. Dördüncü ayı görmek dileğiyle
Benımde işyerim anladılar sayılır kusmalarımdan birde sürekli hastane için izin istememden
Açık olarak söylemedım ama
3 Ay dolsun söylücem . Çünkü ben bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorum . Eleman yetişrimem lazım

Benim 1 hafta boyunca sürekli bulandı bu hafta azalarak kayboldu göğüs hassayetimde azalıyor ara ara kasık arısı zonklaması ve bel ağrısı hariç beliryim yok. Stres yapma ilkde kötü deneyim yaşamışsın üzüldüm ama sürekli bunda da öyle olursa düşüncesi bebeğinide strese sokar herşey olacağına varır pozitif düşün sürekli

Ayy iyi ki olmuyor o zaman ya cok sukur doktorum bana bi liste vermisti bulanti olunca yenilecek icilecek diye size vermedimi onlari yapsaniz fayda etmezmi ki
Benim o kadar aşırı olmuyo sabahları oluyo genelde baharat ve yeşillik yeyince oluyo onlara dikkat etmek lazım ama insan bazen dikkat edemiyor tabi bulanti oluncada az cok farketmiyo yinede insan kotu oluyo doktor a soylemedim randevum 13 ünde öncesi fazla yoktu çünkü

Neden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin s

demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .
Gerek görmüyorum ikili teste sonuç ne olursa olsun anne karnında bebeğime hiç bir faydası olmıycak aksine sters ve üzüntü yada korkudan başka bişey yapılmıyor ve korkuyorumda açıkçası

Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum benim sat 5 Ekim'di. Hafif kahve lekelenmem vardı ve doktora gittim. 4+1 de Beta hcg 4238 çıktı. Yani cumartesi günü. Doktor keseyi gördü. Progestan verdi. Düşük dozdaymış. Yalnız tekrar beta hcg ölçtürmek için salı ya da çarşamba çağırdı. Sizce neden çağırdı bi sıkıntı mı var ? Konuyla ilgili yorum yapar mısınız. Bu tarz bişi başınıza geldi mi?

Beta HCGnin artışını görmek istiyor doktorlar 48 saatte 2 katına çıkıyor olmalı %70 artması da yeterli yazmıştı biri sanırım

Canim bende bu hafta ankaraya geldim. Mecburen doktor icin surekli gidip gelicem doktor sorun olmaz dedi. Kanamasi olanlar icin riskliymis sadece. Bende kan sulandirici igne ve aspirin kullaniyorum

Ben farkli gorusler yuzunden 2 hafta onceki biletimi iptal ettim.. Risk almak istemedim.

Haklisin canim.. Simdi hafif bulanti basladi yine galiba cok dusunmemek lazim. Benimde arada kasikta batmalarim var. Ilk haftalar daha yogundu.

Gözün aydın canımm çok sevindim

Çok şükür gözünaydın

Haklisin canim.. Simdi hafif bulanti basladi yine galiba cok dusunmemek lazim. Benimde arada kasikta batmalarim var. Ilk haftalar daha yogundu.
Aynen çok düşünmemek lazım bulantı olur mahvoluruz olmaz neden yok sorun mu war deriz akışına bırakmak en iyisi Allah a emanet çekirdeklerimiz tadını çıkartalım hamileliğim 3 ayını atlattıkmı gerisi çok güzel

Peki san kaç haftalık ultrason görüntüsü göndermeliyim?
Ya bence bırazda doktorun ve cocugun durus acısıyla alakalı benım sansıma kızım 10 ya da 11 haftada tam yan durmus orta kısım gozukuyordu. Ama geçen arkadasım gosterdı hıc goxukmemıs bacak arası oyuzden bırazda sansmı desek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…