2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hamilelikte faydalı mıymış? pazarda görmedim ben hiç buralarda ama
Cennet hurması çok faydalı cnaım . Mutlaka 1 tane yeme çalış .

Normal hurma şimdilik yemeyın dıyorlar .
Merhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım
Merhaba aramıza hoşgeldinn

Devlet yaptirmak istiyorum deyince yapiyor ben hepsini oyle yaptirmistim. Hamile kalmadan once simdi tekrar istedi tekrar yaptircam

Reactions: H E
Devlet yaptirmak istiyorum deyince yapiyor ben hepsini oyle yaptirmistim. Hamile kalmadan once simdi tekrar istedi tekrar yaptircam
Ya ben hastaneyı aradım şu testlerı yapıyormusunuz dıye orda görevli direk bunları yap dersenız yapmazlar dedi
Benımde hiçbir tecrubem yok devlette.. Bakalım inşallah iyi huylu bir doktor gelirde hallederim .

Canim seker testidir o bizim evde makinasi var parmagini delip kagida surup olcuyordun

Bende aşermek isteiyorum herşseyı
Deliler gibi yemek istiyorum .

eşim , annem , ablam , yengem hergun caın bısey çektımı çektıyse hemen söyle yolluyalım deyip duuruyolar
ay ewet yaa bende o evrede olmak istiyorum

Çok geçmiş olsun bana da Dr kahve lejeden korkma dedi blmyorm ama drların görüşleri farklı nedense sana da yat dinlen demiş mesela

Ya ben hastaneyı aradım şu testlerı yapıyormusunuz dıye orda görevli direk bunları yap dersenız yapmazlar dedi
Benımde hiçbir tecrubem yok devlette.. Bakalım inşallah iyi huylu bir doktor gelirde hallederim .
Ozelden verdikleri kagidi aldim devlete gittim doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum o da muayene olmak istemiyormusun dedi hayir dedim hemen yaptilar 1 gün sonra da aldim. Ugrasmamak onun da isine geldi bence

Ozelden verdikleri kagidi aldim devlete gittim doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum o da muayene olmak istemiyormusun dedi hayir dedim hemen yaptilar 1 gün sonra da aldim. Ugrasmamak onun da isine geldi bence
Hangı şehirdeydın canım sen ?

Evet direk tahlil yapmaya gidince yapmıyorlarmış canım. Bende gidip orda muayene olmak istemiyorum açıkçası buradaki Doğum hastanesi çok kalabalık Suriyeliler olduğu için onlardada doğurganlık oranı çok çok yüksek Mecbur yine gittiğim hastanede yaptırıcam.

Bu bayan gibi zayıfsan belki gözükür.
Benım ava göbeğim oldugu için 4. ayda falan belkı bellı olur
52 kiloyum 1.64 boyum var göbeğinde hiç yoktu ama çıkmıyorr iç göbek baya geniş herhalde ama deli gibi sıkışıyorm gidiyorm az bi şey

Kadın Doğum doktoruna mı götürdün canım ?

Bizimde aynı Surıyelılerle dolu bır hastane .
2 hafta randevu yok düşün.

Merhaba kızlar
Bende aranuza katulmak istiyorum.
Tecrübe ve deneyinlerimizi paylasmak icin.
Son adet tarihim 15 eylül 2018 suan 7 haftalik hamileyim kısmet olursa bende haziranda minik tırtılıma kavuşacağım
hoşgeldin canım hayırlısı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…