2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bend eİstanbuldayım Avrupa yakasında sen de burdaysan hangı hastane olmadı oaraya geleyım bana uzak değilse.
Okmeydani sskda yaptirdim ben hepsini bende avrupa yakasindayim hem arastirma hastanesi yakinsa sadece test icin gelinebilir yoksa bu hastane omur curutur

Reactions: H E
Bizimde aynı Surıyelılerle dolu bır hastane .
2 hafta randevu yok düşün.
Bizimde öyle randevular ben hamile kalmadan önce almıştım 3 hafta sonraya verdi bende adetimin 3. Gününü ayarlamıştım ama imkanı yok birdahaki adete yakın tarihe denk geldi gitmedim :))

ok meydanı çok uzak
Ben bahçeşehirde oturuyorum
Evet baya uzakmis olmazsa ozelden kagit iste listeyi yazsin onla devlete git rica et yaparlar diye dusunuyorum niye yapmasin ki hem biraz da susle pusle azcik agzin laf yapiorsa devlette herseyini yaptiriyorsun yoksa cok zor

Evet randevu aldim gittim ozelin verdigi kagidi devletteki doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum. Tamam dedi hemen yapti kalp atisini duyayim tekrar gidip yaptiracagim
İyi bir doktora denk gelmişsin :) Ben bunları mecbur özele yaptırıcam 3 haftam var zaten şimdi arasam 3 hafta sonraya verir randevuyu

Bu aslında iyi bişey az çatlağın olur
Bende 54 kiloyum kalp atisini duyayim yaglari alip hemen kullanicam o yaglar sayesinde hic catlamayan arkadaslarim var . Valla milli guresci gibi dolanicam muhtemelen evde ama catlamaktan iyidir. Ayrica ne kadar zayifsan o kadar cok catliyorsun valla

İyi bir doktora denk gelmişsin :) Ben bunları mecbur özele yaptırıcam 3 haftam var zaten şimdi arasam 3 hafta sonraya verir randevuyu
Ya yok burdaki butun doktorlar yapiyor ayrica 3 hafta sonra randevumu ben en gec 3 4 gün sonraya aliyorum hep en olmadi 1 hafta olsun. Gelin hep birlikte yaptirak benim.ozelde 300 tl istediler tahlillere

Çok geçmiş olsun bana da Dr kahve lejeden korkma dedi blmyorm ama drların görüşleri farklı nedense sana da yat dinlen demiş mesela
Benım kahve leke devam edıyordu doktor hem ıgne oldugum hem ılaca devam ettıgım ıcın kırmızı gelmezse korkma suan yapılacak bısey yok dedı dınlen dedı.. ıgnem ve ılacım bıtınce ben gıttım cok sukur kı lekede bıttı ama progestana devam dedı.. benım kasıklarım ara ara cok agrıyor bıseyle ugrasamıyorm hemen agrı yapıyor. Doktor oyuzden ılk uc ay rısklıdır bır ay daha dişini sık dedi.
Leke neden dedım mesela hıc bır sebebı yok yanı saglık sorunum yok olabılıyormus boyle malesef...
Doktorunun telefonu varsa sor olmadı rapor al yıne dınlenmeye calış cok geçmiş olsunnn....

Ben devlette yaptircam canim diger arkadaslarin gittigi saglik ocagida yapmiyormus sanirim
Aaa ben ılk gebelıkte hastaneme sordum 3000dedıler 3,5sene once dusun dedım delirmiş bunlar gittim devlete ugrastım falan sonra saglık ocagına gıttım dedıkı neden uggrastın bız burda yapıyoruz dedı
Bende sadece ıdrarı kendı hastanemde yaptırmıstım.
Benden sımdı ıstemedı doktor mesela sırada ıkılı test var tahlıller sonra sanırım

Saglık ocagı degısıyo demekkı ebeye sorsunlar benım ebe cok ılgılı arıyorum o arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…