Okmeydani sskda yaptirdim ben hepsini bende avrupa yakasindayim hem arastirma hastanesi yakinsa sadece test icin gelinebilir yoksa bu hastane omur curuturBend eİstanbuldayım Avrupa yakasında sen de burdaysan hangı hastane olmadı oaraya geleyım bana uzak değilse.
ok meydanı çok uzakOkmeydani sskda yaptirdim ben hepsini bende avrupa yakasindayim hem arastirma hastanesi yakinsa sadece test icin gelinebilir yoksa bu hastane omur curutur
Evet randevu aldim gittim ozelin verdigi kagidi devletteki doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum. Tamam dedi hemen yapti kalp atisini duyayim tekrar gidip yaptiracagimKadın Doğum doktoruna mı götürdün canım ?
Bizimde öyle randevular ben hamile kalmadan önce almıştım 3 hafta sonraya verdi bende adetimin 3. Gününü ayarlamıştım ama imkanı yok birdahaki adete yakın tarihe denk geldi gitmedim :))Bizimde aynı Surıyelılerle dolu bır hastane .
2 hafta randevu yok düşün.
Evet baya uzakmis olmazsa ozelden kagit iste listeyi yazsin onla devlete git rica et yaparlar diye dusunuyorum niye yapmasin ki hem biraz da susle pusle azcik agzin laf yapiorsa devlette herseyini yaptiriyorsun yoksa cok zorok meydanı çok uzak
Ben bahçeşehirde oturuyorum
İyi bir doktora denk gelmişsin :) Ben bunları mecbur özele yaptırıcam 3 haftam var zaten şimdi arasam 3 hafta sonraya verir randevuyuEvet randevu aldim gittim ozelin verdigi kagidi devletteki doktora verdim dedim bunlari yaptirmak istiyorum. Tamam dedi hemen yapti kalp atisini duyayim tekrar gidip yaptiracagim
Bende 54 kiloyum kalp atisini duyayim yaglari alip hemen kullanicam o yaglar sayesinde hic catlamayan arkadaslarim var . Valla milli guresci gibi dolanicam muhtemelen evde ama catlamaktan iyidir. Ayrica ne kadar zayifsan o kadar cok catliyorsun vallaBu aslında iyi bişey az çatlağın olur
Yok şeker değil başka bişey söylediler de hatırlayamıyorumCanim seker testidir o bizim evde makinasi var parmagini delip kagida surup olcuyordun
Rabbim korusun bizi. Gebelikte hastalık çok zormuşYa en kotu hava veriyolar onun bir zarari yok diye biliyorum. Bakalim doktorum ne diyecek
Ya yok burdaki butun doktorlar yapiyor ayrica 3 hafta sonra randevumuİyi bir doktora denk gelmişsin :) Ben bunları mecbur özele yaptırıcam 3 haftam var zaten şimdi arasam 3 hafta sonraya verir randevuyu
Benım kahve leke devam edıyordu doktor hem ıgne oldugum hem ılaca devam ettıgım ıcın kırmızı gelmezse korkma suan yapılacak bısey yok dedı dınlen dedı.. ıgnem ve ılacım bıtınce ben gıttım cok sukur kı lekede bıttı ama progestana devam dedı.. benım kasıklarım ara ara cok agrıyor bıseyle ugrasamıyorm hemen agrı yapıyor. Doktor oyuzden ılk uc ay rısklıdır bır ay daha dişini sık dedi.Çok geçmiş olsun bana da Dr kahve lejeden korkma dedi blmyorm ama drların görüşleri farklı nedense sana da yat dinlen demiş mesela
Ya ne kadar dikkat edersen et kis mevsimi illa kapiosun biyerlerden tabi olmasinda Allahin izniyleRabbim korusun bizi. Gebelikte hastalık çok zormuş
Tahlıllerı saglık ocagı yapıyor kızlar ıdrar hariç...Devlet yaptirmak istiyorum deyince yapiyor ben hepsini oyle yaptirmistim. Hamile kalmadan once simdi tekrar istedi tekrar yaptircam
Benim böyle sertleşmişti hafif çıkar gibi olmuştu pantolonlar olmuyodu ama neden bilmiyorum karnım tekrar yumuşadı. O taytları boşuna almışım :)Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmezFeeling07
Ben devlette yaptircam canim diger arkadaslarin gittigi saglik ocagida yapmiyormus sanirimTahlıllerı saglık ocagı yapıyor kızlar ıdrar hariç...
Hangi yaka?Istanbul sen ?
Avrupa yakasiHangi yaka?
Aaa ben ılk gebelıkte hastaneme sordum 3000dedıler 3,5sene once dusunBen devlette yaptircam canim diger arkadaslarin gittigi saglik ocagida yapmiyormus sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?