Canim benim sağlık ocağı yapmadı burda bunları yapamıyoruz dedi devlette yaptırdım bende
Benim de düşüktü 0.24 mu neydi dahiliyeye yönlendirdiler tam sınırda dedi az düşükmus ilaçlık bi durum yok dedi dahiliye haftaya kadın doğuma sonucları götürücem bakalim o ne diyecek
Benim de 0.040 çıktı endişelenecek bir şey Yok diyorlar ama
Elimde değil benim de. İnsallah sizin de korkmak bir şeyiniz yoktur. Allah yardımcımız olsun.
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
öğlen saat 4 gibi bir uyku bastırıyor resmen bayiloyobay 2 saat uyuduktan sonra anca kendime geliyorum başladı bende uykular
Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Ben Temmuz'da kürtaj oldum bebek çok güzel yerleşmiş doktorun söylediğine göre ama büyümedi :/ hiç kanamam vs olmadan 10. Haftaya kadar bekledik sonra alındı. Genetik inceleme merkezine götürdük sonucu temiz çıktı kromozom sayıları falan doktor da gebelik güzel oluştu muhtemelen ufak bir pıhtılaşma sorunun var besleyemedi bebeği diyerek bu gebelikte iğne başladı
Bende hiç morarma olmadı canım benle bir kullananların hep oldu hatta göbekten vazgeçip bacaktan vurmaya falan başladılar ben baştan beri göbekten vuruyorum
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
öğlen saat 4 gibi bir uyku bastırıyor resmen bayiloyobay 2 saat uyuduktan sonra anca kendime geliyorum başladı bende uykular
Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam oldu erken kalkmak zorundayım zaten kızım var senın kızın da uyumuyodur kesın
Aksamda uyuyamıyorm saga don sola don bugun baktım gozum sıs sankı
Ya bende hıc uyuyamıyorm zaten uyumuyodum tam oldu erken kalkmak zorundayım zaten kızım var senın kızın da uyumuyodur kesın
Aksamda uyuyamıyorm saga don sola don bugun baktım gozum sıs sankı
Kızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.
Umarım uykunu alabilirsin. Ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Kızım geç uyuyor geç uyanıyor ondan yana hakkında hiç sıkıntım yok ama ben oglen uyuyorum akşam uyumak zor oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkıp zor uyuyorum.
Umarım uykunu alabilirsin. Ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
Jazzquell
2 doktorda erkek dedı.bugun kızım doktor amca cınsıyettı bellı mı bıze soyleme yaz balondan ogrenecegız dedı sonra vajınal usg sırasında onlar cıkınca doktora kesınse yazın ayda 1 balon patlatmayalım dedımo da gosterdo bak kesın erkek dıye.dunde dıger doktor erkek ıhtımalı yuksek demıstı