5000 diye biliyorum en son zam gelmediyse canimArkadaşların dediği gibi kontrollere devlet doğumuda özel yap en iyisi oradaki kolanda doğum ücreti nekadar var mı bi bilgin
Umraniye devlet icin iyi diyorlar canim oraya gidiyorsan eger ben gereksiz para cikisina karsiyim acikcasi zirt muayene pirt test daha 1 ay olmus cepten 1000 tl gitmis ikili test icin bile 2000 tl istiyorlar dusun devlete karsi degilim ama buranin ki baya kötü ve pisBenim durumum da o kadar müsait değil malesef aslında sadece tahliller için gitmiştim ama baktım kadın güleryüzlü tatlı tabi bir özel değil ama dedim burada devam edeyim rahat ettim açıkçası )
Inşallah bakalim . Bende de seneler önce almışım kız kıyafetleri battaniye 3 4 takım. Erkek olursa 2.ye kız olur o giyer diye avutuyorum kendimi:))
Canim devlete ayda 1 gidiyorum haftaya randevum var 15 hafta olacak belki cinsiyet söylemezlerse 10 gün sonra falan ümraniye namazgah ta ümran tip var 1 kere gitmiştim oraya giderim diye düşündüm. 65 tl muayene ücreti
Bulanti ilaci kullaniuordum bende bana dokundu birakmak zorunda kaldim bu arada mide ağrıları icin yapilacak birsey varmi ?Az önce de yazdım aslında tüm ilaçların üstünde aynı şey yazıyor ilaç firmaları risk almak istemiyor ama bi sıkıntı olsa doktorlar yazmazdı da işte hamileyken mantık işlemiyor, Allah’ın izniyle bi şey olmaz ben de çok zor durumda kaldığımda kullanacağım artık
Mide ağrıları için benim hiç bi fikrim yok doktora danışmak lazım aslında benim ağrı bulantı yanma hepsi karışıyor ayırt bile edemiyorum bazenBulanti ilaci kullaniuordum bende bana dokundu birakmak zorunda kaldim bu arada mide ağrıları icin yapilacak birsey varmi ?
Bende çok kararsız kaldım dr a gidene kadar içmemenin bir zararı olırmu die de korkuyodum napcam bilemedim canım teşekkürlerBişey olmaz canım alma 12. Haftadan sonra başka şeyler başlanıyor
Canım zofer ben bulsam alıp içecektim. Muadilini uyarı olmasına rağmen içtim bana iyi gelmedi. İçen var sitede iyi gelirse iç bence. Ayy gebelikte bide beni gör varya sanki düşünmüyorum hiçbişeyi herşey saçma sapan akışında herşeyi unutuyorum hiçbişey takip edemiyorum :))Daha önce adı geçti ama dikkat etmemişim yorumlara, önceki hamileliğimde dramamine yazmıştı o da hiç işe yaramamıştı, ilaçların çoğun da aynı ibare risk almak istemiyor ilaç firmaları ama işte bunu bilmsem de hamilelikte mantık gidiyor, bir arkadaşım hamilelerin beyni küçülüyor derdi gıcıklığına bazen diyorum harbiden öyleyim
Benim bulanti bi var bi yok bi cok iyiyim bi cok kötü resmen ama agri hic gecmiyor birde kazinma hissi randevuyu almadim alsam soracagim doktoraMide ağrıları için benim hiç bi fikrim yok doktora danışmak lazım aslında benim ağrı bulantı yanma hepsi karışıyor ayırt bile edemiyorum bazen
Kazınma hissi için yanında sürekli ceviz badem ve kuru üzüm bulundurmanı tavsiye ederim, elma muz da olabilirBenim bulanti bi var bi yok bi cok iyiyim bi cok kötü resmen ama agri hic gecmiyor birde kazinma hissi randevuyu almadim alsam soracagim doktora
Şişli mecidiyeköy civarindayim canim mutlaka beklerim tavsiyelerini
Ense kalınlığı kaçtı sizin?Benim ikili testimi 11+2de doktorum yaptığında bile erken yapıyorum ama ense kalınlığını yüksek bulduğum için demişti. İdeali 13. haftanın içinde, bebeğin boyu 5cm’i geçtikten sonra yapılmasıymış, sana da biraz erken yaptıklarını düşünüyorum
Ense kalınlığı kaçtı sizin?
Bende anlamadım doğru sonuç verecekmi acaba bu test şimdi
Canım zaten bır sorun yokken 10gunde bır senı cagıran doktora ben guvenmem. Normalde test zamanları harıc ayda bır gorunmek yeterlı zaten. Onda da uzun uzun gosterıyor doktorBenim suan gittigim doktor kendi giriyor dogums aslinda ama hastane politikasimidir nedir ona test buna randevu 1 ayda 1000 tl cikti cebimizden resmen yazik günah ya
Rabbim hayırlı evlatlar versin kaç haftalikKızlar doktorum bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi hafta sonu.ben de kız istiyordum zaten
Ayy sağlıklı olsunlar inşallah ve rabbim gönlğmüze göre versin maşallah kuzuyaKızlar doktorum bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi hafta sonu.ben de kız istiyordum zaten
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı haftadasın acaba? Bi oğluşum var kız haberi alınca ayrı bi heyecanlanıyorum :)Kızlar doktorum bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi hafta sonu.ben de kız istiyordum zaten
Benim bugün 10+5 de ense 0,9mm çıktı bebeğin boyu da 3,85cmBenim ilk ölçülen 2.37mm’di ve 14. haftada yani dün tekrar ölçtüğümüzde 2mmdi ve haftasıyla uyumluydu. Doktorum erken yaptığını söyledi zaten testi, çok sağlıklı sonuç verdiğini sanmıyorum bebeğin boyu çok küçük çünkü
Ay çok muş ya5000 diye biliyorum en son zam gelmediyse canim
Cok teşekkür ederim 12hafta 4 günlük.Rabbim hayırlı evlatlar versin kaç haftalik
Cok sağolun allahım size de kız nasip etsin insallah 12 hafta 4 günlükAy hadi hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı haftadasın acaba? Bi oğluşum var kız haberi alınca ayrı bi heyecanlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?