2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Umraniye devlet icin iyi diyorlar canim oraya gidiyorsan eger ben gereksiz para cikisina karsiyim acikcasi zirt muayene pirt test daha 1 ay olmus cepten 1000 tl gitmis ikili test icin bile 2000 tl istiyorlar dusun devlete karsi degilim ama buranin ki baya kötü ve pis

Bulanti ilaci kullaniuordum bende bana dokundu birakmak zorunda kaldim bu arada mide ağrıları icin yapilacak birsey varmi ?

Bulanti ilaci kullaniuordum bende bana dokundu birakmak zorunda kaldim bu arada mide ağrıları icin yapilacak birsey varmi ?
Mide ağrıları için benim hiç bi fikrim yok doktora danışmak lazım aslında benim ağrı bulantı yanma hepsi karışıyor ayırt bile edemiyorum bazen

Canım zofer ben bulsam alıp içecektim. Muadilini uyarı olmasına rağmen içtim bana iyi gelmedi. İçen var sitede iyi gelirse iç bence. Ayy gebelikte bide beni gör varya sanki düşünmüyorum hiçbişeyi herşey saçma sapan akışında herşeyi unutuyorum hiçbişey takip edemiyorum :))

Mide ağrıları için benim hiç bi fikrim yok doktora danışmak lazım aslında benim ağrı bulantı yanma hepsi karışıyor ayırt bile edemiyorum bazen
Benim bulanti bi var bi yok bi cok iyiyim bi cok kötü resmen ama agri hic gecmiyor birde kazinma hissi randevuyu almadim alsam soracagim doktora

Şişli mecidiyeköy civarindayim canim mutlaka beklerim tavsiyelerini

Canım demirhayat ikican sigorta var bütün tahliller ve doğum dahil en uygun paket 4000 küsürlu bir fiyat sana uymaz mı ?
Teklif alsan en pahalı paket de 6800 florence nightingale de geçerli anlaşmalı hastanelere göre hastane seçiyorsun.

Ense kalınlığı kaçtı sizin?
Bende anlamadım doğru sonuç verecekmi acaba bu test şimdi

Ense kalınlığı kaçtı sizin?
Bende anlamadım doğru sonuç verecekmi acaba bu test şimdi

Benim ilk ölçülen 2.37mm’di ve 14. haftada yani dün tekrar ölçtüğümüzde 2mmdi ve haftasıyla uyumluydu. Doktorum erken yaptığını söyledi zaten testi, çok sağlıklı sonuç verdiğini sanmıyorum bebeğin boyu çok küçük çünkü

Benim suan gittigim doktor kendi giriyor dogums aslinda ama hastane politikasimidir nedir ona test buna randevu 1 ayda 1000 tl cikti cebimizden resmen yazik günah ya
Canım zaten bır sorun yokken 10gunde bır senı cagıran doktora ben guvenmem. Normalde test zamanları harıc ayda bır gorunmek yeterlı zaten. Onda da uzun uzun gosterıyor doktor

Kızlar doktorum bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi hafta sonu.ben de kız istiyordum zaten
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza kaçıncı haftadasın acaba? Bi oğluşum var kız haberi alınca ayrı bi heyecanlanıyorum :)

Benim bugün 10+5 de ense 0,9mm çıktı bebeğin boyu da 3,85cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…