2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydın canım ne mutlu sana

İkili testi yaptıran anneler size bir sorum olacak.
Vajinal mi yoksa normal muayene mi oldunuz?
Benim ilk çocuk olacak insallah.
O yüzden cahillik hat safhada

Istanbuldaysan gecme derim
Yada ne tarafta oturuyorsun ona gore varsa bildigimzi soyleyelim

Yaa masallah el sallamis bide kucuk adam
Gozun aydin guzel haberler almissin.
Erkekler erkenden belli oluyor bakalim erkek senesi gibi bu sene

Hayırlı akşamlar hanimlar

Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen

İkili testi yaptıran anneler size bir sorum olacak.
Vajinal mi yoksa normal muayene mi oldunuz?
Benim ilk çocuk olacak insallah.
O yüzden cahillik hat safhada
Benim normal oldu canım uzun süre bakıyor herşeyine bide kan tahlili yapılıyor ,vajinal bakılmadı bana

Niloyaa benim bu bekledigim mail direkt düşer dimi spam falan dusmez.es zamanlida aranir miyim mailde kacirmamak adina

Ben zofer içiyorum her sabah premesise yeni başladım bazen zoferde işe yaramıyor tabi ki ama yine de onsuz olmuyır çok denedim

ense kalınlığı 1.00-2.00 arasına normal diyorlar ama dediğim gibi ikiliye erken bakmışlar en az 4.5cm olması lazım bebeğin boyunun sağlıklı ölçüm yapılabilmesi için
İki hafta sonra 12+6 olduğumuzda tekrae randevum var ozaman bi sorim bu durumu sonuç işe beraber. Ne değişik bu doktorlar bana haftaya yada 2 hafta sonra gel dese test için gelirim sonuçta erken yanıltıcı sonuça ne gerek var.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Aynen canım valla insan hayattan soğuyor ağlıyorum artık sinirlerim bozuluyor ama yine de şükrediyorum olsun bebeğim iyi olsun yeter ki o benim minik mucizem kelebeğim çok zor zamanımda geldi Rabbim korusun hepimizin yavrularını bizleri de

Bende çok kararsız kaldım dr a gidene kadar içmemenin bir zararı olırmu die de korkuyodum napcam bilemedim canım teşekkürler
Valla ben öyle bulantı yaşıyorum ki unuttuğum gün çok oldu arada atladım ablalarım hiç kullanmamış mesela beni de onlar rahatlattı

Teşekkur ederim canım. Hiç araştirma yapmak istemedim. İçim karariyor. Degerlerin nasil olmasi gerektigini bile burda ogrendim.
Canım ne zaman senin ikili testin? Biliyomusun bugün öylesine kontrol randevum vardı devlette 10 hafta 5 günlük olduk ve benden gelmişken ikili testide yapalım dedi şaşırdım erken geldi bana ama yaptık. Bebeğin boyu 3,85cm ense 0,9mm çıktı ben 1-2 hafta sonra çağırır sanıyordum. Şimdide kafam karıştı erken yapılması sonucun doğruluk payını etkilemez mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…