- 15 Ekim 2018
- 89
- 63
- 3
- 35
Cok teşekkür ederim allahım hepimizin bebeğini sağ salım kucağımıza almayı nasip etsinAyy sağlıklı olsunlar inşallah ve rabbim gönlğmüze göre versin maşallah kuzuya
Gözün aydın canım ne mutlu sana12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi
Bende 10+5 im canım erken daha herhaldeBenim çıktı :) 14. Haftadayım.
Istanbuldaysan gecme derimKizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Yaa masallah el sallamis bide kucuk adam12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi
Benim bugün 10+5 de ense 0,9mm çıktı bebeğin boyu da 3,85cm
Benim normal oldu canım uzun süre bakıyor herşeyine bide kan tahlili yapılıyor ,vajinal bakılmadı banaİkili testi yaptıran anneler size bir sorum olacak.
Vajinal mi yoksa normal muayene mi oldunuz?
Benim ilk çocuk olacak insallah.
O yüzden cahillik hat safhada
Ikiside bakildi banaİkili testi yaptıran anneler size bir sorum olacak.
Vajinal mi yoksa normal muayene mi oldunuz?
Benim ilk çocuk olacak insallah.
O yüzden cahillik hat safhada
Teşekkur ederim canım. Hiç araştirma yapmak istemedim. İçim karariyor. Degerlerin nasil olmasi gerektigini bile burda ogrendim.Benim normal oldu canım uzun süre bakıyor herşeyine bide kan tahlili yapılıyor ,vajinal bakılmadı bana
Aaa hazırlıklı olayım o zaman. Tesekkur ederim canim.Ikiside bakildi bana
Canım bana içtiğim hiçbişey iyi gelmedi hatta fenaştım. İlacı değiştireyim bence de sinirlerim bozuldu iyice çünkü. Premesis bulantıya iyi geliyo yazıyo nette ben de alayım. Bulantı için başka ne içiyorsun
İki hafta sonra 12+6 olduğumuzda tekrae randevum var ozaman bi sorim bu durumu sonuç işe beraber. Ne değişik bu doktorlar bana haftaya yada 2 hafta sonra gel dese test için gelirim sonuçta erken yanıltıcı sonuça ne gerek var.ense kalınlığı 1.00-2.00 arasına normal diyorlar ama dediğim gibi ikiliye erken bakmışlar en az 4.5cm olması lazım bebeğin boyunun sağlıklı ölçüm yapılabilmesi için
Aaa hazırlıklı olayım o zaman. Tesekkur ederim canim.
Aynen canım valla insan hayattan soğuyor ağlıyorum artık sinirlerim bozuluyor ama yine de şükrediyorum olsun bebeğim iyi olsun yeter ki o benim minik mucizem kelebeğim çok zor zamanımda geldi Rabbim korusun hepimizin yavrularını bizleri deAz önce de yazdım aslında tüm ilaçların üstünde aynı şey yazıyor ilaç firmaları risk almak istemiyor ama bi sıkıntı olsa doktorlar yazmazdı da işte hamileyken mantık işlemiyor, Allah’ın izniyle bi şey olmaz ben de çok zor durumda kaldığımda kullanacağım artık
Valla ben öyle bulantı yaşıyorum ki unuttuğum gün çok oldu arada atladım ablalarım hiç kullanmamış mesela beni de onlar rahatlattıBende çok kararsız kaldım dr a gidene kadar içmemenin bir zararı olırmu die de korkuyodum napcam bilemedim canım teşekkürler
Canım ne zaman senin ikili testin? Biliyomusun bugün öylesine kontrol randevum vardı devlette 10 hafta 5 günlük olduk ve benden gelmişken ikili testide yapalım dedi şaşırdım erken geldi bana ama yaptık. Bebeğin boyu 3,85cm ense 0,9mm çıktı ben 1-2 hafta sonra çağırır sanıyordum. Şimdide kafam karıştı erken yapılması sonucun doğruluk payını etkilemez mi diyeTeşekkur ederim canım. Hiç araştirma yapmak istemedim. İçim karariyor. Degerlerin nasil olmasi gerektigini bile burda ogrendim.
Bebişlerin keyfine göre her şey yanine demek.bebegin pozisyona gore bide ole bakayim der falan diye bende hep hazirlikli gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?