2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkur ederim canım. Hiç araştirma yapmak istemedim. İçim karariyor. Degerlerin nasil olmasi gerektigini bile burda ogrendim.
Rica ederim canım, Bende doktora gidince öğrendim 3ün altı normal dedi, ama bazılarının vajinal bakıldığını duymuştum ikili testte

Canım benim geçmiş olsun öncelikle ,Vertigo diye birşey duydun mu,kulak kristallerinin yerinden oynaması bir KBB doktoruyla iletişime geç bence

Canım haftaya Çarsamba 12+2 de kontrolüm. O zaman ikili testtim yapilacak. 11-14 hafta arasinda yapildigini biliyorum.
Keşke o an sorsaydin erken degil mi diye. Doktordayken de insan bi sus pus oluyor.
Görüşme şansın var mı doktorla? Aslında bi bildigi vardir ki yapmistir. Yoksa tekrar cagirirdi.
Cok aklina takilacaksa haftaya başka bir doktorda tekrar yaptir.
Şu testler hiç yapilmiyor olsa kafamiz daha rahat olacak gibi.

Aksilik aceles vardı doç dr du kendisi acil toplantısı varmış benden sonraki hastaları alamadı böyle yarım yamalak hızlı geçti muayene görüşme yoksa sorardım asistanlarda bişey bilmiyor sonuç ne zaman çıkar dedim onu bile bilmiyordu sinir oldum inan ki ikili test temiz çıkarsa galiba 3lü ve 4lüyü yaptırmıcam çok geriliyor insan bide önceden kaybımız olunca daha zor geçiyor

Aynen canım. Hiç araştırmıyorum zaten. Sağlikli oldugunu goreyim yeter bana. Bir sey oldu mu endisesi zaten var. Bir de testlerin stresi ekleniyor üstüne.
Cok aklina takilacaksa yeniden yaptir istersen. Insallah temiz cikar.

Aynen canım. Hiç araştırmıyorum zaten. Sağlikli oldugunu goreyim yeter bana. Bir sey oldu mu endisesi zaten var. Bir de testlerin stresi ekleniyor üstüne.
Cok aklina takilacaksa yeniden yaptir istersen. Insallah temiz cikar.
Cumartesi kendi doktorumda randevum var ona soracağım bakalım. İğne için devlete gittiğimi biliyor anlatacağım ikili testi yaptığını ozaman eğer sorun yok derse rahatlarım yada tekrarlayalım derse de ilerleyen haftalarda tekrarlarız artık :) inşallah hayırlı güzel haberler alırız canım

Caanıımmm nasılsın nasıl gidiyor maşallah büyümüş miniğin. :)

Cvp icin cok cok tesekkur ederim.Cnm sen mi yaşadın yoksa bu durumu nasıl biliyorsun bu benim için çok önemli
Ben yaşadım ,Allah düşmanımın başına vermesin,başladığı zaman kulağımın üstüne yatardım 10 dk,bayılmamak için de limonlu soda içerdim ,yaşam kalitemi düşürmeye başlayınca doktora gittim,çok basit hareketlerle (ileri-geri manevralarla kulak kristallerimi yerine getirdi ) o günden beri tekrarlamadı.Doktor da Ankara GATA Kbb Doktoru Burak Hoca

Aynen evt cnm benim de hayatımı alt üst etti çok kötü durumdayım kalkıp işimi bile yapamıyorum gebelikte daha cok artiyor her an oluyor sabahları daha çok. Ben dahiliye bırakmadım nöroloji ye kadar gittim epilepsi hastalığına yatkınlık dedi o ilaçları da yedim ama hiç geçmedi. Ben 14 yaşında bir defa KBB ye gittim bişey yok demişti ondan gitmedim. Ama yine gideceğim inşallah çaresi bulunur.
Allah razı olsun cnm.

Ben sultanbeyli devlete gidiyorum . Ümraniye ıyi diyen dr var kotu diyen de 2 hafta önce abimin eşi oldu ilgi alaka sıfır. Bir de bizim ki acıdan çok bağırmış ilk başta sesi çıkmıyorken ıyi konuşmuşlar bağırınca falan çok hakaret falan etmişler psikoloji si baya kötü olmuştu. Ama görümcem dr sessiz sakin bir tıp oda çok memnun kaldim falan diyor bilemiyorum yani devlette doğum tam bi macera olur herald e:)

Kbb ye git.saydiklarinin hepsi annemde oluyordu.kadin otururken bile pat diye bayiliyordu.gozu karariyordu.surekli midesi bulaniyordu.
Aklimiza neler neler geldi.ama sonuc kulakla alakaliydi.

Kbb ye git.saydiklarinin hepsi annemde oluyordu.kadin otururken bile pat diye bayiliyordu.gozu karariyordu.surekli midesi bulaniyordu.
Aklimiza neler neler geldi.ama sonuc kulakla alakaliydi.
Cok sagol cnm.Evt benimde aynı zamanda mide bulantısı ve karin agrisi da oluyor. Birde aniden oluyor ve anlamadığım neden hamilelikte arttigi

Allah'ım masallah
Topigin adı Haziran anneleri ve oğulları olacak diye korkuyorum

Allah'ım masallah
Topigin adı Haziran anneleri ve oğulları olacak diye korkuyorum

Ahahaja bana kalırsa da öyle olacak gibi
Ama kızlar sonradan artışa geçip geçebilir diye düşünüyorum..
Şu kızlar gelsinde hayırlısı ile birinizle dünür olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…