Rica ederim canım, Bende doktora gidince öğrendim 3ün altı normal dedi, ama bazılarının vajinal bakıldığını duymuştum ikili testteTeşekkur ederim canım. Hiç araştirma yapmak istemedim. İçim karariyor. Degerlerin nasil olmasi gerektigini bile burda ogrendim.
Canım benim geçmiş olsun öncelikle ,Vertigo diye birşey duydun mu,kulak kristallerinin yerinden oynaması bir KBB doktoruyla iletişime geç benceHayırlı akşamlar hanimlar
Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen
Canım haftaya Çarsamba 12+2 de kontrolüm. O zaman ikili testtim yapilacak. 11-14 hafta arasinda yapildigini biliyorum.Canım ne zaman senin ikili testin? Biliyomusun bugün öylesine kontrol randevum vardı devlette 10 hafta 5 günlük olduk ve benden gelmişken ikili testide yapalım dedi şaşırdım erken geldi bana ama yaptık. Bebeğin boyu 3,85cm ense 0,9mm çıktı ben 1-2 hafta sonra çağırır sanıyordum. Şimdide kafam karıştı erken yapılması sonucun doğruluk payını etkilemez mi diye
Evt cnm duydum. Onda bayilma da oluyor muyduCanım benim geçmiş olsun öncelikle ,Vertigo diye birşey duydun mu,kulak kristallerinin yerinden oynaması bir KBB doktoruyla iletişime geç bence
Maelesef oluyorduEvt cnm duydum. Onda bayilma da oluyor muydu
Evet bakiliyormuş canim. Insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz.Rica ederim canım, Bende doktora gidince öğrendim 3ün altı normal dedi, ama bazılarının vajinal bakıldığını duymuştum ikili testte
Yaa masallah el sallamis bide kucuk adam
Gozun aydin guzel haberler almissin.
Erkekler erkenden belli oluyor bakalim erkek senesi gibi bu sene
Aksilik aceles vardı doç dr du kendisi acil toplantısı varmış benden sonraki hastaları alamadı böyle yarım yamalak hızlı geçti muayene görüşme yoksa sorardım asistanlarda bişey bilmiyor sonuç ne zaman çıkar dedim onu bile bilmiyordu sinir oldum inan ki ikili test temiz çıkarsa galiba 3lü ve 4lüyü yaptırmıcam çok geriliyor insan bide önceden kaybımız olunca daha zor geçiyorCanım haftaya Çarsamba 12+2 de kontrolüm. O zaman ikili testtim yapilacak. 11-14 hafta arasinda yapildigini biliyorum.
Keşke o an sorsaydin erken degil mi diye. Doktordayken de insan bi sus pus oluyor.
Görüşme şansın var mı doktorla? Aslında bi bildigi vardir ki yapmistir. Yoksa tekrar cagirirdi.
Cok aklina takilacaksa haftaya başka bir doktorda tekrar yaptir.
Şu testler hiç yapilmiyor olsa kafamiz daha rahat olacak gibi.
Cvp icin cok cok tesekkur ederim.Cnm sen mi yaşadın yoksa bu durumu nasıl biliyorsun bu benim için çok önemliMaelesef oluyordu
Aynen canım. Hiç araştırmıyorum zaten. Sağlikli oldugunu goreyim yeter bana. Bir sey oldu mu endisesi zaten var. Bir de testlerin stresi ekleniyor üstüne.Aksilik aceles vardı doç dr du kendisi acil toplantısı varmış benden sonraki hastaları alamadı böyle yarım yamalak hızlı geçti muayene görüşme yoksa sorardım asistanlarda bişey bilmiyor sonuç ne zaman çıkar dedim onu bile bilmiyordu sinir oldum inan ki ikili test temiz çıkarsa galiba 3lü ve 4lüyü yaptırmıcam çok geriliyor insan bide önceden kaybımız olunca daha zor geçiyor
Cumartesi kendi doktorumda randevum var ona soracağım bakalım. İğne için devlete gittiğimi biliyor anlatacağım ikili testi yaptığını ozaman eğer sorun yok derse rahatlarım yada tekrarlayalım derse de ilerleyen haftalarda tekrarlarız artık :) inşallah hayırlı güzel haberler alırız canımAynen canım. Hiç araştırmıyorum zaten. Sağlikli oldugunu goreyim yeter bana. Bir sey oldu mu endisesi zaten var. Bir de testlerin stresi ekleniyor üstüne.
Cok aklina takilacaksa yeniden yaptir istersen. Insallah temiz cikar.
Caanıımmm nasılsın nasıl gidiyor maşallah büyümüş miniğin. :)benimde 1 hafta sonra ikilim var devlete gidicem orda yaptırcam sonuc büyük ihtimal 1 hafta sonra çıkar sonucu aldıktan sonra doktora dönücem göstericem belki o sırada cinsiyet tahmini de yapar 12 haftalık oluyoruz allahın izniyle
İşte olduğu kadar 3-5 atabildiğimi atıyorum ağzıma bazen 5 dk kalıyor bazen 5 saatBence o dediklerini bile yiyosan çok iyi canım. Sulu yemek yenmiyo zaten. Ben de çok uyduruk şeyler yiyorum ama onu bile yediğime şükür midemde durmuyo çünkü
Ben yaşadım ,Allah düşmanımın başına vermesin,başladığı zaman kulağımın üstüne yatardım 10 dk,bayılmamak için de limonlu soda içerdim ,yaşam kalitemi düşürmeye başlayınca doktora gittim,çok basit hareketlerle (ileri-geri manevralarla kulak kristallerimi yerine getirdi ) o günden beri tekrarlamadı.Doktor da Ankara GATA Kbb Doktoru Burak HocaCvp icin cok cok tesekkur ederim.Cnm sen mi yaşadın yoksa bu durumu nasıl biliyorsun bu benim için çok önemli
Aynen evt cnm benim de hayatımı alt üst etti çok kötü durumdayım kalkıp işimi bile yapamıyorum gebelikte daha cok artiyor her an oluyor sabahları daha çok. Ben dahiliye bırakmadım nöroloji ye kadar gittim epilepsi hastalığına yatkınlık dedi o ilaçları da yedim ama hiç geçmedi. Ben 14 yaşında bir defa KBB ye gittim bişey yok demişti ondan gitmedim. Ama yine gideceğim inşallah çaresi bulunur.Ben yaşadım ,Allah düşmanımın başına vermesin,başladığı zaman kulağımın üstüne yatardım 10 dk,bayılmamak için de limonlu soda içerdim ,yaşam kalitemi düşürmeye başlayınca doktora gittim,çok basit hareketlerle (ileri-geri manevralarla kulak kristallerimi yerine getirdi ) o günden beri tekrarlamadı.Doktor da Ankara GATA Kbb Doktoru Burak Hoca
Ben sultanbeyli devlete gidiyorum . Ümraniye ıyi diyen dr var kotu diyen de 2 hafta önce abimin eşi oldu ilgi alaka sıfır. Bir de bizim ki acıdan çok bağırmış ilk başta sesi çıkmıyorken ıyi konuşmuşlar bağırınca falan çok hakaret falan etmişler psikoloji si baya kötü olmuştu. Ama görümcem dr sessiz sakin bir tıp oda çok memnun kaldim falan diyor bilemiyorum yani devlette doğum tam bi macera olur herald e:)Umraniye devlet icin iyi diyorlar canim oraya gidiyorsan eger ben gereksiz para cikisina karsiyim acikcasi zirt muayene pirt test daha 1 ay olmus cepten 1000 tl gitmis ikili test icin bile 2000 tl istiyorlar dusun devlete karsi degilim ama buranin ki baya kötü ve pis
Kbb ye git.saydiklarinin hepsi annemde oluyordu.kadin otururken bile pat diye bayiliyordu.gozu karariyordu.surekli midesi bulaniyordu.Hayırlı akşamlar hanimlar
Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen
Cok sagol cnm.Evt benimde aynı zamanda mide bulantısı ve karin agrisi da oluyor. Birde aniden oluyor ve anlamadığım neden hamilelikte arttigiKbb ye git.saydiklarinin hepsi annemde oluyordu.kadin otururken bile pat diye bayiliyordu.gozu karariyordu.surekli midesi bulaniyordu.
Aklimiza neler neler geldi.ama sonuc kulakla alakaliydi.
Allah'ım masallah12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi
Allah'ım masallah
Topigin adı Haziran anneleri ve oğulları olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?