Ahahaja bana kalırsa da öyle olacak gibi
Ama kızlar sonradan artışa geçip geçebilir diye düşünüyorum..
Şu kızlar gelsinde hayırlısı ile birinizle dünür olalım
Kizlar hayirli aksamlar dun transfer oldum dualarinizi bekliyorum annis adaylari hamilelerin duasi kabul olurmus ole derlerdi isin garib kismi dogumgunumde transfer oldu ayarlasak drumla konussak belki denk gelmezdi drum bile sasirdi Allah in hediyesi belkide icim icime sigmiyo 2.denemem dondurulmuslarla guzel haberi bu sefer alirim ins saglicakla kalin
Kizlar hayirli aksamlar dun transfer oldum dualarinizi bekliyorum annis adaylari hamilelerin duasi kabul olurmus ole derlerdi isin garib kismi dogumgunumde transfer oldu ayarlasak drumla konussak belki denk gelmezdi drum bile sasirdi Allah in hediyesi belkide icim icime sigmiyo 2.denemem dondurulmuslarla guzel haberi bu sefer alirim ins saglicakla kalin
Ben sultanbeyli devlete gidiyorum . Ümraniye ıyi diyen dr var kotu diyen de 2 hafta önce abimin eşi oldu ilgi alaka sıfır. Bir de bizim ki acıdan çok bağırmış ilk başta sesi çıkmıyorken ıyi konuşmuşlar bağırınca falan çok hakaret falan etmişler psikoloji si baya kötü olmuştu. Ama görümcem dr sessiz sakin bir tıp oda çok memnun kaldim falan diyor bilemiyorum yani devlette doğum tam bi macera olur herald e:)