2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar hayirli aksamlar dun transfer oldum dualarinizi bekliyorum annis adaylari hamilelerin duasi kabul olurmus ole derlerdi isin garib kismi dogumgunumde transfer oldu ayarlasak drumla konussak belki denk gelmezdi drum bile sasirdi Allah in hediyesi belkide icim icime sigmiyo 2.denemem dondurulmuslarla guzel haberi bu sefer alirim ins saglicakla kalin

Valla ben erkek istiyorum ya kesin kızdır

Ya hisler gerçekten bir anlamda doğru geliyor insana bende her zaman erkek hissettim erkek oldu..

@ParteMoralll kuzumunda kızı olursa eğer şimdiden yerini garantileyimde kimselere kaptırmayayayim gelinimi

Canım benim dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle geldiğin günleri görürüz buraya

Ya hisler gerçekten bir anlamda doğru geliyor insana bende her zaman erkek hissettim erkek oldu..

@ParteMoralll kuzumunda kızı olursa eğer şimdiden yerini garantileyimde kimselere kaptırmayayayim gelinimi
Valla ben hissetmiyorum hala birşey :)) parteye en son erkek demişti doktor ama bakalım onunda cinsiyet ne çıkacak

Aaaa kızımamı goz koydunnnnnnn

Tabi biliyosun güzel kız olcak

Devlette dogumu ben de duaunmuyorum ama testleri falan mumkun.oldugunca devlette yapmak istiyorum ozelde ayda bir gitmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…