2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım zaten bır sorun yokken 10gunde bır senı cagıran doktora ben guvenmem. Normalde test zamanları harıc ayda bır gorunmek yeterlı zaten. Onda da uzun uzun gosterıyor doktor
Birincisi 10 dkka falan ya bakiyor ya bakmiyor zirt pirtta cagiriyor bide 10 günü mutlaka geciriyorki kontrol olmasin bir sikinti olsa ben isterim zaten sık sık gitmeyi ama birsey yokken cok sukurde ikide bir gitmek istemiyorum acikcasi

Sigortayi hamilelikten once yaptirmak gerek diye duymustum ? Onu ben bi arastirayim dogum haric mi acaba ?

Kazınma hissi için yanında sürekli ceviz badem ve kuru üzüm bulundurmanı tavsiye ederim, elma muz da olabilir
Onlar yanimda devamli benim hamilelikten once de reflü vardi onu tetikliyor canim galiba midem surekli bir hassas yani anlamadim yiyorum falan ama surekli 5 saat ac kalmisim gibi bir agri bogaza gelen eksi su falan bu randevumda soracagim doktora cabuk cabuk konusup kovalamazsa

Birincisi 10 dkka falan ya bakiyor ya bakmiyor zirt pirtta cagiriyor bide 10 günü mutlaka geciriyorki kontrol olmasin bir sikinti olsa ben isterim zaten sık sık gitmeyi ama birsey yokken cok sukurde ikide bir gitmek istemiyorum acikcasi
Benım kı bayaa anlatıyor konusuyor her seyı gosterıyor her gıren de kalıyor aynı ılgı herkese var... ve gercekten bende ne kadar cok gormek ıstesemde zırt pırt gıtmenın bı anlamı yok gerek olsa zaten cagrırlar 3,4 hafta ıyı bence...

Dün kürtaj oldum. 9+1 günlükken kalbi durmuş. Tepecik kadın doğumda oldum. Malum devlet hastaneleri kalabalık ama çok ilgilendiler. Dr. Harun Topuz süper bir doktormuş. Biraz nonoş gibi ama süper ilgili.
1 gece hastane de kaldım. Çok şükür iyiyim. Biraz sıkıntılı oldu tabi 10.haftaya girmişim.
Bu arada benim durumumda olan çok fazla hamile vardı. Bazısının 20 haftalık bazısının 15 bazısı 28. Hepsininde kalbi durmuş. Yediklerimiz berbat herşeyimizi etkiliyor. Çok kötü durum

Kızlar ya bugün ilk defa ilişki sonrasında kahverengi bi leke geldi çok kahverengi de değildi açık rengi içinde de nokta kadar bi kan pıhtısı vardı püff

Ya bilmiyorum haftam mi cok erken cok gösterecek birsey yokmu henüz ondan mi boyle bilemedim. Ama kadinin konusmasi bile hizli bi huzursuz oldum acikcasi bir iki daha deniyecegim bu doktoru fikrim degismezse degistirecegim acikcasi

Gercekten cok üzüldüm arkadasim. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin bizim ser sandigimizda hayir vardir hep boyle dusunmek lazim. Ama bu kotü haberler seninkini solemiyorum tabiki ama bircok kisiden bahsetmissin bu durum biz yeni hamileleri cok etkiliyor strese sokuyor dusunmek istemedigimiz durumlari dusunduruyor. Keske boyle kotü örnekler hic yasanmasa ama Rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince

Kızlar ya bugün ilk defa ilişki sonrasında kahverengi bi leke geldi çok kahverengi de değildi açık rengi içinde de nokta kadar bi kan pıhtısı vardı püff
Canim lekelenme varsa mutlaka doktorunla görüs benim kendi doktorumunda sskdaki doktorlarindan ortak noktasi lekelenme varsa dikkat edilmesi gerektigi idi bir sıkıntı olduğunu düsünmemekle beraber yine de ihmal edilmemeli diyorum ben

Canım tekrar geçmiş olsun Rabbim sabır versin. benimde sürekli kanamam oluyor çok korkuyorum

Canım ilişki sonrası olabiliyo bende de oldu iki kere az kahveye yakın bi tonda akıntı tamda kahve diyemem ama geçti sonra progesteron jel kullanıyorum o tahriş ediyo içimi ilişki sonrasıda görelebiliyo Mah-i nev

Son düzenleme:
İkili testi yaptıran anneler size bir sorum olacak.
Vajinal mi yoksa normal muayene mi oldunuz?
Benim ilk çocuk olacak insallah.
O yüzden cahillik hat safhada
Benim sadece karından baktı ama hazırlıklı olmakta fayda var
Sigortayi hamilelikten once yaptirmak gerek diye duymustum ? Onu ben bi arastirayim dogum haric mi acaba ?
Canım ben yaptırdım sorun olursa sorabilirsin. Hamileyken yapılıyor 8 muayene ve tüm tahlil testleri karşılıyor (ayrıntılı ultrason hariç)
Normal doğumda epiduralı karşılıyor ama sezeryanda karşılamıyor. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa sorabilirsin..
Çok üzüldüm.. çok zor bi durum Allah istediğin zamanda sana tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Kızlar benim yine kanamam başladı hastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Canım inşallah güzel haberlerini alırız bekliyoruz çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…