2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Feeling07 çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir an önce toparlarsın kusmak cidden çok kötü oluyor Umarım artık herkesinki yavaş yavaş biter

Gunaydin kizlar.
Doktorum mide yanmasi icin onerdigi cay bende cook ise yaradi.
Bir 2 dilim ince dogranmis zencefil ile 1 tatli kasigi rezeneyi 10 dak kaynar suda demleyip suzup iciyorum.bir oglen bi gece uyumadan once.rahatlatiyorda sanki.
Doktorlariniza bir danisabilirsiniz isterseniz ve mide yanmasi ile bulantimsi degisik birseyiniz varsa

Canımmm çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda sağlıklıca hayırlıca nasip etsin rabbim Dediğin gibi yediğimiz içtiğimiz şeyler o kadar etkiliyor ki insanları parasıyla zehirliyorlar.

11 de randevum vardı zaten canım tam üstüne denk geldi bakalım söylicem inşallah birşey yoktur ilk defa oldu

saol canım zaten afedersin korunmuyorz zaten gelen kalan spermle beraber geldi dedim acaba o mu yaptı nedir

Cok iyi o zaman anlatirsin durumu. Aklinda kalmaz. Hadi guzel haberlerini bekliyorum canim.

Devlette dogumu ben de duaunmuyorum ama testleri falan mumkun.oldugunca devlette yapmak istiyorum ozelde ayda bir gitmeyi dusunuyorum
Mantıklı bence . Bir sıkıntı yoksa 10 günde 1 gitmeye gerek yok para kazanacağız diye abartıyorlar.
Kızlar benim yine kanamam başladı hastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Arkadasim çok geçmiş olsun sikica tutunur inşallah sana bebegin bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile

Canım bende senin gibi 2. deneme ve dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Darısı sana da olsun inşallah. Sagliklı bir sekilde bebegine kavusmani dilerim. Sonucu mutlaka haber ver canim.

Evet duruma gore iki turlu de bakiliyormus. Tesekkur ederim canim.

Cnmm gunaydn cok tesekkur ederim guzel dileklerin ins yha bu sefer guzel haberi aliriz ruhen ve bedenen gercekten yiprandim hayirlisi tabikide haber veriririm embriyolarin hakkinda bilgi verilmismiydi kalitesi vs. Dondurulmuslarinda sansinin yuksek oldugu soleniyo

Kızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…