- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Aynen valla ben de sağlıklı beslenemiyorum içim almıyor. 68 le hamile kalmıştım 62 oldum. Yemek yemeği özledimm :)İşte olduğu kadar 3-5 atabildiğimi atıyorum ağzıma bazen 5 dk kalıyor bazen 5 saat
ayaklarınıı yeriim senin minik kuzuucukkkselam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
iyi canımmmm senin miniğe de maşallah büyüyüp gidiyoz işte allah bundan geri koymasın :)Caanıımmm nasılsın nasıl gidiyor maşallah büyümüş miniğin. :)
ayy sağol teyzesiiayaklarınıı yeriim senin minik kuzuucukkk
İçime doğmuşta olabilir dediğin gibi ya da erken yazisini erkek okudum ben
yanı canım doktor cok onemlı senı rahatlatan o an senı mutlu eden bır doktor olmalı buda onemlı hamıleyken psıkolojin de onemlı...Ya bilmiyorum haftam mi cok erken cok gösterecek birsey yokmu henüz ondan mi boyle bilemedim. Ama kadinin konusmasi bile hizli bi huzursuz oldum acikcasi bir iki daha deniyecegim bu doktoru fikrim degismezse degistirecegim acikcasi
Maşallahhhhselam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
İyi iyi sağlıcakla gelsinler inşaallah.iyi canımmmm senin miniğe de maşallah büyüyüp gidiyoz işte allah bundan geri koymasın :)
Ya benim suan gittigim hastane çok pahalı cep yakacak cinsten birde testlerde falan amiyane tabirle resmen geciriyorlar insan kendini enayi gibi hissediyor. Istanbuldayim ben etrafa da sordum buraya sorayim dedim herkes devlete gitme diyor ama bilmiyorum kararsizim çok
Hayırlı akşamlar hanimlar
Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen
Maşallah ona.selam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
Evet erken, bi de herkesin aynı ilerlemiyomuş göbişi :) benim ikiz olmasının da etkisi vardır.Bende 10+5 im canım erken daha herhalde
Valla bende dua ediyorum canım bulantısı olan tüm hamilelere allah yardım etsin ne diyim çok zor çok..Feeling07 çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir an önce toparlarsın kusmak cidden çok kötü oluyor Umarım artık herkesinki yavaş yavaş biter
Canım seni rahatlatmak adına söylüyorum benimde öyleydi hatta randevuma daha çok vardı ve ben hiç bişeu hissetmiyodum randevumu bekleyemeyip devlete gitmiştim gayet iyiydi sakın kötü düşünme beni örnek al :) sürekli hamile olduğumu unutuyodum düşün :)Kızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor
Bana tansiyon gibi geldi ama zaten doktorunuz bu ihtimale en başta bakmıştır.. geçmiş olsun..Hayırlı akşamlar hanimlar
Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen
Kaç haftalıksınız canımKızlar doktorum bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi hafta sonu.ben de kız istiyordum zaten
Üzme kendini canım inan seninle aynı durumdayım bende hicbir sey hissetmiyorum çoğu zaman unutuyorum göbeğimde çıkmadı inşallah hersey yolundadir ara ara babamiza kalp atışını dinletiyorum oda atıyo hatta en son su sesi fazla geliyo dedi öyle biraz rahatliyorumKızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor
Maşallah onaselam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcamEvet erken, bi de herkesin aynı ilerlemiyomuş göbişi :) benim ikiz olmasının da etkisi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?