2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İçime doğmuşta olabilir dediğin gibi ya da erken yazisini erkek okudum ben

Olsun şekerimmm belkı dogrudur
Ya bilmiyorum haftam mi cok erken cok gösterecek birsey yokmu henüz ondan mi boyle bilemedim. Ama kadinin konusmasi bile hizli bi huzursuz oldum acikcasi bir iki daha deniyecegim bu doktoru fikrim degismezse degistirecegim acikcasi
yanı canım doktor cok onemlı senı rahatlatan o an senı mutlu eden bır doktor olmalı buda onemlı hamıleyken psıkolojin de onemlı...

Ben Anadolu yakasındayım devlete gidiyorum muayene ve tahliller için özele para vermek pek mantıklı gelmiyor açıkçası şuan içinde bi sorun yaşamadım zaten randevunu alınca sıra beklemiyorsun vaktinde işlemlerini yaptırıp çıkıyorsun.
Ama doğum sırasındaki olumsuz yorumlar ve doğum sonrası özel oda olmamasından dolayı ilerleyen zamanlar için özel hastane arayışındayım :)

Vertigo belirtileri gibi geldi bana da hamilelikte de hemen hemen bu belirtiler olduğu için hamilelik sırasında çoğalması oyuzden olabilir canım KBB dr.undan randevu alıp baktır zaten tedavisi kolay kullanılan ilaçlarda yine hamileyken kullanılabilen mide bulantısı baş dönmesine karşı alınabilen ilaçlar.

Kızlar Günaydın ;
Artık 12.hafta bitti,mide bulantıları da geçti.Ve kg almaya elverişli bir döneme girdik sanırım.Düzenli kg almak için neler yapabiliriz ?
Ben makarna,pilav,hamurişini,kızartmayıhayatımdan çıkardım.Eğer çok canım çekerse en fazla 4 kaşık yiyorum.
Öğün sayımı 6’ya kadar çıkardım
Ekmek 2-3 dilim yiyorum
Meyve çok yiyorum
Balık yiyorum,ceviz yiyorum başka önerileriniz varmı ?

Kızlar merhaba kafam çok karışık. Geç döllenme nedeniyle bebeğim şu anda usg ye göre 9+6 sat a göre 11+1. Doktorum ikili tarama için 20 aralık haftası gel demişti. O tarihte usg ye göre 13+0 sat a göre 14+2 oluyor bebeğim. Normalde iki tarih arasında 14 gün vardı sonradan 8 güne düştü. 20 aralık a kadar arayı iyice kapatırsa ben ikili tarama tarihini kaçırmış mı oluyorum? Geç döllenme olan arkadaşlar, sizi ikili taramaya hangi tarihe göre çağırdılar? Doktor her şeyi hesaplamıştır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir yandan da kaçırırım diye korkuyorum. Acaba bir süre öncesinden mi gitsem doktorun söylediği tarihten? Tecrübesi olan annişler yardımınızı bekliyorum

Canım seni rahatlatmak adına söylüyorum benimde öyleydi hatta randevuma daha çok vardı ve ben hiç bişeu hissetmiyodum randevumu bekleyemeyip devlete gitmiştim gayet iyiydi sakın kötü düşünme beni örnek al :) sürekli hamile olduğumu unutuyodum düşün :)

Bana tansiyon gibi geldi ama zaten doktorunuz bu ihtimale en başta bakmıştır.. geçmiş olsun..

Üzme kendini canım inan seninle aynı durumdayım bende hicbir sey hissetmiyorum çoğu zaman unutuyorum göbeğimde çıkmadı inşallah hersey yolundadir ara ara babamiza kalp atışını dinletiyorum oda atıyo hatta en son su sesi fazla geliyo dedi öyle biraz rahatliyorum

Evet erken, bi de herkesin aynı ilerlemiyomuş göbişi :) benim ikiz olmasının da etkisi vardır.
Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam

Eklentiler

• IMG_20181128_113728-1.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 158
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…