- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
İnşâAllah canımCanım çok geçmiş olsunbir an önce durar InşAllah kanaman Allahın izniyle son oluversin
sadece iğne yaptılar canım eve geldim dinleniyorum bi kahve bi açık renk geliyor Rabbim korusun hepimizin bebeklerinicanım geçmiş olsun ben de 7. haftamdan beri ara ara kanama yaşıyorum. gerçekten insanın yüreği ağzına geliyor. Şimdi nasılsın? serum mu taktılar iğne mi yaptılar
bence gayet iyi düşünmüşsün. ara öğünlerine süt yoğurt flnda ekleyebilirsin.Kızlar Günaydın ;
Artık 12.hafta bitti,mide bulantıları da geçti.Ve kg almaya elverişli bir döneme girdik sanırım.Düzenli kg almak için neler yapabiliriz ?
Ben makarna,pilav,hamurişini,kızartmayıhayatımdan çıkardım.Eğer çok canım çekerse en fazla 4 kaşık yiyorum.
Öğün sayımı 6’ya kadar çıkardım
Ekmek 2-3 dilim yiyorum
Meyve çok yiyorum
Balık yiyorum,ceviz yiyorum başka önerileriniz varmı ?
canım istersen önden git ben doktora gittim 10+2 flndı 11+2 çıktı ikili yaptı hemen. benmde geç döllenmeydi şimdi baya kapandı farkımız.Kızlar merhaba kafam çok karışık. Geç döllenme nedeniyle bebeğim şu anda usg ye göre 9+6 sat a göre 11+1. Doktorum ikili tarama için 20 aralık haftası gel demişti. O tarihte usg ye göre 13+0 sat a göre 14+2 oluyor bebeğim. Normalde iki tarih arasında 14 gün vardı sonradan 8 güne düştü. 20 aralık a kadar arayı iyice kapatırsa ben ikili tarama tarihini kaçırmış mı oluyorum? Geç döllenme olan arkadaşlar, sizi ikili taramaya hangi tarihe göre çağırdılar? Doktor her şeyi hesaplamıştır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir yandan da kaçırırım diye korkuyorum. Acaba bir süre öncesinden mi gitsem doktorun söylediği tarihten? Tecrübesi olan annişler yardımınızı bekliyorum
ikincilerde daha erken çıkar diolar canım :) benim ilk gerçi şuan seninkinden çoktur galibaAy ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
Ewet canım sanırım ondanoyy maşallah bebiş yerini belli ediyor. Zaten 2. hamileliklerde daha çabuk çıkarmış. Rahim daha önceden genişlemeye hazır olduğundan
Sevindim canım dinlen bidaha yaşatmasın rabbimKızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınızEve geldik iğne yaptılar sadece ilk önce devlete gittik sonra özele gittik evde yatıp dinlencem
Amin canım çok sağolSevindim canım dinlen bidaha yaşatmasın rabbim
O zaman erken gideyim ben de. Zaten özledim minnoşumu görmek için bahane arıyorum bu da sebebim olsunbence gayet iyi düşünmüşsün. ara öğünlerine süt yoğurt flnda ekleyebilirsin.
canım istersen önden git ben doktora gittim 10+2 flndı 11+2 çıktı ikili yaptı hemen. benmde geç döllenmeydi şimdi baya kapandı farkımız.
ikincilerde daha erken çıkar diolar canım :) benim ilk gerçi şuan seninkinden çoktur galiba
Tekrar geçmiş olsun canım. Bol bol yat dinlen güzelce. Son korku olsun bundan sonra hep güzel geçsin inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınızEve geldik iğne yaptılar sadece ilk önce devlete gittik sonra özele gittik evde yatıp dinlencem
Evet 6 haftaliktan beri duyabiliyoruz çok şüküray çok teşekkür ederim canım artık aileme eşime söyleyince kızıyorlar yalnız olmadığımı bilmek güzel
sağol canım üzmemeye çalışıyorum ama insan bazen panikliyor . Kalp atışlarını karından duyabiliyor musunuz ki ilk defa duydum
çok sağol canım aynen bende dedim artık bebeğe benziyor :)Maşallahhhhne tatlı çıkmış bıdığın kocaman olmuş
Günaydın canım ben de aynı durumdayım çok nadir belim ağrıyor onun dışında bir belirtim yok ama kötü düşünmüyorum Allah korusun kötü birşey olsa karın ağrısı veya kanama olurdu. Ben de senin gibi düşünmeye başlamıştm ki burda bazı arkdşlarn bu haftalarda iyice belirtilerinin azaldığını okuyup rahatlamıştm Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut şanslıyım de tadını çıkarKızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor
tümüne maşallahhMaşallah ona.
benim hiç çıkmadı dahaEwet canım sanırım ondan
sağol canımmmMaşallah ona
selam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
sağol canım aynen bende dedim artık bebeğe benziyo diye :)Maşallahhhhne tatlı çıkmış bıdığın kocaman olmuş
Al benden de o kadar. Bir de normalde neredeyse kavrulma derecemin bir tık altındaki sıcacık suyla banyo yapardım. Aaah ah banyo ne güzel buhar olurdu, şarkı filan dinlerdim hatta öyle bir keyifBanyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
Benimde öyle canım şampuanlar midemi bulandırıyo üç ay doldu ama geçmedi bulantılar, öncesinde etsiz bişey yemek istemeyen ben şimdi et yiyemiyorum dokunamıyorum yapmayaBanyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
Cok geçmiş olsunKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?