2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok geçmiş olsun bir an önce durar InşAllah kanaman Allahın izniyle son oluversin
İnşâAllah canım
canım geçmiş olsun ben de 7. haftamdan beri ara ara kanama yaşıyorum. gerçekten insanın yüreği ağzına geliyor. Şimdi nasılsın? serum mu taktılar iğne mi yaptılar
sadece iğne yaptılar canım eve geldim dinleniyorum bi kahve bi açık renk geliyor Rabbim korusun hepimizin bebeklerini

bence gayet iyi düşünmüşsün. ara öğünlerine süt yoğurt flnda ekleyebilirsin.
canım istersen önden git ben doktora gittim 10+2 flndı 11+2 çıktı ikili yaptı hemen. benmde geç döllenmeydi şimdi baya kapandı farkımız.
Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
ikincilerde daha erken çıkar diolar canım :) benim ilk gerçi şuan seninkinden çoktur galiba

O zaman erken gideyim ben de. Zaten özledim minnoşumu görmek için bahane arıyorum bu da sebebim olsun

Evet 6 haftaliktan beri duyabiliyoruz çok şükür

Günaydın canım ben de aynı durumdayım çok nadir belim ağrıyor onun dışında bir belirtim yok ama kötü düşünmüyorum Allah korusun kötü birşey olsa karın ağrısı veya kanama olurdu. Ben de senin gibi düşünmeye başlamıştm ki burda bazı arkdşlarn bu haftalarda iyice belirtilerinin azaldığını okuyup rahatlamıştm Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut şanslıyım de tadını çıkar

Banyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
Al benden de o kadar. Bir de normalde neredeyse kavrulma derecemin bir tık altındaki sıcacık suyla banyo yapardım. Aaah ah banyo ne güzel buhar olurdu, şarkı filan dinlerdim hatta öyle bir keyif Şimdi ılık suyla yıkanacağım diye canım çıkıyor nefret ediyorum

Banyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
Benimde öyle canım şampuanlar midemi bulandırıyo üç ay doldu ama geçmedi bulantılar, öncesinde etsiz bişey yemek istemeyen ben şimdi et yiyemiyorum dokunamıyorum yapmaya

Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…