2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ay çok teşekkür ederim canım artık aileme eşime söyleyince kızıyorlar yalnız olmadığımı bilmek güzel

sağol canım üzmemeye çalışıyorum ama insan bazen panikliyor . Kalp atışlarını karından duyabiliyor musunuz ki ilk defa duydum

Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
İlk hamileliğimde ben de çekmiştim cok guzel kolaj oldu:) Kalp atısını duyar duymaz bu hamileliğimde de cekmeye başlayacağım:)

Yaa nasıl dinliyorsunuz öyle bir imkanımız var mı yoksa sizin özel durumumuz mu var ben de çatlıyorum meraktan nasıl acaba iyi mi diye

Kuzu sana cinsiyeti söylediler mi ,kız göbeği gibi geldi çünkü bana
Kızımda leblebi yutmuş gibiydim sadece dimdik karnım vardı.Arkadan hamile oldugumu anlamak imkansızdı. Doktorum bile şimdi sana herkes bu erkek diyordur ama yüzde yüz kız demişti:)

Süper haber bundan sonra hiç sorun yaşamazsın inşallah

Kızımda leblebi yutmuş gibiydim sadece dimdik karnım vardı.Arkadan hamile oldugumu anlamak imkansızdı. Doktorum bile şimdi sana herkes bu erkek diyordur ama yüzde yüz kız demişti:)
Herkesin ki değişik galiba ;erkek de top gibi karın oluyor arkadan hamile olduğu bile anlaşılmıyor,kız da karın biraz daha yayvan oluyor

İyi de senin Doğumun temmuz da gözüküyo biz bile cinsiyetleri daha yeni yeni öğrenmeye başladık,sen nasıl cinsiyetini biliyorsun ?

Kuzu sana cinsiyeti söylediler mi ,kız göbeği gibi geldi çünkü bana
Ay ağzın bal yesin yok canım ayın 11 inde gidicem inş ozaman söyler bir hafta daha erken çağırmıştı cinsiyeti belki öğrenirim diye 1 hafta geçe aldım bi oğlum var bi kızım da olursa ohh

Ay ağzın bal yesin yok canım ayın 11 inde gidicem inş ozaman söyler bir hafta daha erken çağırmıştı cinsiyeti belki öğrenirim diye 1 hafta geçe aldım bi oğlum var bi kızım da olursa ohh
Ayyy hadi İnşallah bekliyorum haberlerini

Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
oyy maşallah bebiş yerini belli ediyor. Zaten 2. hamileliklerde daha çabuk çıkarmış. Rahim daha önceden genişlemeye hazır olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…