ay çok teşekkür ederim canım artık aileme eşime söyleyince kızıyorlar yalnız olmadığımı bilmek güzelCanım seni rahatlatmak adına söylüyorum benimde öyleydi hatta randevuma daha çok vardı ve ben hiç bişeu hissetmiyodum randevumu bekleyemeyip devlete gitmiştim gayet iyiydi sakın kötü düşünme beni örnek al :) sürekli hamile olduğumu unutuyodum düşün :)
sağol canım üzmemeye çalışıyorum ama insan bazen panikliyor . Kalp atışlarını karından duyabiliyor musunuz ki ilk defa duydumÜzme kendini canım inan seninle aynı durumdayım bende hicbir sey hissetmiyorum çoğu zaman unutuyorum göbeğimde çıkmadı inşallah hersey yolundadir ara ara babamiza kalp atışını dinletiyorum oda atıyo hatta en son su sesi fazla geliyo dedi öyle biraz rahatliyorum
İlk hamileliğimde ben de çekmiştim cok guzel kolaj oldu:) Kalp atısını duyar duymaz bu hamileliğimde de cekmeye başlayacağım:)Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
Yaa nasıl dinliyorsunuz öyle bir imkanımız var mı yoksa sizin özel durumumuz mu varÜzme kendini canım inan seninle aynı durumdayım bende hicbir sey hissetmiyorum çoğu zaman unutuyorum göbeğimde çıkmadı inşallah hersey yolundadir ara ara babamiza kalp atışını dinletiyorum oda atıyo hatta en son su sesi fazla geliyo dedi öyle biraz rahatliyorum
Kuzu sana cinsiyeti söylediler mi ,kız göbeği gibi geldi çünkü banaAy ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
Maşallah sanaselam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Kızımda leblebi yutmuş gibiydim sadece dimdik karnım vardı.Arkadan hamile oldugumu anlamak imkansızdı. Doktorum bile şimdi sana herkes bu erkek diyordur ama yüzde yüz kız demişti:)Kuzu sana cinsiyeti söylediler mi ,kız göbeği gibi geldi çünkü bana
Süper haber bundan sonra hiç sorun yaşamazsın inşallahGunaydin kizlar.
Doktorum mide yanmasi icin onerdigi cay bende cook ise yaradi.
Bir 2 dilim ince dogranmis zencefil ile 1 tatli kasigi rezeneyi 10 dak kaynar suda demleyip suzup iciyorum.bir oglen bi gece uyumadan once.rahatlatiyorda sanki.
Doktorlariniza bir danisabilirsiniz isterseniz ve mide yanmasi ile bulantimsi degisik birseyiniz varsa
Herkesin ki değişik galiba ;erkek de top gibi karın oluyor arkadan hamile olduğu bile anlaşılmıyor,kız da karın biraz daha yayvan oluyorKızımda leblebi yutmuş gibiydim sadece dimdik karnım vardı.Arkadan hamile oldugumu anlamak imkansızdı. Doktorum bile şimdi sana herkes bu erkek diyordur ama yüzde yüz kız demişti:)
Evet bayaa çıkmış :)Ay ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
İyi de senin Doğumun temmuz da gözüküyo biz bile cinsiyetleri daha yeni yeni öğrenmeye başladık,sen nasıl cinsiyetini biliyorsun ?Kızımda leblebi yutmuş gibiydim sadece dimdik karnım vardı.Arkadan hamile oldugumu anlamak imkansızdı. Doktorum bile şimdi sana herkes bu erkek diyordur ama yüzde yüz kız demişti:)
Belki genel olarak dogrudur ama bende tutmamıstı bu yaklasım:)Herkesin ki değişik galiba ;erkek de top gibi karın oluyor arkadan hamile olduğu bile anlaşılmıyor,kız da karın biraz daha yayvan oluyor
Çok büyük geçmiş olsun. Bunlar hepimize tecrübe oluyor. Allah bundan sonra hep iyi şeyler yaşatsın inşallahEvet canım allahtan o iyiymiş, çok sağol. Ultrason fotoğrafını atıyım sizede bakın. Elini emiyordu :)
Kızımdan bahsediyorum canım benim 2.olacak kısmetse. Doktor kızıma hamileyken öyle soylemiştiİyi de senin Doğumun temmuz da gözüküyo biz bile cinsiyetleri daha yeni yeni öğrenmeye başladık,sen nasıl cinsiyetini biliyorsun ?
Herkesin teorileri farklı olabiliyor,sonuçta koca karı inançları ,%100 tutsaydı,hiçbirimiz doktora gitmeden cinsiyet hakkında Bilgi sahibi olurdukBelki genel olarak dogrudur ama bende tutmamıstı bu yaklasım:)
Aynen öyle:)Herkesin teorileri farklı olabiliyor,sonuçta koca karı inançları ,%100 tutsaydı,hiçbirimiz doktora gitmeden cinsiyet hakkında Bilgi sahibi olurduk
Ay ağzın bal yesinKuzu sana cinsiyeti söylediler mi ,kız göbeği gibi geldi çünkü bana
Ewt canım çıktı walaEvet bayaa çıkmış :)
Ayyy hadi İnşallah bekliyorum haberleriniAy ağzın bal yesinyok canım ayın 11 inde gidicem inş ozaman söyler bir hafta daha erken çağırmıştı cinsiyeti belki öğrenirim diye 1 hafta geçe aldım bi oğlum var bi kızım da olursa ohh
oyy maşallah bebiş yerini belli ediyor. Zaten 2. hamileliklerde daha çabuk çıkarmış. Rahim daha önceden genişlemeye hazır olduğundanAy ay çekiyorum ben benimki baya çıktı ya ilk hamilelik erken çıkmamıştı oyüzden çatlağı yok denecek kadar az bunda bu gidişle çok çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?