2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Böyle şeyler insanı biraz daha rahatlatıyor sağol canım allah hepimizin bebeğini korusun :)

Biz geldik kızlar bebiş gayet sağlıklı her şeyi iyi ilk defa kalp atışını dinledik sonunda çok şükür ikili test yatırmadım ama ense kalınlığı iyi dedi zaten %99 down sendromlu değil bebek dedi cinsiyeti ben gördüm çıkıntıyı ama doktor söylemedi erken diye sonra bidaha sordum çıkıntı var diye kızdı bu sefer önceliğin cinsiyet olmasın diye halbuki ben gördüm diye söyledim yani.. Çıkıntı yukarı bakıyordu ama doktorda çıkıntı var ama bidahakine söylerim yanılma payı var dedi onun dışında gece kahverengi leke gelmişti kese arkasında kanama var hafif dedi yat dinlen bol bol ilişki falan yasak dedi gripten çok öksürüyordum o zorlamış olabilir dedi öksürük için enfeksiyon hastalıklarına yolladı tahlil falan verdim gene bakalım kızlar bidaha leke gelirse gel dedi devamı gelmez inşallah :/ 1 hafta 2 günde gerideyiz gene

Maşallah bebişine inş lekelenme olmaz birdaha canım . Bidaha ki randevuda öğrenirsin cinsiyeti kesin olması daha iyi yüzde olarak bile söyleseler kesin değil ama heves yapıyoruz hemen

Maşallah bebişine inş lekelenme olmaz birdaha canım . Bidaha ki randevuda öğrenirsin cinsiyeti kesin olması daha iyi yüzde olarak bile söyleseler kesin değil ama heves yapıyoruz hemen
inşallah canım :/ Aynen ya ikinciye çıkıntı var diye söyleyince zaten doktor bi bozdu beni bu 16 hafta olayından ötürü beni cinsiyetçi falan sandı galiba

Hiç hoş değil gerçekten seni öyle azarlar gibi konuşması! Ki sen lekelenme şikayetiyle gitmişsin senin moralini biraz düzeltmesi gerekirken bu yaptığı çok gereksiz. Bende çok ısrar ettim mecbur bir şeyler demek zorunda kaldı doktorum çok merak ediyorsun belli dedi anlattı uzun uzun kesin değil 1 ay sonra tam kesin olur ama çok meraklanırsan 2 hafta sonra gel yine bakarım dedi. Ama bebeğin iyiymiş ya gerisini boşver sen canım zaten kendin anlamışsın heralde :))

aynen canım azıcık gördüm ucundan erken diyince de ama çıkıntı var dedim öyle dedi sanırım kızlar diyordu 16 haftadan önce kız olursa aldıran çok olur diye söylemiyorlarmış ya cinsiyetçi falanmı sandı nedir tabikide önemli olan sağlığı yani cinsiyet cinsiyet diye tutturmuyoruz ya ama insan merak ediyor yani

Maşallah bebegine canım ne kadar büyümüş ufaklık darısı başımıza

Çıkıntı varsa kız mı oluyor :)) Ben hiç anlamıyorum canım bunlardan. Ama ilk çocuk olunca bence aldırmak gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum bende. Doktorum banada ilk çocuğun kız olması evin bereketidir dedi acaba o yüzden mi söyledi diye düşündüm şimdi :) Kız da olsa erkek de olsa bize anneliği o tattırıcak o yüzden hertürlü baldan tatlı olucak :))

Kızlar bu bebeğin önden gitme durumu nasıl oluyor ? Doğum tarihini etkiler mi acaba ? Bilenler yazarsa çok memnun olurum :)

O zaman erken gideyim ben de. Zaten özledim minnoşumu görmek için bahane arıyorum bu da sebebim olsun

Benimde öyle canım şampuanlar midemi bulandırıyo üç ay doldu ama geçmedi bulantılar, öncesinde etsiz bişey yemek istemeyen ben şimdi et yiyemiyorum dokunamıyorum yapmaya
git canım mutlaka geç fln olur ben yarın gideceğim yine bakaym büyümüş mü yine :)
gözün aydın canım bebeğin sağlıklı olsunda. maşallah kuzuya. sen de çok dikkat et kendine inşallah olmaz artık leke vs

Biraz önce benden kan pıhtısı geldi peçeteye silerken geldi, elimle yokladım biraz. Adet zamanı gelen pıhtıya benziyor. Kanama yok. Doktor randevum yarın. İlçemdeki devlet hastanesine gidicem.

Kızlar bu bebeğin önden gitme durumu nasıl oluyor ? Doğum tarihini etkiler mi acaba ? Bilenler yazarsa çok memnun olurum :)

Benim bildiğim kadarıyla, SAT ın yanlış hesaplanması yada yumurtlamanın birden fazla olması durumunda önden gitmesi gibi bir durum söz konusu oluyor. Doktorun ne diyor tatlım bu konuda? Merak ettim şimdi

Kızlar pazartesi doktora gitmiştim ama paylaşmaya bir türlü firsatım olmadı. Sat’a göre 1 hafta önden gidiyor bizimki. Doktor cinsiyeti gördü ama söylemiyeceğim dedi emin olamadım dedi ve söylemedi. Sizce ney Cinsiyet tahmini alayım
Birde miniğim çok fena hareketliydi ilk etapda uyuyordu sanırım, doktor uyandırdı cihazla bi kaç kez hafif hafif vurdu karnıma miniğimde tepkisiz kalmadı.

Eklentiler

• DA4E9486-E0F7-4DE7-93FE-78ECA5BDF81B.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 167
Birde ben doğumu hacettepede düşünüyorum acaba özel oda imkanı varmı? Ve prof doktorda sezeryan ücreti nekadar ? Bilen varmı aranızda? Yine prof doktorda muayene ücreti nekadar?

Bu yataklarda gözüm var çok beğeniyorum inşallah alıp kullanmak nasip olur

Ama fiyatları artmış 700-800tl arasıydı şimdi 1000tl üstü olmuşlar

Eklentiler

• 43DFA685-7082-445F-8595-689F4FE00AFC.webp
    14 KB · Görüntüleme: 157
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…