Böyle şeyler insanı biraz daha rahatlatıyor sağol canım allah hepimizin bebeğini korusun :)
Günaydın canım ben de aynı durumdayım çok nadir belim ağrıyor onun dışında bir belirtim yok ama kötü düşünmüyorum Allah korusun kötü birşey olsa karın ağrısı veya kanama olurdu. Ben de senin gibi düşünmeye başlamıştm ki burda bazı arkdşlarn bu haftalarda iyice belirtilerinin azaldığını okuyup rahatlamıştm Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum içini ferah tut şanslıyım de tadını çıkar
Maşallah bebişine inş lekelenme olmaz birdaha canım . Bidaha ki randevuda öğrenirsin cinsiyeti kesin olması daha iyi yüzde olarak bile söyleseler kesin değil ama heves yapıyoruz hemenBiz geldik kızlar bebiş gayet sağlıklı her şeyi iyi ilk defa kalp atışını dinledik sonunda çok şükür ikili test yatırmadım ama ense kalınlığı iyi dedi zaten %99 down sendromlu değil bebek dedi cinsiyeti ben gördüm çıkıntıyı ama doktor söylemedi erken diye sonra bidaha sordum çıkıntı var diye kızdı bu sefer önceliğin cinsiyet olmasın diye halbuki ben gördüm diye söyledim yani.. Çıkıntı yukarı bakıyordu ama doktorda çıkıntı var ama bidahakine söylerim yanılma payı var dedi onun dışında gece kahverengi leke gelmişti kese arkasında kanama var hafif dedi yat dinlen bol bol ilişki falan yasak dedi gripten çok öksürüyordum o zorlamış olabilir dedi öksürük için enfeksiyon hastalıklarına yolladı tahlil falan verdim gene bakalım kızlar bidaha leke gelirse gel dedi devamı gelmez inşallah :/ 1 hafta 2 günde gerideyiz gene Eki Görüntüle 2210124
inşallah canım :/ Aynen ya ikinciye çıkıntı var diye söyleyince zaten doktor bi bozdu beni bu 16 hafta olayından ötürü beni cinsiyetçi falan sandı galibaMaşallah bebişine inş lekelenme olmaz birdaha canım . Bidaha ki randevuda öğrenirsin cinsiyeti kesin olması daha iyi yüzde olarak bile söyleseler kesin değil ama heves yapıyoruz hemen
Teşekkür ederim evet cnm bakildiBana tansiyon gibi geldi ama zaten doktorunuz bu ihtimale en başta bakmıştır.. geçmiş olsun..
Hiç hoş değil gerçekten seni öyle azarlar gibi konuşması! Ki sen lekelenme şikayetiyle gitmişsin senin moralini biraz düzeltmesi gerekirken bu yaptığı çok gereksiz. Bende çok ısrar ettim mecbur bir şeyler demek zorunda kaldı doktorum çok merak ediyorsun belli dedi anlattı uzun uzun kesin değil 1 ay sonra tam kesin olur ama çok meraklanırsan 2 hafta sonra gel yine bakarım dedi. Ama bebeğin iyiymiş ya gerisini boşver sen canım zaten kendin anlamışsın heralde :))Biz geldik kızlar bebiş gayet sağlıklı her şeyi iyi ilk defa kalp atışını dinledik sonunda çok şükür ikili test yatırmadım ama ense kalınlığı iyi dedi zaten %99 down sendromlu değil bebek dedi cinsiyeti ben gördüm çıkıntıyı ama doktor söylemedi erken diye sonra bidaha sordum çıkıntı var diye kızdı bu sefer önceliğin cinsiyet olmasın diye halbuki ben gördüm diye söyledim yani.. Çıkıntı yukarı bakıyordu ama doktorda çıkıntı var ama bidahakine söylerim yanılma payı var dedi onun dışında gece kahverengi leke gelmişti kese arkasında kanama var hafif dedi yat dinlen bol bol ilişki falan yasak dedi gripten çok öksürüyordum o zorlamış olabilir dedi öksürük için enfeksiyon hastalıklarına yolladı tahlil falan verdim gene bakalım kızlar bidaha leke gelirse gel dedi devamı gelmez inşallah :/ 1 hafta 2 günde gerideyiz gene Eki Görüntüle 2210124
aynen canım azıcık gördüm ucundan erken diyince de ama çıkıntı var dedim öyle dedi sanırım kızlar diyordu 16 haftadan önce kız olursa aldıran çok olur diye söylemiyorlarmış ya cinsiyetçi falanmı sandı nedir tabikide önemli olan sağlığı yani cinsiyet cinsiyet diye tutturmuyoruz ya ama insan merak ediyor yaniHiç hoş değil gerçekten seni öyle azarlar gibi konuşması! Ki sen lekelenme şikayetiyle gitmişsin senin moralini biraz düzeltmesi gerekirken bu yaptığı çok gereksiz. Bende çok ısrar ettim mecbur bir şeyler demek zorunda kaldı doktorum çok merak ediyorsun belli dedi anlattı uzun uzun kesin değil 1 ay sonra tam kesin olur ama çok meraklanırsan 2 hafta sonra gel yine bakarım dedi. Ama bebeğin iyiymiş ya gerisini boşver sen canım zaten kendin anlamışsın heralde :))
Maşallah bebegine canım ne kadar büyümüş ufaklık darısı başımızaBiz geldik kızlar bebiş gayet sağlıklı her şeyi iyi ilk defa kalp atışını dinledik sonunda çok şükür ikili test yatırmadım ama ense kalınlığı iyi dedi zaten %99 down sendromlu değil bebek dedi cinsiyeti ben gördüm çıkıntıyı ama doktor söylemedi erken diye sonra bidaha sordum çıkıntı var diye kızdı bu sefer önceliğin cinsiyet olmasın diye halbuki ben gördüm diye söyledim yani.. Çıkıntı yukarı bakıyordu ama doktorda çıkıntı var ama bidahakine söylerim yanılma payı var dedi onun dışında gece kahverengi leke gelmişti kese arkasında kanama var hafif dedi yat dinlen bol bol ilişki falan yasak dedi gripten çok öksürüyordum o zorlamış olabilir dedi öksürük için enfeksiyon hastalıklarına yolladı tahlil falan verdim gene bakalım kızlar bidaha leke gelirse gel dedi devamı gelmez inşallah :/ 1 hafta 2 günde gerideyiz gene Eki Görüntüle 2210124
Amin canım çok teşekkürler İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızTekrar geçmiş olsun canım. Bol bol yat dinlen güzelce. Son korku olsun bundan sonra hep güzel geçsin inşallah
Nasıl duyabiliyorsunuz nasıl bir cihaz bu?Evet 6 haftaliktan beri duyabiliyoruz çok şükür
amin canım aminn valla şu görüntüler o kadar değerli kiMaşallah bebegine canım ne kadar büyümüş ufaklık darısı başımıza
Çıkıntı varsa kız mı oluyor :)) Ben hiç anlamıyorum canım bunlardan. Ama ilk çocuk olunca bence aldırmak gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum bende. Doktorum banada ilk çocuğun kız olması evin bereketidir dedi acaba o yüzden mi söyledi diye düşündüm şimdi :) Kız da olsa erkek de olsa bize anneliği o tattırıcak o yüzden hertürlü baldan tatlı olucak :))aynen canım azıcık gördüm ucundan erken diyince de ama çıkıntı var dedim öyle dedi sanırım kızlar diyordu 16 haftadan önce kız olursa aldıran çok olur diye söylemiyorlarmış ya cinsiyetçi falanmı sandı nedir tabikide önemli olan sağlığı yani cinsiyet cinsiyet diye tutturmuyoruz ya ama insan merak ediyor yani
O zaman erken gideyim ben de. Zaten özledim minnoşumu görmek için bahane arıyorum bu da sebebim olsun
git canım mutlaka geç fln olur ben yarın gideceğim yine bakaym büyümüş mü yine :)Benimde öyle canım şampuanlar midemi bulandırıyo üç ay doldu ama geçmedi bulantılar, öncesinde etsiz bişey yemek istemeyen ben şimdi et yiyemiyorum dokunamıyorum yapmaya
gözün aydın canım bebeğin sağlıklı olsunda. maşallah kuzuya. sen de çok dikkat et kendine inşallah olmaz artık leke vsBiz geldik kızlar bebiş gayet sağlıklı her şeyi iyi ilk defa kalp atışını dinledik sonunda çok şükür ikili test yatırmadım ama ense kalınlığı iyi dedi zaten %99 down sendromlu değil bebek dedi cinsiyeti ben gördüm çıkıntıyı ama doktor söylemedi erken diye sonra bidaha sordum çıkıntı var diye kızdı bu sefer önceliğin cinsiyet olmasın diye halbuki ben gördüm diye söyledim yani.. Çıkıntı yukarı bakıyordu ama doktorda çıkıntı var ama bidahakine söylerim yanılma payı var dedi onun dışında gece kahverengi leke gelmişti kese arkasında kanama var hafif dedi yat dinlen bol bol ilişki falan yasak dedi gripten çok öksürüyordum o zorlamış olabilir dedi öksürük için enfeksiyon hastalıklarına yolladı tahlil falan verdim gene bakalım kızlar bidaha leke gelirse gel dedi devamı gelmez inşallah :/ 1 hafta 2 günde gerideyiz gene Eki Görüntüle 2210124
Kızlar bu bebeğin önden gitme durumu nasıl oluyor ? Doğum tarihini etkiler mi acaba ? Bilenler yazarsa çok memnun olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?