2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet şaşırdım şimdi ben gece yatmadan önce alıyorum azcık aç. Napsam ya

Evet ben de araştırmıştım bunu eczacı öyle diyince öyle kullanıyorum iki gündür. Mide yakıypr mu şimdi ben sabah mı alayım gece yatmadan mı

Ya sorma nasil 1 usengeclik hemde.benim saclarim belimdeydi uğraşamam diye gidip kestirdim 1 kac hafta once
Yahu şu batıl inançlar yüzünden ben kestiremedim, ben inanmıyorum ama annem aklıma girdi kestiremiyorum saçımı rapunzele döndüm resmen neyse şu 3 ay geçsin bende kestireyim.

Ben iki gündür demir ilacını alıyorum daha iyi sanırım bebek depolarımızı sömürüyor ve az su içiyoruz

Ara ara gözüm kararır hala canım ama iyiyim ben çok şükür geçecek birşey değil siyami ersekten ameliyat demişlerdi ama kesim çözüm olur diyemeyiz yine eski şekilde devam edebilir garanti veremiyoruz dediler bende yaptırmadım. Sadece diğer insanlara göre kalp krizi riskim yüksek doktorların demesiyle çarpıntım olduğu anda en yakın acile gitmem lazım üzüntü aşırı heyecan veya aşırı yorucu aktivitelerden uzak durmam lazım. Bir ara kalp ilacına başlayacak düzeydeydi ama maşallah uzun zamandır sorun yaşamıyorum. Mümkün olduğunca dikkat ediyorum en olumsuz yanı diğer insanlara göre daha çabuk yoruluyorum şimdi birde gebelik olunca iyice yorucu geçiyor ve çalışıyorum

Yahu şu batıl inançlar yüzünden ben kestiremedim, ben inanmıyorum ama annem aklıma girdi kestiremiyorum saçımı rapunzele döndüm resmen neyse şu 3 ay geçsin bende kestireyim.
Rahatlik bence oldukcada kisa kestiridm yani simdiye kadar hic kisa kullanmamistim bu kadar.ama hemen uzadi.
Ben batil inanclara pek ehemmiyet vermem : )
Tabi banada soyleyen cok oldu.icine sindigi gibi yap

Ayy cnm benim kendine çok dikkat et. Cook geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Rahatlik bence oldukcada kisa kestiridm yani simdiye kadar hic kisa kullanmamistim bu kadar.ama hemen uzadi.
Ben batil inanclara pek ehemmiyet vermem : )
Tabi banada soyleyen cok oldu.icine sindigi gibi yap
Bende 7 haftalık ken kestirdim saçlarımı hurafelere inanmıyorum uzamıştı iyice 9 ay boyunca daha da uzun olucaktı iyi oldu

Ben iki gündür demir ilacını alıyorum daha iyi sanırım bebek depolarımızı sömürüyor ve az su içiyoruz
Sizin doktorlarınız ne güzel size vitaminlerinizi vermiş ,bana “sonuçların çok güzel ,folic asiti de kesiyoruz “dedi,şu anda kullandığım hiçbir ilaç yok,sadece toksoplazma varmış bende ;kediden,köpekten uzak dur dedi.Ama haklı olabilirsin,2 günde bir baş ağrısı çekiyorum

Amin inşallah canım seninde gönlündeki nasip olsun :))

Evet şaşırdım şimdi ben gece yatmadan önce alıyorum azcık aç. Napsam ya

Evet ben de araştırmıştım bunu eczacı öyle diyince öyle kullanıyorum iki gündür. Mide yakıypr mu şimdi ben sabah mı alayım gece yatmadan mı
yakıyor mu hatırlamıyorum bu sefer nasıl etkı eder bılmıyorum daha vermedı... ılk kızımda da hemen vermemıstı bıdaha kı gıttıgımde verır ve ozaman anlrım sımdı hatırlayamadım.
Ben sabah alıyordum sen nasıl rahat edıyorsan canım bılemıyorum bıldıgım tek sey ac olman gerekıyor.

Bel ağrısı bendede var iki gündür sırt üstü yattım mı mahvedip beni hele sabah uyanır uyanmaz ilk işim eşime masaj yaptırmak oluyo
Sırt ustü daha cok agri yapiyor. Yan yatinca biraz rahatliyorum. Kontrolume 1 hafta var. Insallah bir an önce gecer bu agrilar.

Ahh sorma. Gecen hafta hic agrim yoktu onun icin korktum. Simdi agrim var diye korkuyorum. Işimiz zor

gitmen lazım canım benimde bir kere geldi ama kesede kanama olmuş ilaçlık bir durum yok dedi ama belli olmaz acile falan git hatta imkânın varsa

Bence mutlaka gıtmelısın

Kızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…