Çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğini sana bağışlasın haberver bize de mutlaka dualarım seninleKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Ayy maşallah çok güzel bir duygu1,48 di ultrasonda da ensesi baya kalın göründü bana ama normal dedi doktorBuarada çıkıntı gördüm erkekte olabilir dedi, çıkıntısını yediğim
Sonuçta artık kaçta uyanırsan uyan senin için sabah ve aç kalkıyosun o zaman kalktığında ilk aç karınla olan ilacı iç. Ve kahvaltıdan sonrada diğerini iç canım benceKızlar şimdi bende iki tane ilaç var demir ve vitamin ilacı fakat şöyle ki benim uyanma saatim 12 den sonra.
Vitamin ilacımi tok karnina , Demiri aç karnına almam lazım.
Saatleri nasıl ayarlasam bir yardımcı olur musunuz ?
Sabah tok diyor ama ben sabah asla uyanamam.
Ne zaman uyanıyorsan kahvaltı ettiğin gibi iç çünkü dediğin gibi geceye kadar kalıyosanız sorun olmaz benceKiz Eşim gitmiyor ki home Office yazılımcıyiz gece boyunca çalışıyoruz
Birde sabah tok diyor ya o sıkıntıya sokuyor..Dur bakam yarın doktoru arayıp sorayım kendi biyolojik saatime ayarlasam olur mu diye
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsinCanim benim çok sukür sanirim hareketsizlikten ve yediklerimden midem bu halde malum surekli dinlenmem gerek havalarda soguk gidiyor su siralar yuruyuse de cikamadim ama 1 gün iyiyse 1 gün cok kötüyüm bilmiyorum insallah gecer diyorum sen nasilsin ?
Benim dr umda dün kan, demir ilacı verdi ve o da tok karınlaBılemıyorum ben emınım ac ıcıldıgınden cunku ılk gebelıkte o sekılde kullanmam soylendı ve bıraz arastırırsan demır ılaclarının tok karna alındıgında emılımının bozuldugunu okursun.
Senin adına sevindim canım tabi yanılma payı olmassaa tam kesin olsa ne güzel olur şimdi kesin mi değil mi acabalarda biraz merak uyandırıyor. Bizim bir tanıdık erkek çocukları var ve kız bebek için tekrar hamile kalmiş başlarda dr kız demiş tabi en çok istediği şey kiyafet bile almiş zamanla bir kaç ay geçince dr bu sefer kesin olarak erkek diyince sinir krizi gibi bir anda çıldırmış ve dr a tokat atmiş oturup ağlamiş saatlerce bu yüzden ben hep bu olayı hatırlarım kesin olana kadar fazla ümit bağlamamak lazımYaaaaa bendeeeee ınsallah yanılma sıfırdır. Canım sonucların guzel hersey ıyı dedı ense burun kafası va hepsı ıyı dedı kanda da ınsallah temız cıkar.
Cok sukurr
Ben de almadım ,iki gündür 2 saatte bir acıkıyorum ,kıtlıktan çıkmış gibi yemek yaptım
Hayırlısı olsun inşallah canım benimBenimki çok kuduruk hareketler yaptı ben ağzım açık izledim inceleyemedimSonra ısrar edince baya inceledi doktor büyük ihtimal kız dedi :)) Tabi o an havai fişekler falan patladı benim içimde :)) Birde nubdan anlayan iki arkadaşımızın fikrini aldım burdan ikiside kız dedi. Hatta ciddi bir çıkıntısı var benimde anladığım kadarıyla :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğin ve senin için dua edicem rabbim yardımcın olsun bol şifalarKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Günaydın tatlımGünaydın herkes için güzel bir gün olur inşallah ☺
Benim de toksoplazma bağışıklığım yok ,onu gecirmen zor bir ihtimal dert etme:) ben devlet hastanesine gittim ilgi yok. Özel kliniğe gidiyorum baş gibi adamSizin doktorlarınız ne güzel size vitaminlerinizi vermiş ,bana “sonuçların çok güzel ,folic asiti de kesiyoruz “dedi,şu anda kullandığım hiçbir ilaç yok,sadece toksoplazma varmış bende ;kediden,köpekten uzak dur dedi.Ama haklı olabilirsin,2 günde bir baş ağrısı çekiyorum
Tamam gece yatmadan önce ac olup alayım
yakıyor mu hatırlamıyorum bu sefer nasıl etkı eder bılmıyorum daha vermedı... ılk kızımda da hemen vermemıstı bıdaha kı gıttıgımde verır ve ozaman anlrım sımdı hatırlayamadım.
Ben sabah alıyordum sen nasıl rahat edıyorsan canım bılemıyorum bıldıgım tek sey ac olman gerekıyor.
Ya maşallah ne güzel ben de bgn gideceğim 13+1 sata göre 14+1 kesin cinsiyet isteyeceğim görebilirse inşallah benim bebeğimde çookk hareket eder hiç ultrasonda hareket ettiğini görmedim henüz :)Günaydın kızlar bende dün akşama doğru dr a gittim folik asit artık bıraktı dr um kan ilacı verdi vee bebeğim çok tatlıydı hareket ediyordu onun oo hareketlerini görünce dünyalar benim oldu resmen dün akşamdan beri ağzım kulaklarımda oo viduyoyu izliyorum veee dr'um banada kıza benziyor dedi buyuk ihtimalle kız
tok karnına ama yemeklerden 2 saat sonra, söylediler değil miBenim dr umda dün kan, demir ilacı verdi ve o da tok karınla
Ya maşallah ne güzel ben de bgn gideceğim 13+1 sata göre 14+1 kesin cinsiyet isteyeceğim görebilirse inşallah benim bebeğimde çookk hareket eder hiç ultrasonda hareket ettiğini görmedim henüz :)
Ya çok geçmiş olsun bak bebeğin iyimiş inş bidaha yaşamasınKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?