2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğini sana bağışlasın haberver bize de mutlaka dualarım seninle

Sonuçta artık kaçta uyanırsan uyan senin için sabah ve aç kalkıyosun o zaman kalktığında ilk aç karınla olan ilacı iç. Ve kahvaltıdan sonrada diğerini iç canım bence

Kiz Eşim gitmiyor ki home Office yazılımcıyiz gece boyunca çalışıyoruz
Birde sabah tok diyor ya o sıkıntıya sokuyor..Dur bakam yarın doktoru arayıp sorayım kendi biyolojik saatime ayarlasam olur mu diye
Ne zaman uyanıyorsan kahvaltı ettiğin gibi iç çünkü dediğin gibi geceye kadar kalıyosanız sorun olmaz bence

Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin

Yaaaaa bendeeeee ınsallah yanılma sıfırdır. Canım sonucların guzel hersey ıyı dedı ense burun kafası va hepsı ıyı dedı kanda da ınsallah temız cıkar.
Cok sukurr
Senin adına sevindim canım tabi yanılma payı olmassaa tam kesin olsa ne güzel olur şimdi kesin mi değil mi acabalarda biraz merak uyandırıyor. Bizim bir tanıdık erkek çocukları var ve kız bebek için tekrar hamile kalmiş başlarda dr kız demiş tabi en çok istediği şey kiyafet bile almiş zamanla bir kaç ay geçince dr bu sefer kesin olarak erkek diyince sinir krizi gibi bir anda çıldırmış ve dr a tokat atmiş oturup ağlamiş saatlerce bu yüzden ben hep bu olayı hatırlarım kesin olana kadar fazla ümit bağlamamak lazım

Hayırlısı olsun inşallah canım benim

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğin ve senin için dua edicem rabbim yardımcın olsun bol şifalar

Günaydın kızlar bende dün akşama doğru dr a gittim folik asit artık bıraktı dr um kan ilacı verdi vee bebeğim çok tatlıydı hareket ediyordu onun oo hareketlerini görünce dünyalar benim oldu resmen dün akşamdan beri ağzım kulaklarımda oo viduyoyu izliyorum veee dr'um banada kıza benziyor dedi buyuk ihtimalle kız

Benim de toksoplazma bağışıklığım yok ,onu gecirmen zor bir ihtimal dert etme:) ben devlet hastanesine gittim ilgi yok. Özel kliniğe gidiyorum baş gibi adam

Tamam gece yatmadan önce ac olup alayım

Ya maşallah ne güzel ben de bgn gideceğim 13+1 sata göre 14+1 kesin cinsiyet isteyeceğim görebilirse inşallah benim bebeğimde çookk hareket eder hiç ultrasonda hareket ettiğini görmedim henüz :)

Ya çok geçmiş olsun bak bebeğin iyimiş inş bidaha yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…