2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Zaten herhangi bir problem yoksa doktor söylememiştir İçini ferah tut

Allah acısını göstermesin inşallah canım benim geçecek bu günler, sana "bende de oldu ama bişey olmadı" diyecek günleri nasip etsin

Çok büyük geçmiş olsun canım nerdeyse hepimiz kanama yaşadık içini rahat moralini yüksek tut biran önce güzel haberlerini bekliyoruz

Aaa ay yok artık tokat falan o asırı umıt baglamıs kız bebek ıcın hamıle kalmıs :/ yok canım ben ıkı cocugum olmasını ıstıyordum ne olacagı gerçekten fark etmez asla oturup uzulmem bıle... kızım kız ıstedıgı ıcın daha cok sevındım sadece okadar.../

Benımde bı arkadasın oglu var kız ıstıyordu doktor erkek demıs herkes cok uzulmus aglamıs, sonra doktor kız demıs hepsı havalara ucmuslar
Ben burdakı arkadaslara da dıyorm ılerı haftalara kadar kesın dusunmeyın ben daha hıc bısey almam kımseye soylemıyorm cevremden zaten.. :)))

Kızlaarrr ben de dün gittim muayeneye Minnak bebişim yüzüstü yatmış ayaklarını sallıyordu
Yüzüstü yattığı için cinsiyetine dair hiçbir şey göremedik tabiii Çikolata yiyip girmiştim acaba ondan mı
Ense kalınlığımız 1,0 çıktı, doktor gayet iyi dedi. Bu sabah da ikili tarama için kan verdim.
Bakalım iyiyiz çoookkk şüküüürrrrr

Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstır

Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstır

Benim dr umda dün kan, demir ilacı verdi ve o da tok karınla
cok garip demır ılacını bazı gıdalar emılımını azaltır yanı ıstersen arastır sen bılırsın canım.

ooo hadı bır kız daha mı gelıyor bakalımmm ılerı kı haftalar hersey bellı olur hayırlısı olsun

Dün pıhtı gelmişti. Kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktordan geldim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanama alanım hala var ama alıştım ben artık, takmıyorum kafaya.
Hoş ne kadar takmıyorum desem de rüyalarıma girdi. Doktora gidiyorum falan...

Gecmıs olsunnnn.... aynı durumu yasadımm 13 gun kahve leke geldıııı senı anlıyorum uc ay rısklı dıye doktor bana hıc bısey yapma hep dınlen demıstı. Sende bol bol dınlen ınsallah bır an önce atlatırsın...

Çok geçmiş olsun canım.

Maşallah canim. Kızlar kendini göstermeye başlıyor

Ya maşallah ne güzel ben de bgn gideceğim 13+1 sata göre 14+1 kesin cinsiyet isteyeceğim görebilirse inşallah benim bebeğimde çookk hareket eder hiç ultrasonda hareket ettiğini görmedim henüz :)
Saol canım tabi ben 12+3 haftalığım senin kesin görünür ve nerdeyse kesin olur cinsiyet tahmini ve dr a gitmeden tok karınla git su iç ve çikolata yee bak nasıl hareket ediyor

Canim geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin evine . Bebegin sana sıkı sıkı tutunmuş bir şey olmaz Allah'ın izni ile .

Çok şükür canım. Miğde bulantların da geçer yakında inşallah benim çok hafif bulanıyor o kadar kötü değilim şükür

En önemlisi sağlık ve hayırlı bir evlat olması hiç fark etmiyor benim için oo yinede bizim canımız sonuçta bazrn en çok istediğin erkek veya kızda olsa beklediğinden çok sever ve bağlanırsın ve hep şükredersin

Ayy çok tatlılar yaaa maşallah çok iyiymiş aksine çikolata ve su içerek bebek daha hareketli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…