- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
çikolata yiycem girmeden canımGitmeden nutella muz cikolata ye diyolar
Ne kadar doğru bilmem
Bir şey demedi canım ultrason kağıdında 12+2 yazıyor ama benim sata göre 11+5 ti :) Acaba dedim Doğum tarihi öne mi gelir ? Problem yaratıcak bir durum değil o yüzden doktor söyleme gereği duymamıştır.
Allah acısını göstermesin inşallah canım benim geçecek bu günler, sana "bende de oldu ama bişey olmadı" diyecek günleri nasip etsinKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Çok büyük geçmiş olsun canım nerdeyse hepimiz kanama yaşadık içini rahat moralini yüksek tutKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Aaa ay yok artık tokat falanSenin adına sevindim canım tabi yanılma payı olmassaa tam kesin olsa ne güzel olur şimdi kesin mi değil mi acabalarda biraz merak uyandırıyor. Bizim bir tanıdık erkek çocukları var ve kız bebek için tekrar hamile kalmiş başlarda dr kız demiş tabi en çok istediği şey kiyafet bile almiş zamanla bir kaç ay geçince dr bu sefer kesin olarak erkek diyince sinir krizi gibi bir anda çıldırmış ve dr a tokat atmiş oturup ağlamiş saatlerce bu yüzden ben hep bu olayı hatırlarım kesin olana kadar fazla ümit bağlamamak lazım
Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstırKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstırKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
cok garip demır ılacını bazı gıdalar emılımını azaltır yanı ıstersen arastır sen bılırsın canım.Benim dr umda dün kan, demir ilacı verdi ve o da tok karınla
ooo hadı bır kız daha mı gelıyor bakalımmm ılerı kı haftalar hersey bellı olur hayırlısı olsunGünaydın kızlar bende dün akşama doğru dr a gittim folik asit artık bıraktı dr um kan ilacı verdi vee bebeğim çok tatlıydı hareket ediyordu onun oo hareketlerini görünce dünyalar benim oldu resmen dün akşamdan beri ağzım kulaklarımda oo viduyoyu izliyorum veee dr'um banada kıza benziyor dedi buyuk ihtimalle kız
Gecmıs olsunnnn.... aynı durumu yasadımm 13 gun kahve leke geldıııı senı anlıyorum uc ay rısklı dıye doktor bana hıc bısey yapma hep dınlen demıstı. Sende bol bol dınlen ınsallah bır an önce atlatırsın...Dün pıhtı gelmişti. Kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktordan geldim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanama alanım hala var ama alıştım ben artık, takmıyorum kafaya.
Hoş ne kadar takmıyorum desem de rüyalarıma girdi. Doktora gidiyorum falan...
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Maşallah canim. Kızlar kendini göstermeye başlıyorGünaydın kızlar bende dün akşama doğru dr a gittim folik asit artık bıraktı dr um kan ilacı verdi vee bebeğim çok tatlıydı hareket ediyordu onun oo hareketlerini görünce dünyalar benim oldu resmen dün akşamdan beri ağzım kulaklarımda oo viduyoyu izliyorum veee dr'um banada kıza benziyor dedi buyuk ihtimalle kız
Saol canım tabi ben 12+3 haftalığım senin kesin görünür ve nerdeyse kesin olur cinsiyet tahmini ve dr a gitmeden tok karınla git su iç ve çikolata yee bak nasıl hareket ediyorYa maşallah ne güzel ben de bgn gideceğim 13+1 sata göre 14+1 kesin cinsiyet isteyeceğim görebilirse inşallah benim bebeğimde çookk hareket eder hiç ultrasonda hareket ettiğini görmedim henüz :)
Yemekten bir saat sonra falan alırsınız dediler canım eczanecitok karnına ama yemeklerden 2 saat sonra, söylediler değil mi
Kızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Çok şükür canım. Miğde bulantların da geçer yakında inşallah benim çok hafif bulanıyor o kadar kötü değilim şükürSelam kızlar herkes iyidir umarım. Ben de 13+0 oldum bugün
İkili testim iyi çıktı şükür yaşım lleri diye endişe ediyordum
Cinsiyet için de geçen hafta emin olamadı 1 ay sonra tekrar gel dedi
Herkese bol sağlık dilerim
Benim mide bulantilarim devam ediyor
Siz de durumlar nası
En önemlisi sağlık ve hayırlı bir evlat olması hiç fark etmiyor benim için oo yinede bizim canımız sonuçta bazrn en çok istediğin erkek veya kızda olsa beklediğinden çok sever ve bağlanırsın ve hep şükredersinAaa ay yok artık tokat falano asırı umıt baglamıs kız bebek ıcın hamıle kalmıs :/ yok canım ben ıkı cocugum olmasını ıstıyordum ne olacagı gerçekten fark etmez asla oturup uzulmem bıle... kızım kız ıstedıgı ıcın daha cok sevındım sadece okadar.../
Benımde bı arkadasın oglu var kız ıstıyordu doktor erkek demıs herkes cok uzulmus aglamıs, sonra doktor kız demıs hepsı havalara ucmuslar
Ben burdakı arkadaslara da dıyorm ılerı haftalara kadar kesın dusunmeyın ben daha hıc bısey almam kımseye soylemıyorm cevremden zaten.. :)))
Ayy çok tatlılar yaaa maşallah çok iyiymiş aksine çikolata ve su içerek bebek daha hareketli oluyorKızlaarrr ben de dün gittim muayeneyeMinnak bebişim yüzüstü yatmış ayaklarını sallıyordu
Yüzüstü yattığı için cinsiyetine dair hiçbir şey göremedik tabiiiÇikolata yiyip girmiştim acaba ondan mı
Ense kalınlığımız 1,0 çıktı, doktor gayet iyi dedi. Bu sabah da ikili tarama için kan verdim.
Bakalım iyiyiz çoookkk şüküüürrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?