cok garip demır ılacını bazı gıdalar emılımını azaltır yanı ıstersen arastır sen bılırsın canım.
Bilmiyom canım ama araştırcam bana verdiği ilaç. Ferrum Hausmann Fort verdi
ooo hadı bır kız daha mı gelıyor bakalımmm ılerı kı haftalar hersey bellı olur hayırlısı olsun
Dün pıhtı gelmişti. Kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktordan geldim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanama alanım hala var ama alıştım ben artık, takmıyorum kafaya.
Hoş ne kadar takmıyorum desem de rüyalarıma girdi. Doktora gidiyorum falan...
Evet ben de öyle duymuştuım O yüzden çikolata yiyip girdim
Ama bu sefer de cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yattığı için
Keyfine pek düşkündü minnağım yüzdüğünü zannederek bacaklarını oynatıyordu sürekli
Bir ay sonra tekrar gidicez bakalım cinsiyeti öğrenmek o zamana kaldı
Sen nasılsın tatlım öğrenebildin mi cinsiyetini
Günaydın kızlar bende dün akşama doğru dr a gittim folik asit artık bıraktı dr um kan ilacı verdi vee bebeğim çok tatlıydı hareket ediyordu onun oo hareketlerini görünce dünyalar benim oldu resmen dün akşamdan beri ağzım kulaklarımda oo viduyoyu izliyorum veee dr'um banada kıza benziyor dedi buyuk ihtimalle kız
Gecmıs olsunnnn.... aynı durumu yasadımm 13 gun kahve leke geldıııı senı anlıyorum uc ay rısklı dıye doktor bana hıc bısey yapma hep dınlen demıstı. Sende bol bol dınlen ınsallah bır an önce atlatırsın...
Dün pıhtı gelmişti. Kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktordan geldim. Çok şükür bebeğim iyi. Kanama alanım hala var ama alıştım ben artık, takmıyorum kafaya.
Hoş ne kadar takmıyorum desem de rüyalarıma girdi. Doktora gidiyorum falan...
Icini ferah tut canim bir arkadasim 9 ay ara ara kanama yasadi simdi 4 yasinda kizi var bazi bunyeler boyle yapiyor. Kendinizi yormayin bol bol dinlenin..
Saol canım tabi ben 12+3 haftalığım senin kesin görünür ve nerdeyse kesin olur cinsiyet tahmini ve dr a gitmeden tok karınla git su iç ve çikolata yee bak nasıl hareket ediyor
inşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı
Kızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
Canım şimdi nasılsın ? Çok geçmiş olsun. Benim de oldu üç günde bir iğne verdi doktor dün yine kanama oldu tabaka inçe dedi ne tabakası anlamadım bu iğnelerle toparlar dedi İnşâAllah bi daha böyle şeyler yaşamayız canım Rabbim beterinden korusun
Icini ferah tut canim bir arkadasim 9 ay ara ara kanama yasadi simdi 4 yasinda kizi var bazi bunyeler boyle yapiyor. Kendinizi yormayin bol bol dinlenin..
Benim tansiyon yüksek çıkıyor. Dün Dr ölçtü 14 / 7 idi
Bu sabah aç karnına sağlık ocağına gidip ölçtum 12.5 dedi hemşire. Benimde evde tansiyon aletim var sabah gitmeden evde ölçtum 11/ 7 idi benim tansiyon aletim düşük çıkarıyor evde tekrar ölçtum düdük değer göstermesine rağmen 13/ 8 çıktı. Çok korkuyorum geçer mi acaba beklemelimiyim