2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok saol tatlım 9 gün sonra kontrolum var dr a o zaman bakalım ne diycek kesin olarak çok merak ediyorum

Yakında inşallah kahverengi akıntıdan da kurtulursun canım çok geçmiş olsun sters yapma lütfen

Ayy çok tatlılar yaaa maşallah çok iyiymiş aksine çikolata ve su içerek bebek daha hareketli oluyor

Evet ben de öyle duymuştuım O yüzden çikolata yiyip girdim
Ama bu sefer de cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yattığı için
Keyfine pek düşkündü minnağım yüzdüğünü zannederek bacaklarını oynatıyordu sürekli
Bir ay sonra tekrar gidicez bakalım cinsiyeti öğrenmek o zamana kaldı
Sen nasılsın tatlım öğrenebildin mi cinsiyetini

İnşallah bana da söyler bazılaru 4. Ay da belli olur diyor ama ben artık cinsiyete göre bişi almak istiyorum

Çalışıyorum da Bi yandan ama işte elimden geldiği kadar dinleniyorum. Sağol canım teşekkür ederim

Kızlar fotoda nub görebiliyor musunuz? Ben sanki görüyor gibiyim ama emin olamadım. Bi bakıverin kuzularım

I
Icini ferah tut canim bir arkadasim 9 ay ara ara kanama yasadi simdi 4 yasinda kizi var bazi bunyeler boyle yapiyor. Kendinizi yormayin bol bol dinlenin..

Saol canım tabi ben 12+3 haftalığım senin kesin görünür ve nerdeyse kesin olur cinsiyet tahmini ve dr a gitmeden tok karınla git su iç ve çikolata yee bak nasıl hareket ediyor

inşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı

Canım şimdi nasılsın ? Çok geçmiş olsun. Benim de oldu üç günde bir iğne verdi doktor dün yine kanama oldu tabaka inçe dedi ne tabakası anlamadım bu iğnelerle toparlar dedi İnşâAllah bi daha böyle şeyler yaşamayız canım Rabbim beterinden korusun

Merhaba hanimlar

Benim tansiyon yüksek çıkıyor. Dün Dr ölçtü 14 / 7 idi
Bu sabah aç karnına sağlık ocağına gidip ölçtum 12.5 dedi hemşire. Benimde evde tansiyon aletim var sabah gitmeden evde ölçtum 11/ 7 idi benim tansiyon aletim düşük çıkarıyor evde tekrar ölçtum düdük değer göstermesine rağmen 13/ 8 çıktı. Çok korkuyorum geçer mi acaba beklemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…