- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Benım kızında yanlıs gormedıysem benzettım ıstıyorsa ınsallah oyle olsunYa benim çocuğumunda Nubu böleydiKızdır o kız
hava cok soguk yaaaaa wuuu kar gelsın karrKız sabah sabah dondurma yeme hasta olacaksın
Doktoruna danış canım benim arkadaşımında hamilelikte tansiyonu hep yüksekti doğuma kadar ilaç kullandı sürekli kontrol altındaydı çok yükseldi ve 8. ay bebişi aldılar. Hafife alma canımMerhaba hanimlar
Benim tansiyon yüksek çıkıyor. Dün Dr ölçtü 14 / 7 idi
Bu sabah aç karnına sağlık ocağına gidip ölçtum 12.5 dedi hemşire. Benimde evde tansiyon aletim var sabah gitmeden evde ölçtum 11/ 7 idi benim tansiyon aletim düşük çıkarıyor evde tekrar ölçtum düdük değer göstermesine rağmen 13/ 8 çıktı. Çok korkuyorum geçer mi acaba beklemelimiyim
Amin canım hamileliklerimin ikisinde de en korktuğum baş ağrısı ilkinde çok aşırı migren atakları geçirdim ağlıyordum sürekli bunda olmaması için dua ediyorumama başladı sanırım
hep erkek hissetmiştim birden şaşkınlığa uğradımYa benim çocuğumunda Nubu böleydiKızdır o kız
Dün haberlerde gördüm abd de de baba ormanda cinsiyet partisi vericek tam cinsiyet öğrenmek üzereyken kutudan mavi duman cikicakken yangın çıkıyo 47bin hektar yanmis adama 8milyon dolar ceza kesmişler güler misin ağlar mısıninşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı
Yagmasın ya ben haftaya gelene kadarBenım kızında yanlıs gormedıysem benzettım ıstıyorsa ınsallah oyle olsunsende at hadııııı tmm ınceleyelım sana kız dıyelım
hava cok soguk yaaaaa wuuu kar gelsın karr
Benimde yarın 2:45te :) cinsiyeti arkadaşımıza mesaj atıcak doktor cumartes veya pazarda cinsiyer partisi yapıcaz. Geçen gittiğimizde doktor unutup oğluşa benziyor ama emin değilim demişti söylediği için üzülmüştüm ama genede yapıcam şu balon patlatma işini. İçimdemi kalsın yaniGünaydınlar
Yarın benimde kontrolüm var sabırla bekliyorum
Sorucam mutlaka saolasınbenimde migrenim var şükür hamilelikte hiç atak yaşamadım ama hamile değilken ayda 10 -12 atak falan geçiriyordum çok ağır ilaçlar alıyordum en son gitttiğim dr bu kadar ağır ilaçlar sıkıntı yaratır dedi parol ve dramamine (bulantı ilacı) ikisini aynı anda iç etken maddeleri birleşip ağrıyı keser dedi faydasını da gördüm , fakat hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum doktorunuza sorun, sorun yok derse ikisini aynı anda atınca faydalı oluyor , ama tabi önce mutlaka doktorunuza sorun , geçmiş olsun
Yokyok yagmaz yılbasına belkı yagar gıbı :))))Yagmasın ya ben haftaya gelene kadar
hep erkek hissetmiştim birden şaşkınlığa uğradım
Kalmasın tabi kiBenimde yarın 2:45te :) cinsiyeti arkadaşımıza mesaj atıcak doktor cumartes veya pazarda cinsiyer partisi yapıcaz. Geçen gittiğimizde doktor unutup oğluşa benziyor ama emin değilim demişti söylediği için üzülmüştüm ama genede yapıcam şu balon patlatma işini. İçimdemi kalsın yani
Sen öyle diyorsanYokyok yagmaz yılbasına belkı yagar gıbı :))))
Sen öyle diyorsan
Yuzde verdımı mesela yoksa ıhtımal mı dedıBenimkide 2 hafta önce kızdı. dün erkek olduBakalım doğuma kadar ne olur Allah bilir
Ben bugün 14+0ım canım ama ultrasonda 14+5 çıkıyorum:) belli olur bencede çikolata yeyip gidicem bakalım inşallah ikili tarama sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)Kalmasın tabi kiAllah o güzel gönlüne göre versin. Senin haftan benden büyük muhtemelen net şekilde gözükür. Ben yarın cinsiyet konusunda net birşey beklemiyorum. İkili için gün verecekti bana . Bir kaç haftaya kısmet artık
Yorma kendini canım neden yoruyorsun? Heyecan yapma güzel çıkacak İnşâAllahHayatta yapmayacagim isleri yapiyorum sabahtan beri evde mutfak dolabi bile sildim.cunku zaman hic gecmiyor.gun sayiyorum test sonucum icin bugun daha 3.gun : ((
Yuzde verdımı mesela yoksa ıhtımal mı dedı
Erkeklerin boynu uzun ve dik oluyormuş ,seninki nasıl baksanaYok yüzde falan demedi tatlım ya çok iddia etmedi yani. 2-3 hafta sonra netleşir bazen kızlarında çıkıntısı böyle görünüyor falan dedi. Bende diyemedim yani nube teorisine göre bu çıkıntı yatay değil mi diyeBen size ultrason görüntü atıcam aslında ama düzgün çıkmadılar bu sefer pek. Çok hareketliydi enseyi bile baya uğraştı ölçmek için. Yalnız enseyi görünce bende bu erkek galiba diye düşünmedim değil. Bak senin mesela ense 1.14 demiştin. Erkeklerde ense kalınlığı biraz daha fazla olabilir diye okumuştum bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?