2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktoruna danış canım benim arkadaşımında hamilelikte tansiyonu hep yüksekti doğuma kadar ilaç kullandı sürekli kontrol altındaydı çok yükseldi ve 8. ay bebişi aldılar. Hafife alma canım

Amin canım hamileliklerimin ikisinde de en korktuğum baş ağrısı ilkinde çok aşırı migren atakları geçirdim ağlıyordum sürekli bunda olmaması için dua ediyorum ama başladı sanırım

benimde migrenim var şükür hamilelikte hiç atak yaşamadım ama hamile değilken ayda 10 -12 atak falan geçiriyordum çok ağır ilaçlar alıyordum en son gitttiğim dr bu kadar ağır ilaçlar sıkıntı yaratır dedi parol ve dramamine (bulantı ilacı) ikisini aynı anda iç etken maddeleri birleşip ağrıyı keser dedi faydasını da gördüm , fakat hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum doktorunuza sorun, sorun yok derse ikisini aynı anda atınca faydalı oluyor , ama tabi önce mutlaka doktorunuza sorun , geçmiş olsun

inşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı
Dün haberlerde gördüm abd de de baba ormanda cinsiyet partisi vericek tam cinsiyet öğrenmek üzereyken kutudan mavi duman cikicakken yangın çıkıyo 47bin hektar yanmis adama 8milyon dolar ceza kesmişler güler misin ağlar mısın

Günaydınlar
Yarın benimde kontrolüm var sabırla bekliyorum
Benimde yarın 2:45te :) cinsiyeti arkadaşımıza mesaj atıcak doktor cumartes veya pazarda cinsiyer partisi yapıcaz. Geçen gittiğimizde doktor unutup oğluşa benziyor ama emin değilim demişti söylediği için üzülmüştüm ama genede yapıcam şu balon patlatma işini. İçimdemi kalsın yani

Sorucam mutlaka saolasın

Kalmasın tabi ki Allah o güzel gönlüne göre versin. Senin haftan benden büyük muhtemelen net şekilde gözükür. Ben yarın cinsiyet konusunda net birşey beklemiyorum. İkili için gün verecekti bana . Bir kaç haftaya kısmet artık

Ben bugün 14+0ım canım ama ultrasonda 14+5 çıkıyorum:) belli olur bencede çikolata yeyip gidicem bakalım inşallah ikili tarama sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)

Hayatta yapmayacagim isleri yapiyorum sabahtan beri evde mutfak dolabi bile sildim.cunku zaman hic gecmiyor.gun sayiyorum test sonucum icin bugun daha 3.gun : ((

Yuzde verdımı mesela yoksa ıhtımal mı dedı

Yok yüzde falan demedi tatlım ya çok iddia etmedi yani. 2-3 hafta sonra netleşir bazen kızlarında çıkıntısı böyle görünüyor falan dedi. Bende diyemedim yani nube teorisine göre bu çıkıntı yatay değil mi diye Ben size ultrason görüntü atıcam aslında ama düzgün çıkmadılar bu sefer pek. Çok hareketliydi enseyi bile baya uğraştı ölçmek için. Yalnız enseyi görünce bende bu erkek galiba diye düşünmedim değil. Bak senin mesela ense 1.14 demiştin. Erkeklerde ense kalınlığı biraz daha fazla olabilir diye okumuştum bi yerde

Erkeklerin boynu uzun ve dik oluyormuş ,seninki nasıl baksana

Selam kızlar. İkili sonucu çıkmış görünüyor. Down sendrom 1(PAPP-A + Serbest beta HCG) 121 diyor normal değerde yazmıyor. Normal değeri biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…