Erkeklerin boynu uzun ve dik oluyormuş ,seninki nasıl baksana
foto atar mısın bi yer var oraya bakıcam canım orda yazıyor sonucuSelam kızlar. İkili sonucu çıkmış görünüyor. Down sendrom 1(PAPP-A + Serbest beta HCG) 121 diyor normal değerde yazmıyor. Normal değeri biliyormusunuz?
Insaallah arkadasim insaallahYorma kendini canım neden yoruyorsun? Heyecan yapma güzel çıkacak İnşâAllah
Benım bayaaa yüksek yuzde verdı ben kendı doktorumda kız derse tmm kız dıye kesınlestırırım. Zaten yenı goruldu bır ay sonra falan gıderım ozamana 16 hafta falan olur kocaman olur :))) Dun sen yazmıstım dmı senınde yuksek degıldı sankıYok yüzde falan demedi tatlım ya çok iddia etmedi yani. 2-3 hafta sonra netleşir bazen kızlarında çıkıntısı böyle görünüyor falan dedi. Bende diyemedim yani nube teorisine göre bu çıkıntı yatay değil mi diyeBen size ultrason görüntü atıcam aslında ama düzgün çıkmadılar bu sefer pek. Çok hareketliydi enseyi bile baya uğraştı ölçmek için. Yalnız enseyi görünce bende bu erkek galiba diye düşünmedim değil. Bak senin mesela ense 1.14 demiştin. Erkeklerde ense kalınlığı biraz daha fazla olabilir diye okumuştum bi yerde
foto atar mısın bi yer var oraya bakıcam canım orda yazıyor sonucu
İnşallah canım ense kalınlığı daha inçe olurmuş kızların :)) onuda şimdi okudum baya ben kızım diyor ama bakalım :))Hayırlısı olsun inşallah canım benim
Hayatta yapmayacagim isleri yapiyorum sabahtan beri evde mutfak dolabi bile sildim.cunku zaman hic gecmiyor.gun sayiyorum test sonucum icin bugun daha 3.gun : ((
Desene biraz naza çekmiş kendini ve merak ettiriyor bicirik. Çok şükür idare ediyorum gerçi bel ağrım çok var ama şükür vee bana kıza benziyor dedi kesin değil ama kız olabilir dediEvet ben de öyle duymuştuımO yüzden çikolata yiyip girdim
Ama bu sefer de cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yattığı için
Keyfine pek düşkündü minnağım yüzdüğünü zannederek bacaklarını oynatıyordu sürekli
Bir ay sonra tekrar gidicez bakalım cinsiyeti öğrenmek o zamana kaldı
Sen nasılsın tatlım öğrenebildin mi cinsiyetini
Benimki günde 1, defa canımEvet 1-2 saat.. Peki günde kaç tane alıyorsun.. Bana 2 dediler
canım nerden bakıyosun bana da atar mısın? benim sonuçlar da çıkmış ama pzt doktora gidebilicezfoto atar mısın bi yer var oraya bakıcam canım orda yazıyor sonucu
Allah kimseye bu bekleme surecini yasatmasin.en guzel haberlerle su gibi gecsin sureciniz hepinizin.Sıkıntı yapma bencede çok güzel gelicek sonucun yorma kendini lütfen otur dinlen
İnşallah söyler canım bqkalım ne diycekİnşallah bana da söyler bazılaru 4. Ay da belli olur diyor ama ben artık cinsiyete göre bişi almak istiyorum
Aynen öyle vallaDesene biraz naza çekmiş kendini ve merak ettiriyor bicirik. Çok şükür idare ediyorum gerçi bel ağrım çok var ama şükür vee bana kıza benziyor dedi kesin değil ama kız olabilir dedi
İnsallah güzel haberlerle gelirsin kuzumBen bugün 14+0ım canım ama ultrasonda 14+5 çıkıyorum:) belli olur bencede çikolata yeyip gidicem bakalım inşallah ikili tarama sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)
Maşallah kuzuya inşallah gösterir kendini ve güzel bir eğlence olur gerçekteninşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı
Benım bayaaa yüksek yuzde verdı ben kendı doktorumda kız derse tmm kız dıye kesınlestırırım. Zaten yenı goruldu bır ay sonra falan gıderım ozamana 16 hafta falan olur kocaman olur :))) Dun sen yazmıstım dmı senınde yuksek degıldı sankı
Eger yüksekse gidip bir görün istersen canım yüksek tansiyonda iyi değilMerhaba hanimlar
Benim tansiyon yüksek çıkıyor. Dün Dr ölçtü 14 / 7 idi
Bu sabah aç karnına sağlık ocağına gidip ölçtum 12.5 dedi hemşire. Benimde evde tansiyon aletim var sabah gitmeden evde ölçtum 11/ 7 idi benim tansiyon aletim düşük çıkarıyor evde tekrar ölçtum düdük değer göstermesine rağmen 13/ 8 çıktı. Çok korkuyorum geçer mi acaba beklemelimiyim
Allah kimseye bu bekleme surecini yasatmasin.en guzel haberlerle su gibi gecsin sureciniz hepinizin.
En zoruda beklemek.ne yapsam oyalanamiyorum sanki.kimseyede soylemek istemiyorum.ah vahh duymak sinirimi iyice bozacak diye.bir size yaziyorum bole guzel temennilerinizle rahatliyorum iste : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?