2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar. İkili sonucu çıkmış görünüyor. Down sendrom 1(PAPP-A + Serbest beta HCG) 121 diyor normal değerde yazmıyor. Normal değeri biliyormusunuz?
foto atar mısın bi yer var oraya bakıcam canım orda yazıyor sonucu

Bana erkege benziyor dedi bir doktor 4 gun sonraydi galiba diger doktor kesin erkek dedi.buradan ogrendiklerimle o kadar baktim cikinti falan bisi anlamadim ben eline koluna bakip duruyorum ancak valla bravo size anliyorsunuz

Benım bayaaa yüksek yuzde verdı ben kendı doktorumda kız derse tmm kız dıye kesınlestırırım. Zaten yenı goruldu bır ay sonra falan gıderım ozamana 16 hafta falan olur kocaman olur :))) Dun sen yazmıstım dmı senınde yuksek degıldı sankı

Desene biraz naza çekmiş kendini ve merak ettiriyor bicirik. Çok şükür idare ediyorum gerçi bel ağrım çok var ama şükür vee bana kıza benziyor dedi kesin değil ama kız olabilir dedi

Sıkıntı yapma bencede çok güzel gelicek sonucun yorma kendini lütfen otur dinlen
Allah kimseye bu bekleme surecini yasatmasin.en guzel haberlerle su gibi gecsin sureciniz hepinizin.
En zoruda beklemek.ne yapsam oyalanamiyorum sanki.kimseyede soylemek istemiyorum.ah vahh duymak sinirimi iyice bozacak diye.bir size yaziyorum bole guzel temennilerinizle rahatliyorum iste : )

hıı kağıt olarak değil bu. kağıtta bi yyer var risk faktörü falan orda değerler yazıyo altında veya üstünde diye

Desene biraz naza çekmiş kendini ve merak ettiriyor bicirik. Çok şükür idare ediyorum gerçi bel ağrım çok var ama şükür vee bana kıza benziyor dedi kesin değil ama kız olabilir dedi
Aynen öyle valla Naza çekiyor kendini
Hadi bakalım hayırlısı olsun senin doktorun bir yorum yapmış ne de olsa
Allah herkesin gönlünden geçeni versin, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz

1,48 di ama ultrasonda bana çok kalın göründü.sanırım epey enseyi yakınlaştırıyor

Ense kalınlığından down sendromuna bakılmasıda ne ilginç değil mi, etrafımdaki herkesin ensesine bakmaya başladım

Eger yüksekse gidip bir görün istersen canım yüksek tansiyonda iyi değil

Ay aman sakın söleme, ben kuzenlere böle bi test yapılacak 2'li tarama testiymiş dedim, yok neden, yok bişey mi görmüşlerde istemişler ya saçma sapan bi sürü şey. Zaten pimpirik olmuşuz bide milletin saçma sapan fikirlerine ihtiyacımız yok.

Ne zaman gelecek sonuç hayırlısıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…