2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok güzel bir eğlence olur gerçekten anı olarakta kalır en azından

Kesinlikle.dusunmeden konusanlarla hic ugrascak durumda degilim.
7 ile 10 gün dediler.bugun daha 3.gun

hıı kağıt olarak değil bu. kağıtta bi yyer var risk faktörü falan orda değerler yazıyo altında veya üstünde diye
Yok canın e devletten bakıyorum. Şimdi özeldeki doktorumu aradım randevu aldım. 15:20 de gideceğim birde idrarımı yaparken yanma oldu onada baksın ve belli cinsiyetle ilgili birşey der belki 9 gün önce girmiştim en son belli değildi.13 +0 oldu bugün.

Neden o kadar uzun bir süre ki sonucun çıkması?
Yada neden benimki bu kadar kısa ki?
Ben bu sabah 9 gibi verdim ikili tarama için kan. Öğleden sonra saat 3-4 gibi çıkar dediler bana

Benim de vardi bunlar sayesinde gecti canim
benim balgam çok fazla canım ya normalde de öyle kurtulamıyorm gripten iyice fena oldu geldiği zaman öğüre öğüre öksürüyorum :/
canım geçmiş olsun hafife almamak lazım tabi doktorda dedi azda olsa düşük riski demek bol bol dinlenmek lazım sıkma canını bir şey olma allahın izniyle çok var öyle kanaması olupta bebeği sağlıklı olan şimdi nasıl oldun peki

İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı kozlar bende her seferinde hafif çıkıyor yeni ilaç kullanmama ramen geçmemiş geçmiyor evlendiğimden beri var 5 senedir yahu :/ hatta ilk zamanlar idrarım kırmızı oluyordu baya geçti aslında hissettirmiyor ama hafif varmış hala yine bi antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum hamilelikte de herkeste oluyor diye duydum ama

Evet canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var şuan ve küm döküyon dedi dr ama ilaç vermedi dr sadece bol bol su iç dedi

Aynen çok tatlılar ben dün kolu ve bacaklarını gördüğümden beri çok mutluyum ve hareket ediyordu birtanem kuzucum çok mutlu oldum umarım herkes görür benim gibi
Evettorada pipicik falan gormeye calistim bi ara yok imkansiz anlasilacak birsey degil.anlayanlara sasiriyorum

O zaman pazartesi gelicektir ve şuan canını sıktığına değmeyecek. O test sadece hamilelik döneminde kafan rahat olsun soru işaretin olmasın diye yapılıyor emin ol, bebişinide strese sokma güzelce uzat ayaklarını keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…