belki seninki farklıdır gerçi benimki oligofer fol diye şurup gibi bişiBenimki günde 1, defa canım
Çok güzel bir eğlence olur gerçekten anı olarakta kalır en azındanBenimde yarın 2:45te :) cinsiyeti arkadaşımıza mesaj atıcak doktor cumartes veya pazarda cinsiyer partisi yapıcaz. Geçen gittiğimizde doktor unutup oğluşa benziyor ama emin değilim demişti söylediği için üzülmüştüm ama genede yapıcam şu balon patlatma işini. İçimdemi kalsın yani
Kesinlikle.dusunmeden konusanlarla hic ugrascak durumda degilim.Ay aman sakın söleme, ben kuzenlere böle bi test yapılacak 2'li tarama testiymiş dedim, yok neden, yok bişey mi görmüşlerde istemişler ya saçma sapan bi sürü şey. Zaten pimpirik olmuşuz bide milletin saçma sapan fikirlerine ihtiyacımız yok.
Ne zaman gelecek sonuç hayırlısıyla?
Benimkide 2 hafta önce kızdı. dün erkek olduBakalım doğuma kadar ne olur Allah bilir
Bende hiç bir şey anlamıyorum yaaBana erkege benziyor dedi bir doktor 4 gun sonraydi galiba diger doktor kesin erkek dedi.buradan ogrendiklerimle o kadar baktim cikinti falan bisi anlamadim ben eline koluna bakip duruyorum ancak valla bravo size anliyorsunuz
Yok canın e devletten bakıyorum. Şimdi özeldeki doktorumu aradım randevu aldım. 15:20 de gideceğim birde idrarımı yaparken yanma oldu onada baksın ve belli cinsiyetle ilgili birşey der belki 9 gün önce girmiştim en son belli değildi.13 +0 oldu bugün.hıı kağıt olarak değil bu. kağıtta bi yyer var risk faktörü falan orda değerler yazıyo altında veya üstünde diye
Kesinlikle.dusunmeden konusanlarla hic ugrascak durumda degilim.
7 ile 10 gün dediler.bugun daha 3.gun
Amin inşallahAynen öyle vallaNaza çekiyor kendini
Hadi bakalım hayırlısı olsun senin doktorun bir yorum yapmış ne de olsa
Allah herkesin gönlünden geçeni versin, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Benimki Ferrum Hausmonn Fort canımbelki seninki farklıdır gerçi benimki oligofer fol diye şurup gibi bişi
benim balgam çok fazla canım ya normalde de öyle kurtulamıyorm gripten iyice fena oldu geldiği zaman öğüre öğüre öksürüyorum :/Benim de vardi bunlar sayesinde gecti canim
canım geçmiş olsun hafife almamak lazım tabi doktorda dedi azda olsa düşük riski demek bol bol dinlenmek lazım sıkma canını bir şey olma allahın izniyle çok var öyle kanaması olupta bebeği sağlıklı olan şimdi nasıl oldun pekiKızlar hastanedeyim,doktora kontrole gitmeye kalmadan yoğun kanama başladı,hemen hastaneye yetiştik bebeğim sağlıklıydı en son ultrason muayenesinde kalbi atıyordu iğne serum taktılar ,ama böyle bir kanama Yok pedlere sığmadı ,sabah doktorum gelince yine muayene olucam ne olur dua edin bana ve kahverengi lekeyi kimse hafife almasın
AminnnAmin inşallah
Minicik bisi iste ne bilim eli kolu cok sirin hickiriyor kalbi pirpir o kadar goruyorum : ))Bende hiç bir şey anlamıyorum yaa
Benim fetal dna testi.yurtdisina gitti yani.Neden o kadar uzun bir süre ki sonucun çıkması?
Yada neden benimki bu kadar kısa ki?
Ben bu sabah 9 gibi verdim ikili tarama için kan. Öğleden sonra saat 3-4 gibi çıkar dediler bana
Evet canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var şuan ve küm döküyon dedi dr ama ilaç vermedi dr sadece bol bol su iç dediİdrar yolu enfeksiyonu olan var mı kozlar bende her seferinde hafif çıkıyor yeni ilaç kullanmama ramen geçmemiş geçmiyor evlendiğimden beri var 5 senedir yahu :/ hatta ilk zamanlar idrarım kırmızı oluyordu baya geçti aslında hissettirmiyor ama hafif varmış hala yine bi antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum hamilelikte de herkeste oluyor diye duydum ama
Aynen çok tatlılar ben dün kolu ve bacaklarını gördüğümden beri çok mutluyum ve hareket ediyordu birtanem kuzucum çok mutlu oldum umarım herkes görür benim gibiMinicik bisi iste ne bilim eli kolu cok sirin hickiriyor kalbi pirpir o kadar goruyorum : ))
Evet ben de bekliyorum gelmesini, hadi bakalım...Benim fetal dna testi.yurtdisina gitti yani.
EvettAynen çok tatlılar ben dün kolu ve bacaklarını gördüğümden beri çok mutluyum ve hareket ediyordu birtanem kuzucum çok mutlu oldum umarım herkes görür benim gibi
Kesinlikle.dusunmeden konusanlarla hic ugrascak durumda degilim.
7 ile 10 gün dediler.bugun daha 3.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?