2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Evet canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var şuan ve küm döküyon dedi dr ama ilaç vermedi dr sadece bol bol su iç dedi
ben baya su içiyorum ama geçmiyo geçmiyo hafif var hala benim kumdan değil işte canım kum olunca idrar yollarını aşındırdığından oluyor :/

Ben kızımda çok sık yaşıyordum ,şimdi de bir oluyor bir olmuyor . İlaç almak yerine bol su iç camim. İç çamaşırlarını yüksek derece de yıka , hatta ütüle. İnşallah gecer.

Kızlar enfeksiyon için hergün bir kase yoğurt yiyin. Ama kendiniz mayalayın mutlaka marketten alınan yoğurdun yararı olmadığı gibi zararıda çok.

Bu doktorlar neden iki iş çıkarır insana. 10+5 haftalıkken ikili test yapalım dedi yaptık şimdi hastanedeyim 2 saattir ve sonuç çıkarılamamış erken olduğu için haftaya bidaha gel diyo bana

Bu doktorlar neden iki iş çıkarır insana. 10+5 haftalıkken ikili test yapalım dedi yaptık şimdi hastanedeyim 2 saattir ve sonuç çıkarılamamış erken olduğu için haftaya bidaha gel diyo bana
Testi tekrar mi yapacaklar yoksa sonuç için mi gideceksin canim ?

canım kâğıtta risk faktörü gibi bişey var kutucuk böyle orda değerin altındır yazıyosa normal değerin üstünde yazıyosa risk saptanmıştır
canım nerden bakıyosun bana da atar mısın? benim sonuçlar da çıkmış ama pzt doktora gidebilicez

güzel haberlerle gel canım

Testi tekrar mi yapacaklar yoksa sonuç için mi gideceksin canim ?
Salı verdim kanı bugün sonuç çıkacaktı çıkmışda zaten ama Not yazılmış 11-14 hafta arasında olmalı bebeğin ölçümleri küçük diye. Boşuna gittim doktor aradım ameliyattaydı bekledim felan yorulduğuma deymedi. Haftaya salı gel tekrar dedi bilmiyorum yapırcammı bidaha bakalım haftaya düşüncem :) kan sonucu iyi gelmiş herhalde sana söyleyim bişey çıkmıcak dedi doktor rahatlattı beni sonunda

benim dr um açıkladı aslında ensesine bakmıyorlar :) ensenin altında bir sıvı gibi bişey birikiyor onun kalınlığını ölçüyorlar, ödem gibi bir şey diye açıklama yapmıştı

PAPP-A değeri 404,00 ng/ml Çıkmış anlamını bilmiyorum
Beta HCG 97489 olmuş bu arada bi bu ikisi çıkmış sonuçlardan buna göre yorum yaptı kısa doktor bakalım tekrarlatırsam testi ozaman daha net bi sonucum olur herhalde. Senin de haftaya değil mi tarama testin

Simayinannesi

Kızlar ben Pazartesi’den beri kronik faranjit+baş ağrısı yaşıyorum.Napıyım doktora gidiyim mi,geçmiyor bir de grip oldum sanırım

Canım benim ya burayı takip etmedin mi ,herkes 11-14 arasında yaptırdı testini ;10.haftada yapılmaz ki,şimdi tekrar kan filan alacaklar

Canım benim ya burayı takip etmedin mi ,herkes 11-14 arasında yaptırdı testini ;10.haftada yapılmaz ki,şimdi tekrar kan filan alacaklar
Bende biliyorum öyle olduğunu normal kontrol randevuma gitmiştim doktor gelmişken yapalım dedi 10+5 iken hatta şaşırdım haftaya çağırır sanıyordum. Ama yapalım deyince doktor yaptık. Bide Doç Dr vardır bi bildiği diye düşündüm. Erken değil mi diye sormaya fırsatım kalmadı yoğundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…