O zaman pazartesi gelicektir ve şuan canını sıktığına değmeyecek. O test sadece hamilelik döneminde kafan rahat olsun soru işaretin olmasın diye yapılıyor emin ol, bebişinide strese sokma güzelce uzat ayaklarını keyfine bak
İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı kozlar bende her seferinde hafif çıkıyor yeni ilaç kullanmama ramen geçmemiş geçmiyor evlendiğimden beri var 5 senedir yahu :/ hatta ilk zamanlar idrarım kırmızı oluyordu baya geçti aslında hissettirmiyor ama hafif varmış hala yine bi antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum hamilelikte de herkeste oluyor diye duydum ama
Ben kızımda çok sık yaşıyordum ,şimdi de bir oluyor bir olmuyor . İlaç almak yerine bol su iç camim. İç çamaşırlarını yüksek derece de yıka , hatta ütüle. İnşallah gecer.
Bu doktorlar neden iki iş çıkarır insana. 10+5 haftalıkken ikili test yapalım dedi yaptık şimdi hastanedeyim 2 saattir ve sonuç çıkarılamamış erken olduğu için haftaya bidaha gel diyo bana
Bu doktorlar neden iki iş çıkarır insana. 10+5 haftalıkken ikili test yapalım dedi yaptık şimdi hastanedeyim 2 saattir ve sonuç çıkarılamamış erken olduğu için haftaya bidaha gel diyo bana
Yok canın e devletten bakıyorum. Şimdi özeldeki doktorumu aradım randevu aldım. 15:20 de gideceğim birde idrarımı yaparken yanma oldu onada baksın ve belli cinsiyetle ilgili birşey der belki 9 gün önce girmiştim en son belli değildi.13 +0 oldu bugün.
Salı verdim kanı bugün sonuç çıkacaktı çıkmışda zaten ama Not yazılmış 11-14 hafta arasında olmalı bebeğin ölçümleri küçük diye. Boşuna gittim doktor aradım ameliyattaydı bekledim felan yorulduğuma deymedi. Haftaya salı gel tekrar dedi bilmiyorum yapırcammı bidaha bakalım haftaya düşüncem :) kan sonucu iyi gelmiş herhalde sana söyleyim bişey çıkmıcak dedi doktor rahatlattı beni sonunda
benim dr um açıkladı aslında ensesine bakmıyorlar :) ensenin altında bir sıvı gibi bişey birikiyor onun kalınlığını ölçüyorlar, ödem gibi bir şey diye açıklama yapmıştı
PAPP-A değeri 404,00 ng/ml Çıkmış anlamını bilmiyorum
Beta HCG 97489 olmuş bu arada bi bu ikisi çıkmış sonuçlardan buna göre yorum yaptı kısa doktor bakalım tekrarlatırsam testi ozaman daha net bi sonucum olur herhalde. Senin de haftaya değil mi tarama testin
PAPP-A değeri 404,00 ng/ml Çıkmış anlamını bilmiyorum
Beta HCG 97489 olmuş bu arada bi bu ikisi çıkmış sonuçlardan buna göre yorum yaptı kısa doktor bakalım tekrarlatırsam testi ozaman daha net bi sonucum olur herhalde. Senin de haftaya değil mi tarama testin
Salı verdim kanı bugün sonuç çıkacaktı çıkmışda zaten ama Not yazılmış 11-14 hafta arasında olmalı bebeğin ölçümleri küçük diye. Boşuna gittim doktor aradım ameliyattaydı bekledim felan yorulduğuma deymedi. Haftaya salı gel tekrar dedi bilmiyorum yapırcammı bidaha bakalım haftaya düşüncem :) kan sonucu iyi gelmiş herhalde sana söyleyim bişey çıkmıcak dedi doktor rahatlattı beni sonunda
Bende biliyorum öyle olduğunu normal kontrol randevuma gitmiştim doktor gelmişken yapalım dedi 10+5 iken hatta şaşırdım haftaya çağırır sanıyordum. Ama yapalım deyince doktor yaptık. Bide Doç Dr vardır bi bildiği diye düşündüm. Erken değil mi diye sormaya fırsatım kalmadı yoğundu